Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hamarosan egy front sem lesz már, így viszont pénz sem. Az elkövetkező két évet csapatépítésre kell fordítani, többségében fiatalokat játszatni, akikkel hosszú távú szerződést tudnak kötni kevés pénzért. Szóval az öregeket kispadra kell ültetni, aki el akar menni, elengedni, és ne várjunk komolyabb eredményt két évig. Viszont ha marad ez a mostani vegyes felállás, két év múlva sem lesz eredmény.Andris írta: ↑2024.01.25. 00:07:14Senkinek nem ronek fel semmit, abszolut keteselyes meccs volt, hatalmas es izgalmas csata, nagyon jo ellenfellel.
Emelt fovel mehetnek haza a sracok, azt gondolom.
Sztem a hiba leginkabb ott van, hogy negy fronton akarunk helytallni egy olyan kerettel, amivel ketton se nagyon lehet. Sajna, de ez a valosag, es nincs is igazan felelose, ebben a helyzetben vagyunk es kesz. Hosszu lesz a kilabalas, ahogy ezt paran mondogatjuk is folyton.
Az elot olvasva sajnos nagyon elszomorodtam ma is idonkent.
Hajra!
Az első félidő második felében miután találtunk egy gólt jobbak voltunk, amúgy végig veszélyesebb volt a Bilbao.
Yamal elpasszolta a labdát, aztán elvették Baldétól...
Csak akkor nézek ilyet, ha valaki különösen érdekel, így azt tudom, hogy a gyenge közepes gólvágó Raphinha több pontot hozott nekünk gólból, tehát gólpasszt itt még nem is néztük, tavaly november óta, mint ő. Ez szeptemberi adat, azóta azért alighanem visszaelőzött Lewy, mostanság pont lőtt 1-2 gólt, meg szeptember végén sokat szerzett pár meccsen. De alig van előtte, az tuti. Ez mindent elmond a fontosságáról. Játékban meg kifejezhetetlen, amit hozzáad. Most nem kezdek el utánaszámolni, 20-22 gólt tuti lőtt az elmúlt 1 évben, ami önmagában nem lenne rossz, csak hát egyrészt játékban közben ennyit lehet, hogy el is vett, másrészt meg szeptember óta alig tud gólt lőni, ami nagyobb baj, mert mégiscsak forma alapján kéne felmérni valakit, és a közelmúltból. Szerintem Xavi a saját vesztét fogja okozni amúgy ezzel.Magnus írta: ↑2024.01.24. 21:02:35ja, igen, lewa rutinja mennyit jelentett az elmúlt 12 hónapban? Bence, te nézed a statisztikákat, hány gólt lőtt és kiknek?
Roque meg szokja csak, teher alatt nő a pálma, had szóljon, kezdőbe vele. Meg szerintem felix és ft is jobban érzi magát amikor a csatár területet nyit előttük.
@Andris, ha úgy jött le akkor nem személyeskedésnek szántam ezt a kommentet.