Gareth Tello írta:Ter Stegen, Masip, Douglas, Montoya, Ie, Pique, Diagne, Bartra, Mathieu, Adriano, Gumbau, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Halilovic, Adama, Pedro, Munir.
Gumbau...

Samper lázas volt a héten (bár tegnap a nagyokkal edzett), valószínűleg ezért nem került be a keretbe. Viszont elnézegetve a listát, sanszos, hogy Adama kezdeni fog.
Valami ilyesmire számítok: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mathieu, Adriano - Halilovic, Roberto, Rafinha - Adama, Munir, Pedro.
A kp így elég érdekes lenne. Bár az Elche ellen +5-el meg lehet próbálni, de nem lennék meglepve, ha Gumbau kezdene (sajnos nagyon kevés a srác), és később bejönne Halilovic. Ebből a keretből egyedül ő a védekezőbb típusú középpályásunk, bár SR is visszaléphet.
Remélem Rafinha ma alkotni fog és megmutatja, hogy mi van benne. Érdekes lenne Halilovic-al együtt látni a pályán. Az biztos, hogy több kreativitás lenne a kp-n, mint az utóbbi 2 évben.
Mondjuk túlságosan le se kell becsülni az Elchet, mert lehet, hogy hajtani fognak ez tisztes helytállásért, legalábbis gólért/gólokért.
Masip kezdetését én nem találom indokoltnak. Mats-nak minél több lehetőség kell, a harmadik számú kapus pedig nagyon jól tudja, hogy csak igazán extrém esetekben férhet oda, esetleg barátságos meccseken. Ezért sem értettem miért vállalta ezt a posztot, mert nagyon ügyes kapus. Egy középcsatban (nem feltétlenül csak Sp.o-ban) küzdhetne a kezdőért, így pedig elcseszi a pályafutását.
Kíváncsi leszek ki kapja a karszalagot. Remélem nem Pedro, hanem odaadják Bartra-nak.
Nem tudom kinek örülnék jobban vagy kit szeretnék legkevésbé a köv. körben. Az Atletico ellen benne van a sérülésveszély és talán nehezebb ellenfél lenne a stílusuk miatt mint a Real, de nem szívesen látnék újra akár 6 klasszikust egy szezonban.
A következő két meccsen gyakorlatilag el fog dőlni a kupa sorsa így hogy már a Valencia is kipottyant. Annyiból viszont szerencsésebb helyzetben vagyunk, hogy valamivel frissebben vághatunk neki valamelyik madridival szemben.