Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Igen, sajnos Messi rohadtul nem segít hátra. Alvesnek meg valóban volt egy nagyon szép mentése.palesz77 írta:..

Sajnos ez így van. Volt itt a félidő vége felé is egy szitu, amikor simán eljött mögötte az ember, és csak a szerencsén-meg a kényszerítőbe belelépő Alvesen múlt hogy nem alakult ki vezélyes helyzet. Ez nem fér bele egy atletico ellen, oda kéne figyelni erre.palesz77 írta:Suárez jogos fikázása mellett kiemelném, hogy Messi ennyire nem tudom mikor tojt a védekezésre utoljára, engem nagyon idegesít sokszor amit művel.
Szerintem ez Messi konstans 0 védőmunkájának is köszönhető, ők se tudnak mindenkire figyelni..Bob_Marley írta:-Arda ellépéseit nem követi le senki, Rakitic és Busquets csak nézi hogy kimozog oldalra és legfőképpen Alves mögé

Fogalmazunk úgy, hogy érdekes felfogásban vezeti a meccset.csababarca írta:Az a spori megint akit ideküldtek...
Megint nekik mindent szabad nekünk meg semmit. Jó így játszani.
Én ezen nézem, de a barcelonastream.com-on van jobb minőségű is.nagyatyesz írta:Egy linket dobna valaki?
valóbanBob_Marley írta:Több mint 20 év foci nézés után jöttem rá, hogy az Atletico címerének bal felső sarkában egy medve próbál egy fáról gyümölcsöt leszedni.

Én is ezt erőltetném, és Bartra rászolgált már a kezdőtagságra, akár Busi kárára is.palesz77 írta:Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Én szerintem a lehető legerősebb az jelenleg Busi helyén Mascherano, és Kh-ként Bartrapalesz77 írta:Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive