Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Info from MatyiG - MIELŐTT KÉRDEZNÉL VALAMIT, OLVASD EL EZT:

A szavazás 2009.05.12. 11:48:04-kor befejeződött.

TV-s közvetítések: Bajnoki: Spíler 2 ; BL: M4, Spíler ; Kupa: DIGI
0
0 szavazat
Internetes meccsnézés: működő streamek általában csak meccs idején vannak, így senki ne kérjen linket órákkal/napokkal a kezdés előtt. Itt van 3 oldal, ahol vannak streamekre linkek:
0
0 szavazat
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/" target="_blank
0
0 szavazat
http://www.sport365.live/hu/home" target="_blank
0
0 szavazat
http://livetv.sx/enx/license/" target="_blank
0
0 szavazat
http://soccerlegacy.net/" target="_blank
0
0 szavazat
https://www.livefootballol.me/" target="_blank
0
0 szavazat
https://www.jokerlivestream.xyz
0
0 szavazat
https://www.rojadirectaenvivo.club/
0
0 szavazat
http://onlinestream.live/spiler-2/videoplayer/6722-1
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 0
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.09.20. 20:47:51

Nem bizot, h érdemes lesz felvenned, mert 5 másodpercenként szaggat a kép, úgyhogy teljesen élvezhetetlen...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.20. 20:39:23

grecki írta:Zsír!

Ilyenkor ZH?? Há' most kezdődött a szorgalmi időszak, legalábbis nekem...Akkor egy kalappal holnapra.

Ami a meccsünket illeti, hogy teljesen őszinte legyek, fogalmam sincs, mert asse tom, hol áll a fejem...De, ha jól emléxem, akkor a vasárnap 9 óra a Sportklubbé. De ezt ne vedd készpénznek...Most már veheted, megnéztem a honlapjukat, igen, ott lesz.

Amúgy meg miért nem nézed neten a Roma-Intert?
Kössz!
Hát én is néztem egyet amikor tanárnéni bejelentette... :evil:
Nethez most nincs türelmem,megy a letöltés,szerintem sokat szaggatna+most Tv-vel se tudom összekötni a gépet,mert kölcsönadtam a kábelt,monitor előtt meg nem ülök most annyit...
Na de vhogy megnézem mind2-őt! Felveszem a felvételről adott Roma-Intert...:)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.09.20. 20:35:10

Zsír!

Ilyenkor ZH?? Há' most kezdődött a szorgalmi időszak, legalábbis nekem...Akkor egy kalappal holnapra.

Ami a meccsünket illeti, hogy teljesen őszinte legyek, fogalmam sincs, mert asse tom, hol áll a fejem...De, ha jól emléxem, akkor a vasárnap 9 óra a Sportklubbé. De ezt ne vedd készpénznek...Most már veheted, megnéztem a honlapjukat, igen, ott lesz.

Amúgy meg miért nem nézed neten a Roma-Intert?
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.20. 20:29:18

Dehogy megyünk ölre,inkább megdumáljuk az eddig felhalmozott ismereteinket a fociról,sportról...ok? :D 8)

Amúgy igen,mindkét meccset megnézném,ha holnap nem 6 kor kellnék,és nem írnák váll logból Zh-t,amit még ma át kell olvassak jópárszor... :? Ezért néztem volna élőben a Roma-Intert,és felvettem volna a Pool-t,másnap pedig néztem volna,de most az eredmény tudatában fogom nézni az olaszok meccsét...

Azért Örülök annak,h van legalább Sport1-em,mert az se régóta...yah meg sportklub is,tényleg akkor az adja Vasárnap a meccsünket este 21 től?
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.09.20. 20:27:58

Rettenet [auto_cenzúra] a közvetítés a Sport2-n..szaggat a kép és vagy 10 perce megy a meccs.. :evil: :evil:

szerk.: A félidő vége már norm. volt.. 8) [ s 0-1 az Internek.. 8) ]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2006.09.20. 21:06:47-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.09.20. 20:24:41

Akkor megbeszéltük, nem megyünk ölre, ha netalántán összefutnánk az utcán...:)

Ami a közvetítést illeti, szerintem ők is ezek az indokok alapján dönthettek az angolok javára. Lehet, hogy Magyarországon (?) több Roma+Inter drukker van, mint pl Liverpool+Newcastle, de a "semleges" futballszurkolók döntő hányada sokkal inkább preferálja az angol focit.

Amúgy, meg ahogy szerintem jól tippelem, te így is, úgy is megnézed mind a két meccset...Akkor meg nem tökmind1, hogy milyen sorrendben? Igaz, az élő közvetítéseknek sokkal másabb a hangulata, legalábbis szerintem. Amúgy én is megnézném utána, ha nem keudődne az LA Confidential...:)

OFF: A Prison Break szerintem is mindent visz, fullon rákattantam, épp most szedem a második széria részeit...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.20. 20:15:21

Grecki!

Mint mondtam,Béke van! Nincs gond!

Hidd el én is rengeteget tudok az összes nagy bajnokságról,és szerény hazánk bajnokságáról+még más sportágakról is.
Teljesen értem amit írtál,óriási tradíciói van ennek a meccsnek,ALÁÍROM!
Akkor azért én kérek bocsánatot,h lex@roztam a meccset,DE:
úgy vélem,hogy logikusabb lett volna a Sport1-en (mert pl nálam is csak az van,mint még rengeteg lakásban) leadni élőben a Roma-Intert,és utána felvételről a Pool meccsét. Érted?

Ezért voltam "kicsit" megrökönyödve,mivel eredetileg is így volt!

Amúgy amiket írtál az olasz fociról,az igaz mindd,de én ellentétben veled,azért vhogy ráveszem magam,h megnézzek egy ilyen meccset :)
Amúgy a Pool meccsét is figyelemmel fogom követni,ha már az van élőben.

Üdv: Ozsimiki!

U.i.: azért az érzékeny lelkivilágomról szóló részben,kicsi iróniát érzek! :)
Na Béke veled! :)
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.09.20. 20:05:57

Ozsimiki!

Scusi (ha már az olaszoknál járunk :D ), ha megbántottam érzékeny lelkivilágodat, nem ez volt a szándékom...

Szóval, ami a sportág iránti alázatot, elkötelezettséget és nyomon követését illeti, a két munkahelyem és a főiskolai tanulmányaim mellett ez tölti ki a napjaim jórészét, úgyhogy szerintem ebbe ne menjünk bele...

Ami pedig, az angol kontra olasz derbit illeti, a két [auto_cenzúra] formában (mivel sztem is meglehetősen gyengén startoltak) lévő angol csapatot is sokkal inkább megnézem, mint egy olasz meccset, még akkor is, ha a Róma a "kedvenc" olasz csapatom... És ha visszanézed (amennyiben lehet ilyet?) a korábbi hsz-eimet, akkor láthatod, hogy számtalanszor dícsértem a Roma viszonylagos támadójátékát. Sőt, inkább megnézek egy angol járási rangadót, mint egy Roma-Intert. És tudod miért? Mert hányok az olaszok stílusától. Mert szétrúgják egymást, mert folyamatosan színészkednek, mert kátenáccsót játszanak, mert a játékuk számomra (és elég sok ismerősem nevében is beszélhetek) nem rendelkezik élvezeti értékekkel. Már attól is rosszul vagyok, ha a koraesti reflektorfény megcsillan a napi adagnál kissé több vaxot, lakkot, olajat a fejére kenő Perrotta (most csak egy nevet mondtam, nincs vele semmi bajom) hajkoronáján, vagy azt a bizonyos kézmozdulatot, amelyet egy meccsen enazenedikenszer bemutatnak. Én azt mondom, hogy a kis dolgoknak is kell tudni örülni, és ezek a kis dolgok számomra egy olasz meccsen nem fedezhetőek fel. Sokkal többre értékelem az angol stadionokban zajló hangulatot, az iszonyatos mezőnymunkát, a hajtást, az ötletes játékot...Sőt, már attól is mosoly ül ki a szám szegletén, ha meglátom az angol gyepszőnyeget...Érted miről beszélek? Abban lehet, hogy igazad van, hogy a két olasz csapat játékosállománya talán jobb valamivel, és a formájuk alapján is (talán) jobb meccsre van kilátás... De azért egy Liverpool-Newcastle (amilyen hihetetlen tradíciókkal és JELENNEL is rendelkező csapatokról van szó) mekkora csemegének ígérkezik. És lehet, hogy neked lesz ABBAN igazad, hogy pl több gól születik majd azon az összecsapáson, de én akkor sem mondanék le erről az Anfield Road-i ütközetről...Főleg mivel a hétvégi bajnoki fordulók, no meg az NFL meccsek óta csak erre a meccsre várok...

Szoa bocsi, ha úgy érzed, hogy lehülyéztelek, hiszen nem vagyunk egyformák, első felindulásomban tettem ezt a felelőtlen kijelentésemet... :D

Ismered a mondást, kinek a pap, kinek a paplan...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.20. 17:08:46

grecki írta:Egy [auto_cenzúra] Newcastle Liverpool meccs?????????? Neked kivan mind a négy kereked???? Az angolnál csak a spanyol bajnokság a legjobb. A taljánok meg elmehetnek a búsba...kumma unalmas 0-0 lesz, majd meglátod... Nem úgy, mint a szuperkupadöntőben. Egyszer volt Budán kutyavásár...
grecki! Szerintem kettőnk közül te vagy kicsit zakkantabb a kelleténél...
Ha figyelemmel követnéd az eseményeket,látnád,h milyen "remek" formában van a Pool,a Newcastle meg eddig sem volt valami lenyügöző!

Ellenben a Roma nem játszik csúnya focit,eddig elég meggyőzőek,és most szembe kerül egy olyan Interrel,akiknek mindenképp kell a 3 pont (részben Mancini miatt is).

Amúgy a Roma nyíltabb az átlag olasz csapatoknál,kérdezdd meg nyugodtan Boixos-t erről :wink:
Olasz focit énsem értékelem annyira,mint az angolt,de e két meccs között nagy különbség van,méghozzá az olasz párharc javára :!:

Amúgy Béke.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.09.20. 17:02:57

Egy [auto_cenzúra] Newcastle Liverpool meccs?????????? Neked kivan mind a négy kereked???? Az angolnál csak a spanyol bajnokság a legjobb. A taljánok meg elmehetnek a búsba...kumma unalmas 0-0 lesz, majd meglátod... Nem úgy, mint a szuperkupadöntőben. Egyszer volt Budán kutyavásár...
Chris
Capitá del Barça

2006.09.20. 17:00:45

ozsimiki írta:Na ez szép!
Egy [auto_cenzúra] L.Pool-Newcastle meccset adnak élőben,és a Roma-Inter derbit meg utána felvételről... :evil: :x

Pedig úgy volt,hogy az olasz foci lesz élőben...ezek hülyék!

http://195.184.19.155/sport1/index.php?apps=musor1
a sport2 élőben adja. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.20. 16:56:50

Na ez szép!
Egy [auto_cenzúra] L.Pool-Newcastle meccset adnak élőben,és a Roma-Inter derbit meg utána felvételről... :evil: :x

Pedig úgy volt,hogy az olasz foci lesz élőben...ezek hülyék!

http://195.184.19.155/sport1/index.php?apps=musor1
Kép
Lujo
Capitá del Barça

2006.09.20. 00:36:26

cps46 írta:Hát akkor még a héten jöhetnének a kábeltévések szerelni, mert már meg van rendelve az új csomag, amiben sportklub is lesz, de itt nálunk sport2 egyszerűen SOHA nem lesz. :(
Hozzám szombaton jönnek szerelni a Digi TV-sek. Így vasárnap már láthatom a Barcát.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
cps46
Entrenador del Barça

2006.09.20. 00:24:34

Hát akkor még a héten jöhetnének a kábeltévések szerelni, mert már meg van rendelve az új csomag, amiben sportklub is lesz, de itt nálunk sport2 egyszerűen SOHA nem lesz. :(
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.09.20. 00:06:13

Komáim!
Köszi a meccsidőpontokat a frissen csatlakozott Cocalinho komának,
valamint örülök, hogy Dali kománkéknál van UPC Direct, mely
lehetőséget biztosít a Sport1 szlovák szekciójának fogyasztására.
Mindkettőtőknek minden szépet kívánok!
Legyetek hasznos és élvezetes tagjai ennek a kiváló társulatnak,
akik a világ legszebben focizó csapatának szurkol és várjuk további
eredményes működéseteket!
Üdvözöl Benneteket Krojf komátok!
cocalinho
Barça C

2006.09.18. 07:04:53

SZEPTEMBER 24. VASÁRNAP SPORTKLUB 21 ÓRA BARCA-VALENCIA ÉLŐ!
SZEPTEMBER 27. SZERDA VIASAT3 20.45 BREMEN-BARCA ÉLŐ!!!
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.09.17. 19:38:50

Szlovákiában csak Sport 1 van, csehül :wink: A két Sportcsatorna közül övék a La Liga.Azt hiszem tudják mi a jó foci,mert ma a Barca meccsét adják élőben,a Real meccsét,pedig csak felvételről utána :lol:
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.17. 19:16:07

Sőt itt Szhelyen is 8)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.09.17. 19:14:37

Obinho írta:
Bodi írta:Nálam is van S2,de SportKlub nincs.
Állítólag még idén lesz,de én nem nagyon hiszek benne. :?
Kábel TV-d van? Nekem is! Komoly? Idén bekerül a csomagb az a sz..r? Az Király lenne! Egyépként ha jól tom a BP-s Kábel TV csomagában már bent van! :cry: :roll:
UPC-n pécsett és Kanizsán is van mindkettő...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.09.17. 18:55:27

Bodi írta:Nálam is van S2,de SportKlub nincs.
Kábel TV-d van? Nekem is! Komoly? Idén bekerül a csomagb az a sz..r? Az Király lenne! Egyépként ha jól tom a BP-s Kábel TV csomagában már bent van! :cry: :roll:
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2006.09.17. 18:48:40

Nálam is van S2,de SportKlub nincs.
Silvanus
Director del Fútbol

2006.09.17. 18:16:40

Hát én azért nem vagyok arról meggyőződve, hogy több háztartásban lenne már Sport Klub, mint Sport2. Nálam mindenestere utóbbi van csak, így bocsánat, de én örülök annak, hogy ott adják a meccsünket. Arról már nem is beszélve, hogy a közvetítés minősége is klasszissal jobb!

Barcafan - IGAZAD VOLT, BOCSÁNAT!!! Én még nem láttam akkor... :wink: A lényeg, hogy adják!!!
"Més Cuen un Club"
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.09.17. 10:52:26

Pontosan. Én inkább vagyok úgy vele, h nézem a meccset világival és hortival, minthogye egyáltalán ne is lássam. Márpedig ha az S2-n lesz, akkor semennyire sem fogom..
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
sasi1
Entrenador del Barça

2006.09.17. 10:44:02

Bodi írta:Nem tudja valaki hol lehet megnézni a jövő heti meccsidőpontokat?
Az időpontok már megvannak,csak a vasárnapi felosztást nem találom sehol.
Az biztos,hogy vasárnap játszunk,kérdés,hogy mikor.
Namégegyszer:

LINK

Tehát 21.00, és SPORTKLUB

Nem értem miért örültök annak, hogy a sport2 adja ma a sportkub helyett, mert sportklub már több háztartásban van mint sport2 :cry:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.09.17. 10:35:02

Végre..normális(abb) közvetítés lesz és olyanok fogják adni,akik valamennyire értenek is hozzá..nagyon helyes..mindenki nézze! 8) 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Válasz küldése