Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pep bátran nyúlt volna ilyenkor már rég az utánpótláshoz, és rotál.knor írta:Ezt szerintem is nagyon nagy baj, májusban kell formában lenni. Ez egy kifacsart csapat. Bl-t mindig pihent csapat nyeri. Ezért nem idevaló EV mert nem tudja kezelni ezt a helyzetet és a csapatotMatsMessi írta:A vilag egyik legjobb csapata zsinorban harmadszor kiesik a nyolc kozott. Ez nagyon nagy blama. Chelsea is verhetett volna minket harommal, ha van egy kis szerencsejuk, de ez minosithetetlen. Ugyanazt erzem mint tavaly Parizsban. Lelektelen semmilyen lotyoges a palyan. Nem ertem.
Ezt szerintem is nagyon nagy baj, májusban kell formában lenni. Ez egy kifacsart csapat. Bl-t mindig pihent csapat nyeri. Ezért nem idevaló EV mert nem tudja kezelni ezt a helyzetet és a csapatotMatsMessi írta:A vilag egyik legjobb csapata zsinorban harmadszor kiesik a nyolc kozott. Ez nagyon nagy blama. Chelsea is verhetett volna minket harommal, ha van egy kis szerencsejuk, de ez minosithetetlen. Ugyanazt erzem mint tavaly Parizsban. Lelektelen semmilyen lotyoges a palyan. Nem ertem.
Még azt sem szerintem.hady írta:Tudásuk 30%ával továbbmentek volna,erre kiküldik a mezt....
Az van, hogy már hetek óta bűn gyengén játszunk, de eddig valahogy jöttek a meccsek. Ma talán Stégen volt az, akire azt mondhatom, hogy jó volt, a többiek nem is értem. Megverjük a Chelsa-t erre itt simán kikapunk, alig volt normális támadás. Bajnokság nyilván meg lesz, de ennyi. Ilyen gyenge Barcát évek óta nem láttam. Főleg ilyen kerettel.MessiNeymarSuarez írta:Szép volt, odatettük magunkat, és lejátszottuk az ellenfelet gyönyörűen játszottunk de pechünk volt, ez van..
JA NEM, nem is tudom mit gondoltak mi lesz? Ilyen kerettel kell azt játszani hogy" csak ne kapjunk 3-mat? " Pont amikor tudjuk hogy mihez vezet? Kimegyünk nagy arccal hogy" áhh kisgyerekek esélyetek sincs" ?
Gratulálok mindenkinek, ezek után megérdemlik hogy nagy kivetítőn nézzék ahogy a Real harmadik Bl serlegét is megnyeri zsinórban és teljesen elhomályosítja a Pep-team és az aranygeneráció teljesítményét.
Na ja...innentől én személy szerint minimum egy mesekönyvbe illő befejezést kívánok a Roma-nak de félek, hogy ez az elődöntőben véget is ér majd...A vicc az, hogy ezt a Roma-t taknyosra fogyja sz0p@tni a Liverpool, Bayern és a Real meg főleg.
Ezt már írtam én is. Ettől függetlenül kiállok egyelőre Valverde mellett, mert a bajnokságot mégiscsak húzzuk nagyon meggyőzően. De ha jövőre nem kezdünk el a klubhoz méltó játékot játszani, akkor elveszíti a bizalmamat.bali 15 írta:Most már értem, hogy milyen érzés volt a Real szurkolóknak, amikor Mourinho volt az edző...
Ez a taktika nemhogy a keretünkhöz nem illik, de a klubidentitásunktól is szélsőségesen idegen!