Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En nem lennek elegedett egy döntetlennel, ha azt gyava, defenziv jatekkal erjük el.Nero. írta:Én még mindig nem várok komoly hajtást. Idegenben jó az X is, egy 1-1el teljesen elégedett lennék viszont márciustól el kell kezdeni focizni.
Telitalálat.csababarca írta:...vagy ha így van akkor még nagyobb szégyen hogy így teljesítünk.
akkor jól van akkor.MatyiG írta: Nagyjából mindenki a gálakezdőből. Egyik poszton sem tudnék egyértelműen öt jobbat felsorolni az európai mezőnyből.
Nagyjából mindenki a gálakezdőből. Egyik poszton sem tudnék egyértelműen öt jobbat felsorolni az európai mezőnyből.csababarca írta:Zola-é az egyik, a tied a másik véglet.MatyiG írta: Ki kéne még akkor?Minden poszton top5 játékosunk van nagyjából, minőségi cserékkel, mély a keret. Szerintem pont hogy az elmúlt 2-3 évben ez a legerősebb keret.
TM szerint is a miénk a legértékesebb keret.
ki a top 5 a posztján?
TS, ALba, Messi.
Umtiti még jóindulattal, csak éppen hónapok óta nincsen.
-zola8787 írta:Ha meg nekik megyünk és úgy kapunk ki, akkor meg az lesz a baj, hogy idegenben miért támadunk ki. Sokan elfelejtik, hogy ebben a csapatban Messin, Dembelen, Alban meg esetleg Rakiticen kívül nincs más ember aki bármikor tudna váratlant húzni. Nem mentegetem Valderdet, de ez a keret kb lòkaki az elmúlt 10 évhez képest.
Zola-é az egyik, a tied a másik véglet.MatyiG írta: Ki kéne még akkor?Minden poszton top5 játékosunk van nagyjából, minőségi cserékkel, mély a keret. Szerintem pont hogy az elmúlt 2-3 évben ez a legerősebb keret.
TM szerint is a miénk a legértékesebb keret.
Ki kéne még akkor?zola8787 írta:Ha meg nekik megyünk és úgy kapunk ki, akkor meg az lesz a baj, hogy idegenben miért támadunk ki. Sokan elfelejtik, hogy ebben a csapatban Messin, Dembelen, Alban meg esetleg Rakiticen kívül nincs más ember aki bármikor tudna váratlant húzni. Nem mentegetem Valderdet, de ez a keret kb lòkaki az elmúlt 10 évhez képest.
Meg hát, de van ennek még egyáltalán hírértéke?soadroli írta:Vermaelen meg megsérült, vagy miért nincs?
4 cb-t felesleges vinni.soadroli írta:Umtiti ott van a keretben. Bár kétlem hogy játszani fog. Vermaelen meg megsérült, vagy miért nincs?
Igen, 1-2 lett a Etihadban, úgy hogy a meccs alapján simán lehetett volna 3 is közteCestus írta:Az odavágón már meg kellene csapnunk őket szerintem idegenben. Tudnak azért villantani a lyoniak, emlékeim szerint a City ellen is négy pontot hoztak a csoportkörben. Mondjuk a PSG-vel játszott meccs elég szoros volt azért, és a párizsiaknak nincs középpályájuk, ami belefér egy Dijon ellen, de a komolyabb ellenfelekhez valószínűleg nem lesz elég ez a bohóckodás. Ez inkább nekik intő jel szerintem (a United közeleg), mint nekünk.
Eddig sem képességekben volt probléma, papír alapján minimum az elődöntőben kellene folyamatosan szerepelnünk, ehhez képest nagyon messze vagyunk attól már 4 éve.LG írta:Én inkább ellenük adnék ilyen esélyt, a többiek ellen 10/8-9.MatyiG írta:Szerintem a Juve/Atlético-City-Pool hármason kívül a többi csapatot illene 10-ből legalább 6-7x kiejteni.
De mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy már a Lyon ellen lesznek bajok, ha félvárról vesszük a párharcot, mert hajlamos rá csapat. Remélem, hogy tanultak a Roma elleni égésből. Meg nem adunk jó szokásunkhoz híven két gólos előnyt az ellenfélnek, mert egyszer arra is rá fogunk faragni.
Én inkább ellenük adnék ilyen esélyt, a többiek ellen 10/8-9.MatyiG írta:Szerintem a Juve/Atlético-City-Pool hármason kívül a többi csapatot illene 10-ből legalább 6-7x kiejteni.
Áthozom ide. Ezzel nem értek egyet! Legalábbis játékoskeretben szerintem kiemelkedünk. Formaidőzítés, szerencse az mindig kell, de amúgy meg mély a keretünk, tehát 1-1 sérülést/eltiltás meg kell oldanunk. Főleg, hogy azért nem szokott problémánk lenni nagyobb sérüléshullámmal, és ez nem véletlen vagy szerencse kérdése valószínűleg, hanem jó munkást végeznek azok, akik ezért felelnek.Van 4-5-6 nagyjából egyforma erősségű csapat Európában, a többi a forma időzítésen, sérüléseken, eltiltásokon, szerencsén meg 617 millió másik dolgon fog múlni.
Mikor rúgtak szét utoljára minket?Ha továbbjutunk, a negyeddöntő kemény lesz, az odavágó előtt 3-4 nappal fogadjuk az Atletit otthon, ha megengedi a bajnoki tabella, akkor én ki sem küldeném Messiéket, nehogy szétrúgják a fél csapatot.Persze először jussunk el odáig.
Igen, sőt 2011-ben sem(bár a Mourinho-féle Realt féligmeddig buszosnak lehet nevezni), szóval nagyon örülök hogy a Juve és az Atleti összekerült.2009-ben meg ugye a Chelsea ellen, de az is kisebb-nagyobb csoda volt.Cestus írta:Tavasszal a Rómát is eltaláltam, aztán bár ne úgy lett volna.MessiNeymarSuarez írta:Jól ráéreztél![]()
![]()
Szerintem ideális ellenfél lesz a Lyon, gyorsak, ezért Busiék hamar rájönnek hogy itt csúcsra járatva kell kimenniük, nem pedig úgy mintha épp hétvégi kikapcsolódás lenne egy BL meccs.
Nem mellesleg még közel is vannak, nem kell olyan sokat utazni.
Én sokat várok idén, sokkal jobbak voltak a srácok eddig idegenben, mint az előző szezonokban, csak Valverde tegye félre a kishitűségét.![]()
Én nem félek nagyon, azért a nyolcaddöntőben még tovább szoktunk menni. Igazából ha a BL-re tartogatjuk a csúcsteljesítményünket, bármelyik csapatot meg kellene tudnunk verni (ebbe beleértve a Poolt, Cityt, Realt is), mert van olyan keretünk, mint a többieknek, plusz Messi. Ha meg nem figyelünk, bárki kivág minket 5 perc alatt. Szóval engem annyira nem is izgatott, kit kapunk. Mondjuk lehetőség szerint a Juve, Atléti, Inter és hasonszőrű bekkelős csapatokat elkerülném, ott mindig fennáll a veszély, hogy bemákolnak egy gólt és kibuszozzák a maradék játékidőt. Mikor legutoljára BL-t nyertünk, akkor sem jött ilyen csapat szembe a döntőig.