Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt úgy kell felfogni, h: milyen keveset szabálytalankodottmenczel írta:de unom Piqué 1 szabálytalanság 1 lap. idén 13 szabálytalanságra kapott 7-t jól számolok?
javíts ki ha tévedek, de úgy tudom jövő héten nem lesz bajnokság mivel karácsonyFecooo írta:nah Gerard-nak meglett az 5. sárgája, jövőhéten Puyol-Abidal duóval kezdünk...
Az két ellenfél mezének a színében - színösszeállításában merőben különböznie kell egymástól - ennyi. Idegenben mi alkalmazkodunk ehhez a szabályhoz és mi viselünk a klubszínektől eltérő összeállítást, ha szükséges.Bree írta:Bocs ha offolok, de valaki mondja már meg mitől függ, hogy mikor veszik föl az idegenbeli mezt és mikor nem!
Levante ellen csak kibírjuk...Fecooo írta:nah Gerard-nak meglett az 5. sárgája, jövőhéten Puyol-Abidal duóval kezdünk...
Köszibence-barca írta:Hát, ha a hazai mezek színeit, nem lehet könnyen megkülönböztetni, akkor kell a vendég, ha a vendég mez is hasonló akkor jöhet a 3. számú mezBree írta:Bocs ha offolok, de valaki mondja már meg mitől függ, hogy mikor veszik föl az idegenbeli mezt és mikor nem!
Hát, ha a hazai mezek színeit, nem lehet könnyen megkülönböztetni, akkor kell a vendég, ha a vendég mez is hasonló akkor jöhet a 3. számú mezBree írta:Bocs ha offolok, de valaki mondja már meg mitől függ, hogy mikor veszik föl az idegenbeli mezt és mikor nem!
szerintem a két csapat dönti el hogy milyen mezbe lépjenek fel nem tudom pontosan.Bree írta:Bocs ha offolok, de valaki mondja már meg mitől függ, hogy mikor veszik föl az idegenbeli mezt és mikor nem!
Igazából. ha nem az Inter nyer akkor is lekerül, csak akkor nem Európában láttuk volna...L.Messi 10 írta:Mivel nyert a Sinter 3-0-ra sajnos a Klub VB döntőben...Gauchomester írta:Bocs, ha már volt róla szó, de csak most ültem ide a szünetre. Már nincs a mezen a klub-vb-s logó, kicsit hiányos így a mez![]()
Na de sebaj, reméljük egy év múlva megint visszakerül!
Pl 21es számú Iniesta mezzelbence-barca írta:A meccs első 10 percéről lemaradtam, mivel kedveskedtek a vezetők és a szurkolók Ini-nek?
Mivel nyert a Sinter 3-0-ra sajnos a Klub VB döntőben...Gauchomester írta:Bocs, ha már volt róla szó, de csak most ültem ide a szünetre. Már nincs a mezen a klub-vb-s logó, kicsit hiányos így a mez![]()
Na de sebaj, reméljük egy év múlva megint visszakerül!
Örülnék neki!Ilúvatar írta:mit szólnátok, ha megint 5-0 ra zárjuk a meccset?
ebben benne vagyokIlúvatar írta:mit szólnátok, ha megint 5-0 ra zárjuk a meccset?