2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem sérült megLionel85 írta:Úristen Milito megsérült???Remélem nem súlyos.
:(
A kezdő miatt?MessiFan írta:Jó szurkolást mindenkinek. Én nem nézem meg a meccset.
De most miért? Én ki nem hagynák egy barca meccset sem, amit nézhetekMessiFan írta:Gratulálok Pep.
Jó szurkolást mindenkinek. Én nem nézem meg a meccset.
Volt már védő Busquets és hiba nélkül megoldotta a feladatát. Mindenképpen jobb, mintha Milito kezdene, aki eddig minden meccsén összehozott legalább egy gólt.MessiFan írta:Gratulálok Pep.
Miért? Mert Busquets védő? Ha nem nézed meg, csak magaddal szúrsz ki.MessiFan írta:Gratulálok Pep.
Gratulálok, te egy igazi Barca drukker lehetsz!Initom írta:csak magunknak köszönhetjük!
és ki is fogunk esni.
Hajrá, tessék megmutatni...Kicsit gondolkozz márFernando írta:Köszi Valdés, Maxwell és Iniesta. Ilyet én is tudok.
Csak két perces volt a hosszabítás, így is túllépték.Risu92 írta:barcánál miért fújják le idő előtt a meccset?.. nem tudom mennyi a hosszabítás de azért 92:40nél nem szokás -.-
Idő elött? 90 percig tart egy mérkőzés.Risu92 írta:barcánál miért fújják le idő előtt a meccset?.. nem tudom mennyi a hosszabítás de azért 92:40nél nem szokás -.-
2 perc volt a ráadás. Így is simán megyünk tovább.Risu92 írta:barcánál miért fújják le idő előtt a meccset?.. nem tudom mennyi a hosszabítás de azért 92:40nél nem szokás -.-
2012 meg világvége... tudjukInitom írta:csak magunknak köszönhetjük!
és ki is fogunk esni.
- igen, Pepnek ezen a téren még van mit fejlődnie...balu12 írta:miért keita aki az elmúlt 5 meccsen alig játszott helyette afelly aki jobban játékban van pedronak nem ment ma de azért fent hagyta és villát hozza le nem jó cserék nagyon nem
hat szerintem is olyan filingje van mint tavaj az inter ellenInitom írta:csak magunknak köszönhetjük!
és ki is fogunk esni.