[quote="sjd"][quote="Chino"] Ráadásul neki sikerült elérnie, hogy Messi nélkül is működjön a csapat. Minden tiszteletem Pep-é, de nála ha az argentínnak nem ment meg volt lőve a csapat.[/quote]
Az a helyzet, hogy ez még mindig így van. Tata csak azt érte el, hogy amikor Messi nincs, akkor megy a csapatnak, de amikor van és nem megy neki, akkor továbbra is meg vagyunk lőve (mínusz Clasico, ahol kirakta szélre, de ott lehet, hogy pont ezért nem csinált nagy dolgokat), erről szólt az elmúlt két hét.
Ettől függetlenül én sem az edzőre verném rá, Pep sem volt jobb semmi valóban, itt meg lassan már mindenki hibás lesz Messin kívül. (Ő csak a csapatba szürkül bele, az edző nem tudja motiválni stb. stb.)
Azért ne tegyünk már úgy mint ha Messi miatt kóvályogna a hátvédsorunk, mint gólya f.ss a levegőben, vagy miatta lassul le a középpálya és labdavesztésnél nyugdíjasok kocogásához hasonlóan próbálnak visszazárni. Netalán Valdes is azért érzi úgy, hogy árnyékokat kell kergetnie a 16-oson belül, mert Messi sétálgat. Ergo, Ő van rossz hatással a többiekre, reggel felkél, megvakargatja az alsófertályát és kijelenti Xavinak, hogy ma csak kapufát és kapust hajlandó eltalálni a labdával, majd ha holnap kedve lesz nyernek, ezt add át a többieknek is.
Lehet rá haragudni, nem szeretni stb, de ha igaz amit írsz, akkor játszania sem kellene. Nyilván akkor meg ez lenne Messi hibája.
Szeretem a Barcát, de ha ilyen szurkolói vannak, akkor Messi tényleg jobban teszi ha máshová igazol. Lehet nélküle építkezni, gyorsulni. Az is nyilvánvaló, hogy onnantól nyerni fognak mindent, amiben elindulnak.
26 éves, ami nyilván matuzsálemi kor, sok csapat térden állva könyörögne, hogy hátralévő éveit az Ő stadionjába töltse el, még arra is hajlandók lennének, hogy a meccseiket 16 órára tegyék, hogy az esti sorozatára visszatérhessen az aggok házába.
Tehát csak nyugodtan fikázzátok, Ő akkor is a világ legjobbja, volt, van és lesz.