Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Messiben én is bízom, de egy gyenge védelmen simán elmehet a meccs. Legutóbb is két olyan kabaré gólt kaptunk amiért a Megye III-ban is seggberúg az edző. Ha Puyol játékra alkalmas én biztos őt játszatnám. Ráférne mentálisan is a csapatra és hiába nem a régi már a helyezkedése még így is klasszisokkal jobb, mint Businak, de inkább mint Songnak. Ráadásul nem jellemző rá, hogy olyan kapitális hibákat vétene.LG írta:Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs.
+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Érdekes lesz a védelmünk, bár ha tényleg Puyol kezdhetne, annak örülnék, szerintem már jelenléte a pályán is nagyon sokat jelentene. Ő nem hiszem, hogy megtűrné a sétálgatást.
Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs.
+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Egyértelműen a védelmet választanám. Messi pótolhatatlan, de Neymarral azért meglehet oldani elől. Hátul meg nem is kell mondani, hogy mennyire ratyik leszünk így KH nélkül(még velük is azok vagyunkbence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Meg CR egész pályafutását tekintve is elmondható, hogy kevesebb jó meccse volt ellenünk, mint gyenge. Én sem hiszem, hogy lényegesen könnyebb helyzetbe vagyunk a hiánya miatt.Leon írta:Ha az idei klasszikusat nézem akkor a Real-nak nem sok gondja lesz abból,hogy nincs CR. Minket Piquével a kezdőben is levertek pár hete a magas labdákkal,most meg lesz két 170 centis center,szerinted?
Épp elég lesz az Alvesnek meg Mascheranonak ha Di Maria meg Benzema ott lesz a pályán!Gareth Tello írta:Érdekes lesz ez a kupadöntő, ha Piqué, Bartra és Puyol sem lesz bevethető... Busquets fog középen játszani, Song meg Xaviék mellett? Vagy fordítva?
Mondjuk most Adriano is nyugodtan játszhat, mert nem lesz Ronaldo.
Nagyon szívemből szóltál!Ez a társaság idén nem érdelem ló.... se!Ha a Reálon kívül bárki ellen meccselnénk a döntőben akkor azt kívánnám,hogy mi kapjunk egy 5-0-t...Rivaldo11 írta:A jelenlegi madridos maki helyett mindenesetre jobb lenne...Ha nem a real lenne az ellenfél, azt mondanám kapjunk ki. Nem szolgálja az újjáépítést egyetlen trófea sem.Gareth Tello írta:Ha ezek után nem állunk fel a padlóról és nem verjük meg a Madridot a kupadöntőben, akkor, amellett, hogy nagyon-nagyon szomorú leszek, fél évig Mourinho lesz az avám.
(Nem vicc.)
A jelenlegi madridos maki helyett mindenesetre jobb lenne...Ha nem a real lenne az ellenfél, azt mondanám kapjunk ki. Nem szolgálja az újjáépítést egyetlen trófea sem.Gareth Tello írta:Ha ezek után nem állunk fel a padlóról és nem verjük meg a Madridot a kupadöntőben, akkor, amellett, hogy nagyon-nagyon szomorú leszek, fél évig Mourinho lesz az avám.
(Nem vicc.)
visca el barca írta:Az As információi szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója kihagyja a szerdai, Barcelona elleni Király-kupa-döntőt. A portugál aranylabdás combizomszakadást szenvedett, ami miatt 15 napig nem lesz bevethető.

Akkor is Horti a legjobb.MikeTyson írta:Knézyt én is birom, de néha neki is vannak stiklijei. Én Méhes Gábort birom ilyen téren
Knézyt én is birom, de néha neki is vannak stiklijei. Én Méhes Gábort birom ilyen térenBarcaman1993 írta:Mondjuk mindenkinek más fajta kommentátor hozzáállása tetszik. Nekem Knézy és Hajdú B. a kedvenceim, mert olyan beleéléssel csinálják a munkájukat, hogy sokkal jobban bele tudja élni magát az ember a játékba, mint mondjuk a szerdai meccsen.