Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
Már megköszöntem de azér mégeccer megköszönöm szal thx az infót ozsimiki:P:D
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Csaó nem tom hogy ismeritek e a http://www.rojadirecta.com/
marha jo kis oldal.. bal oldalt irja hogy milyen meccsek lesznek és ha rányomsz az egyikre akkor alatta kiad pár progit+a tv csatornát ahol adják.. na és amikor eljön a meccs ideje akkor rányomsz az egyik progira (Pl: Pcast,SopCast...) akkor élöbe láthatod a meccset.. ha jol láttam akkor a következö barca meccs az a Szuperkupa lesz Uefa de lehet ott lesz holnap a Barca-Bayern is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jobb olddalt pedig ha lemaradtál akkor le tod torrentbe tölteni másnap.
ki mit tud erröl az oldalrol mert én ezt vettem észre

marha jo kis oldal.. bal oldalt irja hogy milyen meccsek lesznek és ha rányomsz az egyikre akkor alatta kiad pár progit+a tv csatornát ahol adják.. na és amikor eljön a meccs ideje akkor rányomsz az egyik progira (Pl: Pcast,SopCast...) akkor élöbe láthatod a meccset.. ha jol láttam akkor a következö barca meccs az a Szuperkupa lesz Uefa de lehet ott lesz holnap a Barca-Bayern is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jobb olddalt pedig ha lemaradtál akkor le tod torrentbe tölteni másnap.
ki mit tud erröl az oldalrol mert én ezt vettem észre

-
- Entrenador del Barça
Én a végét(4-1-től) láttam ,de tényleg borzalmas volt ez a kommentátornak mondott valami.Gee777 írta:Most lett vege a Barca.tv-nek a sport retek klubon.Hat nem mehetek el szo nelkul a hatalmas nagy tirpak kommentator mellett.Ez valami borzasztoan [auto_cenzúra] volt.Kritikan aluli.Nem tudom hogy mindig O van e de en akkor tuti hang nelkul nezem!
Latta meg valaki?

Most lett vege a Barca.tv-nek a sport retek klubon.Hat nem mehetek el szo nelkul a hatalmas nagy tirpak kommentator mellett.Ez valami borzasztoan [auto_cenzúra] volt.Kritikan aluli.Nem tudom hogy mindig O van e de en akkor tuti hang nelkul nezem!
Latta meg valaki?
Latta meg valaki?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!Grandy írta:Ciao!
Csak azt szeretném kérdezni h azon az oldalon amit tegnap belinkeltetek (http://babelfish.altavista.com/babelfis ... zgzcw.com/)
mindig mutatják a barca meccseket v a nagy részüket v csak tegnap volt az a kivételes alkalom h leadták?
Ha itt nm adják a Barca meccsek nagyrészét akkor meg tuggya vki mondani h hol lehet nézni neten rendszeresen?
Előre is thx
Ez a link mindkét szuperkupa meccset nyomta,de nemtudom,hogy ad e máskor is BARCA meccset!
A legegyszerűbb ha a meccs napján feljössz ide,akkor úgyis lesznek linkek,ahol nézni tudod neten is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
huuu de lemaradtam. ti neten tudtátok nézni a meccset????
bassssssszzzuuuuuuuuusssssssssssssssssss
én meg ma karesgetek torrenteket de nem sok sikerrel.. valakinek nincs torrentje?????link???

én meg ma karesgetek torrenteket de nem sok sikerrel.. valakinek nincs torrentje?????link???

Ciao!
Csak azt szeretném kérdezni h azon az oldalon amit tegnap belinkeltetek (http://babelfish.altavista.com/babelfis ... zgzcw.com/)
mindig mutatják a barca meccseket v a nagy részüket v csak tegnap volt az a kivételes alkalom h leadták?
Ha itt nm adják a Barca meccsek nagyrészét akkor meg tuggya vki mondani h hol lehet nézni neten rendszeresen?
Előre is thx
Előre is thx
Ha vkinek még mindig nem menne töltse le a tvAnts nevű klienst és ott válasszsa ki az UC35 csatornát, akadásmentesen lehet nézni a meccset 

"Játssz szépen, gyönyörüen!!!"
-
- Director del Fútbol
Itt a link, ahova menj el:Bodi írta:Légyszives foglalja nekem össze valaki,hogy mit kell csinálnom,mert most értem haza.Hol tudom nézni és mivel??
Előre is kössz!
http://babelfish.altavista.com/babelfis ... zgzcw.com/
Aztán ott lesz neked is egy fekete ablak, alatta feliratok (Media Player9, stb....) ott van valami PCastv link, katt, letölt, install, és utána vissza a linkre, frissít, és ÉLVEZD A SHOW-t!!!

"Més Cuen un Club"
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Aki nem tudja nézni, és itt követi, egy kezdőt megpróbálok leírni az első 5 perc alapján.
Jorquera, Belletti, Puyol, Márquez Gio, Ronnie, Deco, Xavi, Eto'o Edmi (ez nem biztos) és Messi
Jorquera, Belletti, Puyol, Márquez Gio, Ronnie, Deco, Xavi, Eto'o Edmi (ez nem biztos) és Messi
keresd vissza milus linkjét szed le a progit ezen a linken:www.tvmix.net kiválasztod a meccset jobb oldalt kijön 2 ikon ott az alsó és már megy is:D
miért nem valdes véd?Ennyi:d 1-0:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Arms 2006.08.20. 22:09:02-kor.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
A legviccesebb az egészben, hogy megy a kínai hang alatt a tök érthető angol, de amikor megszólal ez a hülye ferde szemű, már az engol elkussol. Asszem leveszem a hangot. 

Kik játszanak?
Teljes képernyőn nézitek?
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Elkezdődött, mindenkinek jó szurkolást
Nekem a progin csak fekete a kép és alul az van hogy 100% ready to play de semmiS HELP
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Közben segítettem magamon..nem kell rosszra gondolni!Milus írta:Hirtelen megugrott az online userek száma! Már lassan eléri a 7 ezret, fél órája még csak 3 ezren voltak fent.
Ozsimiki nem tudok rajtad segíteni.

Nézzük a meccset!

Neked is jó szurkolást!
FORZA BARCA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Már megint ezek a k....va kínai reklámok, na mind1 remélem meccs is lesz. De kínaiul lesz kiírva a Barca a képernyőre
MÉG1X KÖSZ MILUS: ISTEN VAGY. na nem mintha itt puncsolnék

- Attya
- Jugador d'estrella
ha milus cuccát telepítettem akkor utána mit kellene csinálni?
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO