Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a végét(4-1-től) láttam ,de tényleg borzalmas volt ez a kommentátornak mondott valami.Gee777 írta:Most lett vege a Barca.tv-nek a sport retek klubon.Hat nem mehetek el szo nelkul a hatalmas nagy tirpak kommentator mellett.Ez valami borzasztoan [auto_cenzúra] volt.Kritikan aluli.Nem tudom hogy mindig O van e de en akkor tuti hang nelkul nezem!
Latta meg valaki?
Hy!Grandy írta:Ciao!
Csak azt szeretném kérdezni h azon az oldalon amit tegnap belinkeltetek (http://babelfish.altavista.com/babelfis ... zgzcw.com/)
mindig mutatják a barca meccseket v a nagy részüket v csak tegnap volt az a kivételes alkalom h leadták?
Ha itt nm adják a Barca meccsek nagyrészét akkor meg tuggya vki mondani h hol lehet nézni neten rendszeresen?
Előre is thx
Itt a link, ahova menj el:Bodi írta:Légyszives foglalja nekem össze valaki,hogy mit kell csinálnom,mert most értem haza.Hol tudom nézni és mivel??
Előre is kössz!
Közben segítettem magamon..nem kell rosszra gondolni!Milus írta:Hirtelen megugrott az online userek száma! Már lassan eléri a 7 ezret, fél órája még csak 3 ezren voltak fent.
Ozsimiki nem tudok rajtad segíteni.