connor írta:Több kérdés is megfogalmazódhat bennünk az utóbbi 2,5 meccsel kapcsolatban, a szezonnal kapcsolatban.
Szerintem is cseréljük le a fél keretet.
Amúgy te kiket hoztál volna az utóbbi három évben? No offense, tényleg kíváncsi vagyok-
A meccsről.
Nagyon aggódtam a félidőben de a Levante megtette azt a szívességet, hogy kiegyenlített így ki ki kellett kicsit jönniük a bunkerből, ez az X itt nem volt olyan jó eredmény nekik mint a bajnokságban. Tesómmal akkor fogadtam 2 sörben, hogy lesz közte legalább három.
Sajnos a kp-nk kritikán aluli volt, Xavistól, Robertostól, Songostól együtt.Xavit és SR-t nem szabad együtt játszatni. Még szerencse, hogy Messi sokszor visszalépett.
Alves feljavult a második félidőre, szükség volt rá. Voltak buta hibái, de meg tudta bontani a védelmet.
A gólért kár. Nagyon összehozta az egész védelem, a saját dolgunkat nehezítettük meg.
Tello egy rejtély. Képes volt 3,5 gólt lőni úgy, hogy az utolsó tíz percig rossz volt nézni amit csinál.
Az eredmény tökéletes, az érdemi kérdések úgy néz ki eldőltek. Jelenleg ez a lényeg. Felesleges túl nagy következtetéseket levonni, nem egy túl veretes csapatot állítottunk ki. Érdemi meccseken nem ilyen összeállításban játszunk.
Remélem Puyi sérülése nem túl komoly, bár nagyon csúnyát kapott a bokájára, bízzunk benne, hogy nem súlyos.