Élő közvetítések
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Kissé csúszik a fű... a párás levegő okozza. 

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Hát igen Bojan nem Barca szint de reménykedjünk hogy még lehet!Bartra játéka tetszik!Ahogy lendületből hozza fel a labdát zseniális!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
basszus azt hittem a 15-öst Pepsinek hívják 

láttátok beállni az ellenfélhez a Fabregas-klónt? 

na végre egy ember aki ért a focihoz!! Bojan rajongók figyelem!! nemcsak nekem vannak sötét gondolataim Bojannal kapcsolatban...ennél gyengébb ellenfelet már nem lehetne neki keresnimenczel írta:BOjan elképesztő gyenge, sose lesz belőle nagy játékos. Itt a lehetőség, meg a hipergyenge ellenfél és semmit nem tud velük kezdeni.
Thiago helyett meg jöhetne már JDS. Nagyon idegesít h mekkkora arccal játszik, flegmán, pontatlanul. Többiek annyira nem gyengék, ennyi van bennük.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
A következő hülyeségénél írtam volna be, megelőztélKalap1988 írta:Ahogy Horti is szokta volt mondani: Normális kapus meg zöld disznó nincsenMessidona10 írta:A legnagyobb probléma nem az, hogy mindenki gólt akar rúgni, hanem az, hogy minél előbb. Ha nem sietnének a srácok, simán rúghatna mindenki a csapatból, itt akkor hoznak helyzetbe akárkit, amikor csak akarnak... De nem, azonnal kell...
Tragikus:D:D Ettől nagyobb bajunk sose legyen.
Ez a bolondember 13-assal a hátán már megint hol mászkált?Őrült...

BOjan elképesztő gyenge, sose lesz belőle nagy játékos. Itt a lehetőség, meg a hipergyenge ellenfél és semmit nem tud velük kezdeni.
Thiago helyett meg jöhetne már JDS. Nagyon idegesít h mekkkora arccal játszik, flegmán, pontatlanul. Többiek annyira nem gyengék, ennyi van bennük.
ez jó..én ezt úgy ismerem, hogy jó gyerek meg szép öregasszony sincsenKalap1988 írta:Ahogy Horti is szokta volt mondani: Normális kapus meg zöld disznó nincsenMessidona10 írta:A legnagyobb probléma nem az, hogy mindenki gólt akar rúgni, hanem az, hogy minél előbb. Ha nem sietnének a srácok, simán rúghatna mindenki a csapatból, itt akkor hoznak helyzetbe akárkit, amikor csak akarnak... De nem, azonnal kell...

olvass vissza, ha véletlenül megszólom szegénykét ötvenen esnek a torkomnak, hogy merem bántani a Barca legnagyobb reménységét és csak várjak türekemel jönni fog a gól...talán 2011-benkristop írta:mivan?az agyondicsért Bojanha valaki, hát ő nincs agyondicsérve.

-
- Director del Fútbol
Ahogy Horti is szokta volt mondani: Normális kapus meg zöld disznó nincsenMessidona10 írta:A legnagyobb probléma nem az, hogy mindenki gólt akar rúgni, hanem az, hogy minél előbb. Ha nem sietnének a srácok, simán rúghatna mindenki a csapatból, itt akkor hoznak helyzetbe akárkit, amikor csak akarnak... De nem, azonnal kell...

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerinted a tökéletes Keitának kellett volna kapni a karszalagot, aki eddig lófszt sem csinált a meccsen, talán 2-3 jó passza ha volt? Azért nem ártana gondolkodni néha...Ede72 írta: a vicces az, hogy az agyondicsért Bojan eddig egy az egy ben még nem tudott 45 perc alatt egy harmad osztályú védőt lecselezni, cserében viszont 1!!! méterről sikerült neki üres kapuban egy kapufát lőnie, és jelenleg ő az FC Barcelona csapatkapitánya...ez a vicces, vagy inkább szomorú..szerintem

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
mivan?Ede72 írta:az agyondicsért Bojan

megjött Mascherano önbizalma!!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
A legnagyobb probléma nem az, hogy mindenki gólt akar rúgni, hanem az, hogy minél előbb. Ha nem sietnének a srácok, simán rúghatna mindenki a csapatból, itt akkor hoznak helyzetbe akárkit, amikor csak akarnak... De nem, azonnal kell...
Tragikus
:D:D Ettől nagyobb bajunk sose legyen.
Ez a bolondember 13-assal a hátán már megint hol mászkált?
Őrült... 
Tragikus

Ez a bolondember 13-assal a hátán már megint hol mászkált?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messidona10 2010.10.26. 23:10:21-kor.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Laci7 írta: az a kimaradt helyzet, meg semmi... egyrészt Pedro csak bele bikázott egyet, másrészt, szerintem nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda...
A világért sem akarom bántani Bojant, mert nekem nincs vele különösebb gondom, de ezen a szinten ezt meg kell oldani. Ha nem tudja berúgni, joggal érheti kritika. Puszta szimpátiából azért ne védje már meg valaki egy ilyen ordító hiba után. Inkább annak kell drukkolni, hogy felejtse el azt a helyzetet és vágjon kettőt a másodikban!
- westerngom
- Entrenador del Barça
- van már valami konkrétum Jeff sérüléséről??
a vicces az, hogy az agyondicsért Bojan eddig egy az egy ben még nem tudott 45 perc alatt egy harmad osztályú védőt lecselezni, cserében viszont 1!!! méterről sikerült neki üres kapuban egy kapufát lőnie, és jelenleg ő az FC Barcelona csapatkapitánya...ez a vicces, vagy inkább szomorú..szerintemLaci7 írta:Mi ebben olyan vicces? -.-" Én örülök neki, hogy neki adták a szalagot! Egyébként nem játszik rosszul, mind a két gólban oroszlán szerepe volt, az a kimaradt helyzet, meg semmi... egyrészt Pedro csak bele bikázott egyet, másrészt, szerintem nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda...Ede72 írta:és ő a csk!! na erre mondtam, hogy viccesIlúvatar írta:bboooojaan b+... még 1 méterről se tudja belőni az üres kapuba, középen.
- Laci7
- Barça B
Mi ebben olyan vicces? -.-" Én örülök neki, hogy neki adták a szalagot! Egyébként nem játszik rosszul, mind a két gólban oroszlán szerepe volt, az a kimaradt helyzet, meg semmi... egyrészt Pedro csak bele bikázott egyet, másrészt, szerintem nem számított rá, hogy eljut hozzá a labda...Ede72 írta:és ő a csk!! na erre mondtam, hogy viccesIlúvatar írta:bboooojaan b+... még 1 méterről se tudja belőni az üres kapuba, középen.
egyébként röviden: két fogalom tartalmi hasonlósága, vagy hangulati egyezésén alapuló azonosítása, melyben a két elem együtt hat.
Lehet teljes és egyszerű metafora...ez egy egyszerű
Lehet teljes és egyszerű metafora...ez egy egyszerű

no problemoP.U.Y.O.L. írta:Szeretnék akkor én elnézést kérni.....Ede72 írta:metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a neten

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szeretnék akkor én elnézést kérni.....Ede72 írta:metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a neten

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Maximum ellenfél, nem? Mivel ha jól tudom nem vérre megy az összecsapásEde72 írta: metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a neten

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ő azon csodálkozik miért írtad ezt, ez nem világháború... itt ellenfél van.
metafora...elmagyarázzam?? nézz utána a netenP.U.Y.O.L. írta:Nem akarok kukacoskodni, de ezmiez?Ede72 írta:az ellenség
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem akarok kukacoskodni, de ezmiez?Ede72 írta:az ellenség