Élő közvetítések
30 percünk van még.....,egyre nehezebb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ejjjj...újabb nagy helyzet, beszorítjuk őket de hát...
FORCA BARCAAAA!!!!
azért nem először látszik amit írtunk sokan még nyáron,hogy kell egy csatár...akár játszik majd Villa,akár nem.
FORCA BARCAAAA!!!!
azért nem először látszik amit írtunk sokan még nyáron,hogy kell egy csatár...akár játszik majd Villa,akár nem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sajnos megint csak azt tudom mondani, hogy csatárjáték nélkül nem lesz gól soha...Bojan az első félidő 20. percében ért normálisan labdába utoljára..szörnyű 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerk:Ilúvatar írta:és hogy áll a választás? ki lesz a főpoli?Bob_Marley írta:Valaki letudná írni mi történt, eddig Választást néztem, s mindig rosszkor kapcsoltam át....
Tarlós vezetett, de azt hiszem 5°os volt a feldolgozottság 53%!Nehéz így ha egyszerre 3 dolog megy egyszerre ami érdekel

Na de köszönöm mindenkinek a felvilágosítást, hajrá!
Nem lennék csalódott, ha csak egy góllal nyernénk (Bwinen hendikepp X-et játszottam), csak nyerjünk, HAJRÁ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.10.03. 20:20:54-kor.
annyira felesleges a pályára Mascherano... nem azért, mert rosszul játszik, egyszerűen nincs rá szükség... egy ilyen szinten bekkelő csapat ellen nincs értelme szerepeltetni! kéne egy Maszk-Thiago csere!
Kösz!!hady írta:Győr nyert, hozta is a mixem (5.000et).Mr Elit írta:MEnnyi lett a Fradi-Győr kézilabda meccs??
Valaki segítsen!![]()
Ez is kimaradt...
-
- Llegenda del Barça
Tömören: Csak mi támadtunk egy szép kontra után Messi révén vezettünk. Malloraca-nak volt egy lövése azt VV bravúrral védte szögletre amiből gólt kaptunk. Amúgy szinte felborult a pálya a mezőnyfölényünktől...Bob_Marley írta:Valaki letudná írni mi történt, eddig Választást néztem, s mindig rosszkor kapcsoltam át....

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Valaki letudná írni mi történt, eddig Választást néztem, s mindig rosszkor kapcsoltam át....
Győr nyert, hozta is a mixem (5.000et).Mr Elit írta:MEnnyi lett a Fradi-Győr kézilabda meccs??
Valaki segítsen!

Megérdemeltük a bekapott gólt. Ilyen helyzetkihasználással nem tudom mit akarunk... Szánalmas.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mondtam, hogy 3:1-re nyerünk.
Örülök a kapott gólnak, legalább jó lesz a 2. félidő.

Örülök a kapott gólnak, legalább jó lesz a 2. félidő.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
23-30Mr Elit írta:MEnnyi lett a Fradi-Győr kézilabda meccs??
Valaki segítsen!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MEnnyi lett a Fradi-Győr kézilabda meccs??
Valaki segítsen!
Valaki segítsen!
nos az ilyen játékot nehéz igazán minősíteni!! parádés adogatás remek iram biztos fölény, és rendkívül rossz hatékonyság!!!! egy ilyen gyenge csapat ellen 5:0 ra kellene vezetnünk, a játékerő alapján, vagy mégsem????? ez a kapu előtti bénaság sajnos ebben a szezonban kezd nyomasztóvá és veszélyessé válni. a séma maga is ismétlődik, döntő fölény a mezőnyben, egygólos vezetés és aztán jön a potya...... de talán a baj oka az is lehet, hogy a Mester maga is azt mondta amíg helyzeteid vannak nincs baj! nos szerintem bizony a helyzet ha ezer van akkor sem jelent egy sovány gólt sem.
remélem egyszerű sallangmentes másodikfélidőt, látunk 2-3 góllal, de ez az elsőről mondottakon vajmi keveset változtat(na), ha így lenne!
remélem egyszerű sallangmentes másodikfélidőt, látunk 2-3 góllal, de ez az elsőről mondottakon vajmi keveset változtat(na), ha így lenne!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhady írta:10-1re kéne vezetni!!!![]()
A DAC viszont verte a Slovant!![]()
![]()
![]()

10-1re kéne vezetni!!!
A DAC viszont verte a Slovant!

A DAC viszont verte a Slovant!

- geridoss
- Director del Fútbol
Iniestának volt egy jó kis kapáslövése távolról, az tetszett, ezekből lehetne többet. Vannak jó lövőink, egy-kettő biztos beakadna. Többet érne, mint beívelni és kifejelik (bár most egész jó ez az arány is, hála Abidalnak, aki tényleg óriásit játszik ma!)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Csúnyán belealudtunk a meccsbe, és jött is a büntetés. Bojan borzasztó gyenge. Amúgy szép a játék, csak most megint lehet teperni a vezetésért.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én örülök h bekaptuk a gólt, így van rá esély, hogy végre egy jó kis 2. félidőt is láthassunk! Bojan-t lehoznám...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
a helyzetkihasználásunk kb magyar nb3 szint, 50 helyzetből 1 gólt rugunk, míg az ellenünk játszó csapatok 2 helyzetből 1-et berugnak
a játékunk szép, de mit ér a 80-20 birtoklás ha 1-1?
a játékunk szép, de mit ér a 80-20 birtoklás ha 1-1?
- ab1daL
- Director del Fútbol
Kár a gólért, pedig hihetetlen szépen játszott a csapat. Második félidőben nem lehet elszórakozni a lehetőségeket. Abidal meg tényleg vmi hihetetlen amit csinál.
Remélem vágunk 2-3-at aztán beállhatna Thiago meg Nolito. 

Szerintem direkt élvezik, hogy megnehezítik a saját dolgukat! Nem ez az első eset, hogy az első helyzetéből gól az ellenfélnek. 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én meg hogy utána 3-at vágunkFCBMessi19 írta:Én meg már megszoktam, hogy semmiből kapunk gólt. (sajnos)szajko írta:Abidal a legjobb eddig...
Kicsit idegesít,hogy megint 1 helyzete van az ellenfélnek és gól...nekünk meg volt 1 jó pár helyzet, meg 7 szöglet és semmi...