2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem biztos lesznek olyan elemek is akik rögvest az első hosszabb hullámvölgy után meg fogják találni Griezmannt, mondván hogy mostmár nincs miért ajvékolni, hiszen elment Messi, mégis egy rakás sz.r amit leművel.
Nem tudom mit vársz tőle, Messi helyén sem lesz soha Messi. Cserébe hajt az utolsó pillanatig. Volt ma egy gólja(lesen volt végül de Jong), egy kapufája, egy szenzációs ollózásszerűsége, egy lényegében gólpassza, két alkalommal (lehet többször is) nagyon fontos pillanatban szerelt hátul, nem ő az,aki sarokkal passzolgat, de azért elől aktívan és hasznosan játszik össze a többiekkel és MINDEN letámadásunk alap embere. Ha ez nem jó teljesítmény tőle,akkor nem tudom mi. Messi tudásának tizedét sem éri el, de ennek a csapatnak egy pár éve nem is egy kiöregedő Messire volt szüksége,hanem sok szorgos hangyára.Andras Inieszta írta: ↑2021.08.15. 22:27:24...
Griezmann: Hajt, de sokat mond róla, hogy nincs Messi, s még mindig inkább az a legfőbb erénye, hogy milyen szépen védekezik és visszaér. Elől az utolsó gólnál jól döntött, hogy jobbra passzolt, de ennyi. Nekem nagyon kevés, nem hiányozna... Viszont a passzjátéka egész jó néha.
Messi távozása után nagy a letargia. Éppen ezért kritikus időszak jön, illetve a mai meccsel már el is kezdődött. Ha rosszul fogunk játszani, még nagyobb lesz a szurkolók elkeseredése. (itt a fórumon is többen írták, hogy nem éreznek motivációt, hogy leüljenek meccset nézni. Viszont meg lehet mutatni azt is, hogy továbbra is lesz foci Barcelonában. Ehhez pedig a mai győzelem első lépésnek tökéletesen megfelelt.
Nem vagyok az edző, de szerintem arról van szó,hogy Pedriben és De Jongban látja a csapat működésének alapját és nem fogja egyszerre mindkettőt lecserélni. Valahol értem is, szerintem Puig fog több időt kapni,bár ki tudja. Amikor arról volt szó,hogy de Jong sérülésből jön, biztos voltam benne,hogy le lesz cserélve(vagyis reméltem) és ekkor már el is dőlt,hogy Pedri nem most fog pihenni.
olvasod is a fórumot?! nem ártana.
Én tavaly is azt láttam, hogy ha a helyén játszott nem volt kutyaütő. Ráadásul igazi harcos.Kapar, megy nem lankad.Depay-val a kémia is megvolt.
Miért, játszanak máshol is?Barcaforever írta: ↑2021.08.15. 21:58:33Ilyen is csak nálunk fordulhat elő, hogy pont ez a 3 három ember talál be az idény első meccsén.![]()