Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiába lövünk át,valamelyik ruszkiba úgyis elakad...Slither írta:Lesz vajon átlövésünk ebben a félidőben (vagy úgy egyáltalán a meccsen)...?
Ha lennénk elegen elöl és meg tudnánk tartani a labdát a 16osnál, nem kontráznának le...bowlinggolyo írta: De azért azt is látod h mivel hátul marad így fel tud lépni Piqué vagy Puyol kettősből vmelyik és mivel nem engedhetjük meg h lekontrázzanak most már végképp nem így kell a 2 védő vagyis védekező játékos hátra
Csodálkoztam hogy nem piros!Sima 11es gólhelyzetben hátulról becsúszós!forlán10 írta:Jah, hátulról felrúgták a csatárt. Piqué + (ha jól láttam) Alvesszajko írta:Egyébként jogos volt a 11-es?
MascheranoCorvy írta:Ki fog itt gólt lőni?????
Jah, hátulról felrúgták a csatárt. Piqué + (ha jól láttam) Alvesszajko írta:Egyébként jogos volt a 11-es?
Attól félek Rizsikov, v hogy hívják!Corvy írta:Ki fog itt gólt lőni?????
Csak majdnem adott egy gólpasszt Pedronak és mellélőtt egyszerforlán10 írta:Villa szokásosan semmit sem csinál....
De azért azt is látod h mivel hátul marad így fel tud lépni Piqué vagy Puyol kettősből vmelyik és mivel nem engedhetjük meg h lekontrázzanak most már végképp nem így kell a 2 védő vagyis védekező játékos hátrasjd írta:Mascherano tökéletesen kapcsolja ki magát a játékból, védőket nem támadják a Rubin csatárai, de ő azért beáll közéjük 3.nak, miközben a 16osnál 2x annyian vannak az oroszok
Ezek ellen focizni? Lehetetlen... betömörül mindenki a kapu elé...skadi írta:zokogás...
ideje elkezdeni focizni!
Ezt sajnos bárkiről el lehetne mondani.forlán10 írta:Villa szokásosan semmit sem csinál....