Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tegnap ini is elengedte a balostlics írta:Engem egyetlen egy dolog zavar, valki mondja meg mert én hülye vagyok szerintem... De miért nem lehet lőne 16oson kívülről kapura? Miért csak Coutinho képes erre és nyílván mivel a blbe nem játszhat ezért csak a kupa meg bajnokság az ahol legalább látok lövést 20ról akár. Nem hinném, hogy Coutinhon kívül más ne lenne rá képes.
Ebben igazad van, de én ugy érzem hogy a Cselszki nem adja meg a tiszteletet, hogy mi vagyunk a Barca és nincs tele a gatyájuk, még1-0 után is, akkor ök is lerendezhették volna ezt a párharcot..visca el barca írta:ezt a cselzit egy city/real/bayern 3-as 10 perc alatt ledarálta volna. csak mi voltunk ilyen lúzerek, hogy nyomattuk a biztonsági tilitolifost.Cestus írta:Kevés csapat gálázott volna tegnap a Chelsea ellen
úgy ahogy a real madrid. betenni alcacert és fél percenként ívelgetni befele a labdákat orrvérzésig. az durva nagy nyomás volt, hogy a kapujuktól 40 méterre passzolgattunk, aztán messi belevezette az előtte álló 6 emberbeS.Agüero írta:Hogy kellett volna játszanunk, hogy bedaráljuk őket?
Minimális kockázatot vállalva?S.Agüero írta:Hogy kellett volna játszanunk, hogy bedaráljuk őket?
Hogy kellett volna játszanunk, hogy bedaráljuk őket?visca el barca írta:ezt a cselzit egy city/real/bayern 3-as 10 perc alatt ledarálta volna. csak mi voltunk ilyen lúzerek, hogy nyomattuk a biztonsági tilitolifost.Cestus írta:Kevés csapat gálázott volna tegnap a Chelsea ellen
ezt a cselzit egy city/real/bayern 3-as 10 perc alatt ledarálta volna. csak mi voltunk ilyen lúzerek, hogy nyomattuk a biztonsági tilitolifost.Cestus írta:Kevés csapat gálázott volna tegnap a Chelsea ellen
Ilyen a játékunk, az ilyen alibinek látszó passzolgatásnak is van célja. Kivel passzolgasson, Suárezzel? Még mindig ő adta a legtöbbet támadásban, legalábbis a középpályán, Messinek csomó jó labdája volt, amiből veszélyes támadás lehetett volna. Az ilyen passzokból volt 4-5, amit le tudtak fülelni, máskor az a baj, ha nem próbál rá. Ő adta amúgy a legtöbb hosszú labdát a mezőnyben.Hiába lehet mutogatni Busi tegnapi passzátlagát, ha abban az Umtitivel, kapcsolatos passzok vannak benne, de volt neki egy két komolyabb eladása, amiből komolyabb gondunk is lehetett volna
tudtam, hogy mivel beleírtam Busquetset jösz és értetlenkedsz.S.Agüero írta:Busquets is nyomja az alibit, hátra teszi MAtSnak hogy inkább ő kockáztasson és adja el a labdát, ne ő. 20-25 méterről adjuk neki hátra a labdákat, játékosaink meg állva várják a labdát mint a sült galambok.A labdakihozatalaink alapja ez, hogy játékba hozzuk a kapust, ha letámadnak.
Ez igaz, de ennek az lenne az alapja, hogy nem adja el a labdákat... Hiába lehet mutogatni Busi tegnapi passzátlagát, ha abban az Umtitivel, kapcsolatos passzok vannak benne, de volt neki egy két komolyabb eladása, amiből komolyabb gondunk is lehetett volna...Ja.. és persze nem csak neki...?: A labdakihozatalaink alapja ez, hogy játékba hozzuk a kapust, ha letámadnak.
Vagy kontár vagy, vagy csak olyan 10-12 éves lehetsz!danixx írta: Véleményem szerint, ez a mostani csapat lassú, pontatlan, a középpálya sz.r, Messi és Suarez a támadósorban kevesek, mert igazából csak Lali van ott. Szélek is gyengék. Ha nem Alba játszik, akkor kb. egyik szélen sincs semmilyen helyzetkidolgozás...
ui.: nem vagyok se edző, se játékos, csak egy örök barca szurkoló, aki sajnálja ezeket klasszis játékosokat, hogy utolsó 3-4 aktív évükben egy ilyen sz.r csapatban kell játszaniuk.
Busquets is nyomja az alibit, hátra teszi MAtSnak hogy inkább ő kockáztasson és adja el a labdát, ne ő. 20-25 méterről adjuk neki hátra a labdákat, játékosaink meg állva várják a labdát mint a sült galambok.
Ja, mert Messi nélkül nem változna a játékunk, mint ahogy Neymar hiányában is azt játsszuk, mint tavaly. Ja, nem.Ezt a csapatott Valverde és Messi tartja életbe nélkülük valahol a 5-6 hely környékén szerencsétlenkednénk .
visca el barca írta:na ez a másik amin tegnap kiakadtam. ez a pali SOHA, egyetlen egyszer nem tudta úgy kirúgni a mezőnybe (értsd min 30 méterre) a labdát h hozzánk kerüljöndanixx írta:továbbá Ter Stegent tanítsa már meg valaki kirúgni a labdát.
Kezdjük mester sorjában akkor:danixx írta:... továbbá Ter Stegent tanítsa már meg valaki kirúgni a labdát.
.. Messinek vissza kell jönnie a felezővonalig labdáért.. nemár. ... kéne......
Véleményem szerint, ez a mostani csapat lassú, pontatlan, a középpálya sz.r, Messi és Suarez a támadósorban kevesek.
.... kéne..........
na ez a másik amin tegnap kiakadtam. ez a pali SOHA, egyetlen egyszer nem tudta úgy kirúgni a mezőnybe (értsd min 30 méterre) a labdát h hozzánk kerüljöndanixx írta:továbbá Ter Stegent tanítsa már meg valaki kirúgni a labdát.
a többihez meg annyit, hogy nem rossz edző valverde (az idei cirka 40 meccsen 1 vereségünk van hahó!) csak unalmas, látványtalan célfocit játszat. azért a két dolgot ne keverjük már összedanixx írta:...
Azért Lucho első éve sem volt fenékig tejföl. Ha jól emlékszem januárban még javában állt a bál az öltözőben. Nyilván Neymar sebességére lehetett építeni, de bőven megvolt a hátulütője annak a taktikának is, elég rendesen kaptuk is a gólokat hátul. Az első évben még megvolt a lendület, de aztán egyre jobban kifulladt a kontrázós taktika is. Szóval minden taktika addig jó, amíg eredményeket hoz, viszont előbb-utóbb mindegyik elfárad. Vagy azért, mert megtalálják az ellenszerét, vagy a kulcsjátékosok formaingadozásai miatt. Amúgy pedig, ha jól emlékszem, a Real ellen legutóbb pont egy szépen végigvitt kontrával szereztünk vezetést. Csak ehhez persze az is kell, hogy az ellenfél hajlandó legyen kihúzódni a kapuja elől. A tegnapi Chelsea-nek erre láthatóan semmi kedve nem volt, csak ha úgy látták, hogy a kapunkig rohanhatnak a labdával.MessiNeymarSuarez írta:Támogatom recrea ötleteit, nem az kell hogy kontracsapat és buszos legyen a Barca, hanem az hogy azért vonjuk már be olykor a fegyverarzenálunkba ezeket a lehetőségeket is. Nem véletlen hogy Lucho első évében az Atletit oda-vissza vertük bajnokin és kupában is, hogy a Juventust megvertük a döntőben, mert nem folyamatosan a kapujuk elé nyomtuk őket, hanem olykor vissza vettünk, a pálya közepén tartottuk a labdát és megindultunk mint a villám.
Ha meg még idevesszük azt is, hogy kb az utóbbi 10évben általában nem volt több helyzetünk a Chelsea ellen, akkor csak egy átlagos meccset hozunk, nincs itt szó semmi másról.Rivaldo11 írta:Nem lenne semmi baj a tegnapi meccsel, bár látom, sokan azt várták, hogy már a stamfordon eldöntjük, innen a csalódottság. A chelsea szintekkel lépte át a bajnoki formáját-ez várható is volt egyébként-mi pedig valóban egy domináns, ámde biztonsági játékra törekedtünk. Részben mert az iksz itt tökéletes-180 perc alatt kell eldönteni-részben pedig, mert jelenleg nincs kirobbanó formában a brigád. Nem játszottunk se jól, se rosszul, olyan szintelen-szagtalan volt az egész, de elértük amiért jöttünk, és tegnap este ez volt a lényeg.