Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

na ezzel most kb egyet is értek. tegnap kicsit bosszankodtam a sorsolás miatt, este azonban már úgy voltam vele tökmind1 kit kaptunk/kapunk, ez a csapat nagyon gyenge ahhoz h megnyerje a sorozatot... min 3, de ismerve a szerencsénket inkább 4 jó csapaton kellene átverekedni magunkat... ez még akkor is sok, ha iniesta bírná (nem fogja), dembelé robbantana (talán), és télen tudnánk hozni legalább 2 minőségi játékost (nem fogunk, egyet sem)Samper írta:Idén a Barca a BL-ben nem tartozik az esélyes csapatok közé. Se a középpályája, se a csatárjátéka nem kvalifikálja erre, Nem tud 4 nehéz ellenfélen túljutni - még mázlival se. De most kell ahhoz megtenni a megfelelő lépéseket, hogy jövőre ez már ne így legyen. Durva keretszűkítéssel olyan helyzetet kéne teremteni, hogy ha adódik egy jó igazolási lehetőség, sose legyen akadály, hogy nincs hely a keretben. Meg kell szabadulni a túlfizetett embereinktől is. És ha nem tuti klasszist igazolunk, hanem klasszis-ígéretet, akkor legyen egy próbaév és utána kapja csak meg a nagy pénzt, ha beválik.
Én is ezen elmélkedem, vajon ki lehet az ilyen? Goretzka, és max Özil, de ugye Özilt boszorkányság lenne ide hozni, meg persze nagy kockázat.Cestus írta: Nem feltétlenül Coutinhora gondoltam, szerintem az ő megszerzésének úgy sincs realitása (persze nyilván jó lenne). Más emberekkel is szóba hoztak minket, akik közül sokan jelenleg erősítést jelentenének, és nem nevezték őket a BL-be ebben az idényben.
Ott lesz még a Shakhtar-Roma győzteseNero. írta:
ráadásul a 8 között már nem nagyon lesz könnyű.
Nem feltétlenül Coutinhora gondoltam, szerintem az ő megszerzésének úgy sincs realitása (persze nyilván jó lenne). Más emberekkel is szóba hoztak minket, akik közül sokan jelenleg erősítést jelentenének, és nem nevezték őket a BL-be ebben az idényben.IscoDisco írta: 2.: Megváltozott a szabály a BL-ben, hogy bíztok a téli igazolásokban? Mert eddig úgy volt, hogy aki nevezve volt a BL-re, akkor az új klubjában már nem lehet. Coutinho-t pl ha sikerülne megvegyétek még a télen, akkor őt az eddigi szabályok szerint nem lehetne nevezni csak a bajnokságra. Vagy akkor ez már módosult?
+1Cestus írta:Durva lenne, ha 2012 után most mi tolnánk be a buszt ellenük.![]()
De inkább alakuljon úgy nekünk a téli átigazolási szezon, hogy ne legyen erre szükség.
tökmind1 h lesz-e tétje, biztos nem lötyögik el és állnak fel B csapattal...Rinku írta:Ha a City így folytatja, akkor februárra a Chelsea és az összes angol a BL-re fog menni, nem nyerünk a két bajnokival semmit. Ahhoz két ünnep között és januárban ki kéne kapni vagy 3x Pepnek, hogy legyen valami relevanciájuk a sorsunkra.visca el barca írta:az viszont jó hír h a 2 meccs között van nekik egy city-united páros.
Ha a City így folytatja, akkor februárra a Chelsea és az összes angol a BL-re fog menni, nem nyerünk a két bajnokival semmit. Ahhoz két ünnep között és januárban ki kéne kapni vagy 3x Pepnek, hogy legyen valami relevanciájuk a sorsunkra.visca el barca írta:az viszont jó hír h a 2 meccs között van nekik egy city-united páros.
VEB nyugalom, simán továbbjutunk.visca el barca írta:száradjon le a keze annak aki sorsolt. hihetetlen b+ h egyetlen egyszer nem tudunk egy könnyű ellenfelet kapni...
Már ki van, csak egy kis technikai nehézség miatt nincsenek még törölve a hsz-ek.S.Agüero írta:Gyakorold még a provokációt, amíg nem tiltanak ki.
Ez jó volt.Varatrix írta:Nem értem mi bajod van szerintem kulturáltan írtam, de te tudod...
Nem értem mi bajod van szerintem kulturáltan írtam, de te tudod...S.Agüero írta:Gyakorold még a provokációt, amíg nem tiltanak ki.
Hogy a párharcunkról is írjak, 70-30-ra adnám nagyjából az esélyeket. Messi végre meglőhetné első gólját a Chelsea ellen.Kante-Bakayoko mondjuk valószínűleg rááll középen, de addigra lesz már egy Dembélénk is szerencsére. SR-nek mondjuk nem lesz könnyű dolga Hazarddal, őt nehéz lesz megállítani. Moratát meg a levegőben megeszi remélhetőleg Piqué és Umtiti is.