2013.01.31. 08:24:49
Szerintem igazságos döntetlen született. Teljesen mindegy, hogy a bírók mit csináltak. Ez van. Pár hozzászólást olvasva, annyit hozzá tennék, és kiváncsi lennék, hogy ti mit gondoltok. Én úgy érzem, hogy fejbe egy kicsit fáradt a csapat. Ez évek óta így van, január vége és február eleje mindig ilyen. Amiben tegnap teljesen kijött ez szerintem. Valaki már írta, hogy rengeteg labdát szortunk el az első félidőben, de ami számomra még szembetűnőbb volt, az a második félidőbeni pontatlanság, méghozzá amikor óriási területeink voltak. Egy friss barcának ekkora területei nyílnak, akkor szétszedi az ellenfeleket, tegnap viszont Pedro és Fabregas ziccerén kívül nem volt több igazi lehetőség. A passzkirályok Xavi, Ini, Fabre szinte kivétel nélkül rossz döntést hoztak, ami valljuk be nem jellemző, ha frissek a srácok.
Sok esetben felállt, betömörülő védelmek ellen jönnek a gyilkos passzok, most meg ott tántongott a sok szabad teület és....! Messin is érzem a fáradtságot. Nem félek a visszavágótól. Azért nem, mert addigra már frissebbek lesznek, és valljuk be őszintén, a real tegnap ismét csúcsteljesítmény közelébe járt, mi viszont ennél jóval többet tudunk!
Na szép napot!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!