A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Nyilván most még mielőtt elkezdődik a meccs még nem igazán tudok okoskodni, de azt be kell látni, hogy ez és a Milan elleni meccs közt ég és föld a különbség. Ott mindent egy lapra kell majd feltennünk, itt a sablon is "könnyen" meghozhatja a sikert. Parás meccs lesz az biztos. Akárhányszor játszunk ellenük mindig attól félek, hogy gólt kapunk, mikor náluk van a labda. Azért ez nem vmi jó. Pedro helyett Villanak kéne kezdenie, de most már mindegy. Nyerjünk így és kész!Messa írta:De ez úgysem lesz így, és ilyenkor jön el az EDZŐ, meg a TAKTIKA szerepe. Mióta Tito nincs, Roura ezt rendezi azzal hogyha egy lövésünk bemegy akkor gól.
Iszonyat mód felkúrtam magamat most.
De ez úgysem lesz így, és ilyenkor jön el az EDZŐ, meg a TAKTIKA szerepe. Mióta Tito nincs, Roura ezt rendezi azzal hogyha egy lövésünk bemegy akkor gól.Messidona10 írta:Teljesen mindegy, hogy milyen kezdőcsapat fut ki, ha mindenki a legjobbját nyújtja.

már pedig nagy tétben mernék rá fogadni, hogy ha ma 3-0-ra kikapunk, akkor is így állunk fel a milan ellen. vicc.csababarca írta:akik ott ülnek képesek lesznek majd a milan ellen is feltenni ezt, és lehet szenvedni.

Startból már itt is kezdődik egy mezei fórumon, mezei drukkerek között. Na többek között emiatt is kiábrándultam a sok klasszikusból.Barcaman1993 írta:Egy Klasszikón?kanty írta:
Mindenesetre én most is bízok a srácokban. Remélem nem lesz bírózás, nem lesz színészkedés és durvaság sem.Ha bármiben akkor ebben nem bízom. Mikor egy futottak még csapat ellen, ahol porrá alázzuk őket, és 3 szabályos gólunkat nem adják meg... Vagy a Granada ellen? 2 szabályos gólt és egy tizit nem kaptunk meg, míg az ellenfél lesgólt lőtt. Spanyol játékvezetés mindig is kiváló volt. Undiano Mallenco ráadásul az egyik legrosszabb közülük, mert engedi a hentességet. Nyilván a színészkedés és a durvaság nélkül nem lehet lehozni egy ilyen meccset. Biztos vagyok benne, hogy megint inkább Messi lábára fognak menni, mint a labdára. Aztán mi, vagy színészkedünk, vagy nem, de ilyen szempontból Pepére, Di Mariara, Fabregasra, Alvesre lehet számítani.
Mégiscsak egy Klasszikusról van szó. Mou a lelátón fejezi be a meccset?
Vagy inkább kezére, nem?Barcaman1993 írta: Biztos vagyok benne, hogy megint inkább Messi lábára fognak menni, mint a labdára.
Egy Klasszikón?kanty írta:
Mindenesetre én most is bízok a srácokban. Remélem nem lesz bírózás, nem lesz színészkedés és durvaság sem.
el se kezdődött a meccs, de már a bíróra fogunk mindent, az igenPavel írta:Nem akarom elkiabálni, de rossz előérzetem van. Én 2-2-őt vagy 1-2-őt érzek egy kis bírói hátszéllel.