Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erre minden esély meg is van,bár én akkor is egygólos győzelmet tippelek,bizonyíthat a speci.Mezner2 írta:Remélem ma botlik a Madrid,én valahogy úgy érzem,hogy ez is benne van a pakliban,sem Pepe,sem Ramos, Varane még csak-csak okés,de pl. Carvallho-t vagy Albiolt kevésnek érzem Soldado kaliberű csatárokkal szemben!
Biztos vagyok benne, h így lesz. Talán annyi, h Alexis kezdő lesz Pedro helyett, vagy Puyol Masch helyett.ab1daL írta:Az utóbbi évek egyenes kieséses kupa meccseinkből kiindulva, főleg az első meccseket figyelembe véve, szerintem a lehető legerősebb kezdő fog kifutni, hogy lehetőség szerint már az első meccsen egy olyan eredményt alakítsunk ki, amely révén a visszavágón olyan sok nyitott kérdés ne maradjon. Emlékszem az utóbbi években Pepnél állandóan ez volt a tendencia (ami jó is volt, főleg most egy Málaga ellen meg pláne), hogy az első meccsen gála kezdő, és jó sok gólt berámolni, majd a visszavágón már volt némi pihentetés, mert sok kérdés már azokon a meccseken nem voltak.
Nem tudom, hogy Adriano már kezdhet a sérülése után, szerintem csere lesz. Az a sanszos, hogy Alvés a jobboldalon, Montoya a balon. Amúgy Messi kezdeni fog, akkor mutatja majd be az Aranylabdát.salas9 írta:Egy kezdő amit szívesen látnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano(Bartra), Adriano - Thiago, Song, Cesc - Tello, Villa, Alexis.
Hazai pályán kezdünk, nem hiszem, hogy sokat fognak átjönni a térfelünkre ezért is tennék Bartrat a kezdőbe. Illetve jó lenne egy minimum 2 gólos előnyt szerezni.
Válasz ment privátban.Alexis9Sánchez írta:Magon?mi az a mag? :S
am köszi
Magon már fenn, mint ahogy szinte minden Barca meccs mostanában. Valamelyik topikban olvastam, hogy van valami account, amit közösen használhat minden eurobarcas CSAK Barca meccsek letöltésére. De most nem találtam...Alexis9Sánchez írta:valaki nem tudna tegnapi meccsre linket adni ahonnan letudnám tölteni vagy neten megnézni valahol?mert tegnap sajna nem tudtam megnézni! :/
vettem, bocs!- chilei.kristop írta:alexis megalapozta az esti jó hangulatomat, ez már csak fokozza. amúgy tényleg szép és jó minden, akik eddig gyengébben teljesítettek most megmutatták kicsit magukat. utolsó meccsén a pedro, villa, alexis hármas mind duplázott, thiago lassan - lassan simán kezdő szint, alvesnek végre jó labdái is voltak a jó mezőnyteljesítmény mellett. többiek pihentek, [auto_cenzúra]ág van.mess2009 írta:nos összességében a mexikói magasan verte ezen a meccsen is Villát, annak ellenére, hogy sokat bénázott!
Azért Alexis töketlenségét nem észrevenni (az eddigi meccsek alapján is) elég nagy figyelmetlenségre vall!!Mikaos írta:Azért Sergi Roberto tehetségét nem észrevenni (az eddigi meccsek alapján is) elég nagy figyelmetlenségre vall!!
...
Az eddig látott meccsek alapján szinte ez volt az egyetlen, ahol kiemelkedőt nyújtott, de ezen szenzációs volt, őszintén meglepődtem!Mikaos írta:Azért Sergi Roberto tehetségét nem észrevenni (az eddigi meccsek alapján is) elég nagy figyelmetlenségre vall!!
...
alexis megalapozta az esti jó hangulatomat, ez már csak fokozza. amúgy tényleg szép és jó minden, akik eddig gyengébben teljesítettek most megmutatták kicsit magukat. utolsó meccsén a pedro, villa, alexis hármas mind duplázott, thiago lassan - lassan simán kezdő szint, alvesnek végre jó labdái is voltak a jó mezőnyteljesítmény mellett. többiek pihentek, [auto_cenzúra] van.mess2009 írta:nos összességében a mexikói magasan verte ezen a meccsen is Villát, annak ellenére, hogy sokat bénázott!