A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Többnyire egyetértek, de a végét remélem csak viccnek szántadmess2009 írta:ott kezdem, hogy szégyellem magam, mert az első alapján nem bíztam a csapatban, sajnálom. de azért a második félidő gyorsabbra és főleg harapósabbra sikerült!! sokat segített a gyors gól de a döntő az volt hogy a második döntetlen után még rá tudtunk tenni egy lapáttal. csak a védelmünket tudom elmarasztalni Pique egyet rúgott de kettőt kapott, Alba sajnos sokadszor be bizonyosodik felemás-sok látványos szerelés mellett a közelharcokban bátortalan. amúgy erős csapatot győztünk le éles helyzetben idegenben egy szót sem szólhatunk, szép volt fiúk. a cserék is jók voltak dícsérjük meg az edzőt is.
Ismét jött egy gyors gólunk és talán kicsit többet volt nálunk a zsuga. Annyira nem javult látványosan a játékunk, továbbra is inkább a küzdő jelleg dominált. Aztán talán kezdett fáradni a Malaga, de egy kontrájuk ült, így kicsit visszajöttek. A végén meg bedaráltuk azért őket pár szép villanás után.Capon írta:Ép meg akartam kérni valakit, hogy pár sorban írja már le milyen volt a meccs, mert az első 4 perctől eltekintve nem láttam semmit, mert 2 rendőrrel hajtottuk a csöveseket a házbanmiihii írta:Nem játszunk jól. Tompák vagyunk, lomhák és a pálya állapota sem kedvez a játékunknak. Ugyanakkor a Malaga nagyot játszik, lelkesen tepernek, harcosan játszanak, veszélyesen támadnak. Legalábbis nem kevésbé, mint mi. Még talán az benne lehet a pakliban, h elfáradnak, de az eredmény tudata elég ösztönzően hathat, ráadásul otthon...
Kicsit sok a falt és elég sok a kártya már most, uh érik egy piros is sztem.
Én nem tartok kizártnak egy hosszabbítást sem.Így üljön le az ember nyugodtan meccset nézni...
Szóval a 2. félidőben javult már a játékunk?
Meg Mascherano is.Castiel írta:Azért az megint beszédes, hogy 8 szabálytalanságunk volt, 5 sárgával! mínust Sergioé, mert ő dumáért kapta.
Ép meg akartam kérni valakit, hogy pár sorban írja már le milyen volt a meccs, mert az első 4 perctől eltekintve nem láttam semmit, mert 2 rendőrrel hajtottuk a csöveseket a házbanmiihii írta:Nem játszunk jól. Tompák vagyunk, lomhák és a pálya állapota sem kedvez a játékunknak. Ugyanakkor a Malaga nagyot játszik, lelkesen tepernek, harcosan játszanak, veszélyesen támadnak. Legalábbis nem kevésbé, mint mi. Még talán az benne lehet a pakliban, h elfáradnak, de az eredmény tudata elég ösztönzően hathat, ráadásul otthon...
Kicsit sok a falt és elég sok a kártya már most, uh érik egy piros is sztem.
Én nem tartok kizártnak egy hosszabbítást sem.