2017.09.27. 22:44:43
utolsó két meccsünkkel vallatni lehetne.
sosem fogom megérteni, és elmagyarázni sem tudja senki nekem soha, hogy miért jobb egy ilyen csapat ellen alibizni, és még a 92. percben is a hátrapassz lehetőségét keresni (khm, Busquets), mikor előrefelé ordít 4 jobb opció is...nyilván eladott labda lett belőle meg veszélyhelyzet. És ez jellemezte az egész második félidőnket.
Most azt sem értettem, hogy ennyire betojtunk egy sportingtól, hogy 4 olyan kp-val kell felállni?
Ez belefér amikor 2 jó formában lévő támadó van fent, de úgy hogy Suarez nem tud focizni, úgy elég nehéz. Az az ember jelenleg a mezőny leggyengébbje, úgy kompletten nézve a bl mezőnyt.
egy jó megoldása, gondolata nincs a pályán. erőlteti az átlépéseit, labdaelengedéseit, ami 100ból 99szer nem jön be.
Na mindegy, 3 pont megvan, de ez egy rakás ürülék volt megint.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."