Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam jobban szerintem kevesen várják az összecsapást(elég visszaolvasnihau30 írta:Nincsenek a toppon, de annyira nüanszokon múlik a továbbjutás itt az egyenes kiesésben, hogy csak nehogy pofára esés legyen a vége. Nem sértegetni szeretnék itt egy-két embert, de ha csak a fél csapat akkora arrcal megy ki majd a pályára,mint itt egyeseknek van a továbbjutást illetően,akkor a végén nézünk majd,mint hal a szatyorban. Elég sokat megélt, nagyon jó képességű játékosokból áll a Chelsea,akik most gödörben vannak. Mi meg legyőzhetetleneknek tűnünk. És ez bizony pillanatok alatt változhat is két meccs erejéig. Nagyon egyben vagyunk most és szerintem nem szabad nekik esni. Lényeg a türelem és 1 gól idegenben. 2012-ben a kinti vereség után meg voltam győződve arról,hogy simázzuk őket. És a barcelonai 30 perc után mondtam is haveroknak, hogy "Na nem megmondtam?" A végét mindenki ismeri. Pedig az a csapat sokkal esélyesebb volt a Chelsea ellen papíron, mint a mostani.
De ne is legyünk totál beszrva a gatyába, és azért ne is legyünk már arrogánsnak címezve, mert a történelmünk legjobb szezonrajtját produkáljuk, és a Chelsea pedig akkora gödörbe hullott most bele, hogy az edzőt el fogják küldeni szezonközben, és teljes a káosz.hau30 írta:Nincsenek a toppon, de annyira nüanszokon múlik a továbbjutás itt az egyenes kiesésben, hogy csak nehogy pofára esés legyen a vége. Nem sértegetni szeretnék itt egy-két embert, de ha csak a fél csapat akkora arrcal megy ki majd a pályára,mint itt egyeseknek van a továbbjutást illetően,akkor a végén nézünk majd,mint hal a szatyorban. Elég sokat megélt, nagyon jó képességű játékosokból áll a Chelsea,akik most gödörben vannak. Mi meg legyőzhetetleneknek tűnünk. És ez bizony pillanatok alatt változhat is két meccs erejéig. Nagyon egyben vagyunk most és szerintem nem szabad nekik esni. Lényeg a türelem és 1 gól idegenben. 2012-ben a kinti vereség után meg voltam győződve arról,hogy simázzuk őket. És a barcelonai 30 perc után mondtam is haveroknak, hogy "Na nem megmondtam?" A végét mindenki ismeri. Pedig az a csapat sokkal esélyesebb volt a Chelsea ellen papíron, mint a mostani.
Teljesen egyetértek! Ha lehet, el kell dönteni a párharcot. A bajnokság sem dőlt még el, oda is kell figyelni, mert a kilenc pont szerintem nem sok. Pont ezért sajnáltam, hogy az Atletico nyert.MessiNeymarSuarez írta:Nem is kell fejjel a falnak, de ha első 50 percben látszik hogy erősen verhető és elintézhető a párharc, akkor ebbe bele kell kapazkodni és el is kell intézni!
Remélem Valverde is így látja.(persze ez nem jelenti azt hogy 11 játékossal rohamozni kell fejvesztve)
Ez a kupa erről szól, lehet visszavágóra mi fogunk ki rossz napot, a fél csapat kidől/formán kívül lesz nálunk, esetleg kiállítás, szoval addig kell eldönteni amig el lehet.
Forditva sem hiszem hogy ne kapnának vérszemet és ne akarnák megrugni a 2-3. golt is ha gyengék vagyunk.
EV-t ismerve biztos nem fog fejjel menni a falnak. mostanában amugy mi sem vagyunk hű de nagy formában, ilyen 1-1 gólos győzelmek jönnek csak.Cestus írta:Abszolút fontos lenne, hogy az odavágón eldöntsünk.
Igen, elég mélyen vannak jelenleg, sok a baj a csapat körül, és az edző személye körül, alacsony a csapatmorál.Nyiri81 írta:A Chelsea-t az nem veri meg a PL-ben aki nem akarja, ahogy nézem. Jó előjel a BL meccsre. Ne csináljuk azt mint tavaly. Az első meccsen el kell intézni az egész továbbjutást
Ez szerintem (nem) kicsit túl van fújva.Nero. írta:February 20th: Chelsea vs. Barca
February 25th: Man Utd vs. Chelsea
March 4th: Man City vs. Chelsea
March 14th: Barca vs. Chelsea
April 1st: Chelsea vs. Spurs
VS:Nero. írta:February 20th: Chelsea vs. Barca
February 25th: Man Utd vs. Chelsea
March 4th: Man City vs. Chelsea
March 14th: Barca vs. Chelsea
April 1st: Chelsea vs. Spurs
Miert szerinted Valverde vagy úgy az egész klub nem annyira profi?Samper írta:Én meg azt remélem, hogy Valverde nem csak mondja, hanem úgy is van, hogy mindig csak a soron következő mérkőzéssel foglalkozik. A köztes meccseken annyi minden történhet, hogy kár előre spekulálni.
Sok van még addig, bármi történhet, 180 perc alatt meg pláne de most mi vagyunk az esélyesebbek.MessiNeymarSuarez írta:Ha már szóba került a BL...
A 2 csapat jelenegi teljesítményét figyelembe véve ti mire számítotok a Chelsea ellen? Hány % hogy tovább megyünk?
MessiNeymarSuarez írta:Ha már szóba került a BL...
A 2 csapat jelenegi teljesítményét figyelembe véve ti mire számítotok a Chelsea ellen? Hány % hogy tovább megyünk?
Hasonlóan látom, 70-75%-ot adnék magunkra, oda-vissza azért ezt a Chelsea-t illene verni, főleg, hogy otthon lesz a visszavágó.Messias2 írta:70-t mondanék.MessiNeymarSuarez írta:Ha már szóba került a BL...
Conte sose volt jó BL-ben.