2017.09.13. 10:03:11
nagyjából elégedett vagyok a tegnap látottakkal, bár nem fociztunk túl jól, most ennyi is elég volt egy sima győzelemhez. a juvéban nagyot csalódtam, bár 1-2x odaértek a kapuhoz, de szerencsére TS vagy éppen piqué mindig megoldotta a helyzetet. ezzel a játékkal sztem kb a legjobb 8 lesz nekik a végállomás, hátul nagyot gyengültek. ami minket illett az első fél óra nem tetszett, ment az állófoci, se mozgás, se ötlet, se semmi. után egy picit felpörögtünk, messi is elkapta a ritmust, onnantól meg nem is volt kérdés h kié lesz a 3 pont. messi, semedo meg rakéta tetszett, de összességében jó volt mindenki. egyedül dembelé mozgott nagyon idegenül, tudtam h ő lesz az első csere, én már korábban megléptem volna (SR kb 2x nem ért a labdába, nem is értem miért nem dölöfiú jött be )
van ami viszont nagyon nem tetszik. nekem egyelőre úgy tűnik ez a csapat jóval messi függőbb mint valaha. persze amíg god módban tolja addig nagyon nem érdekel a dolog, de majd kíváncsi leszek azokra a meccsekre ahol ha nem megy neki, hogy akkor ki fog szervezni, meg ki fog gólokat lőni. a másik, ami az előző következménye, hogy messi hamis 9-ezése miatt - mint anno guardiolánál - a center most is kiszorul szélre és bár villa meg henry nagyjából megoldotta ezt a dolgot, lajos teljesen hülye ahhoz a poszthoz. bár ha megkapja a labdáét vagy befele húz vele, vagy kiteszi albának és úgy megy középre, sztem nagyon messze játszik a kaputól, és ez nagyon nem fekszik neki. persze ha beragadunk álló focira, akkor többnyire ini meg alba lefedi a pozíciót és bemegy középre (helyzetei is vannak), de nekem ez akkor sem kóser. arról nem is beszélve, hogy messinek ha épp olyan kedve van kimegy szélre és szinte ráfekszik semedora meg dembelére, aminek semmi értelme. továbbra sem értem mi a jó istennek nem vált át valverde 4-2-3-1-re. vagy azért mert görcsösen ragaszkodik a 4-3-3-jhoz, vagy azért mert annyi kp-s van mint állat és nem meri őket kihagyni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...