Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kell az hogy mindenki érezze, hogy fontos és számítanak rá. Szerintem pl Arda esetében ez is félresiklott (nem kisebbítve, hogy most már nem is érdekli a dolog) hiába játszott jól, hetekig padon ülhetett. Szerintem SR-Semedo összevetésben mindkettőnek kell a perc, s pedagógiai szempontból is érdemes cserélni. Iniesta fizikai dolgok miatt, Rakitic ha Semedo mégis van, akkor helyére SR. Umtiti helyén meg Mascherano, de kiderül. Érdemes a keretet tűzben tartani.visca el barca írta:semedot minek cserélnéd le? 23 éve4sen top fizikai állapotban elfáradt az eddigi 2 meccsén?Bob_Marley írta:Én feltétlenül várok személyi változásokat a hétvégi meccshez képest, Iniesta-Semedo-Umtiti-Rakitic helyeken, adott esetben. Bár Mascherano-Umtiti csere lehet nem jó ötlet a jól fejelő Juventus játékosokkal szemben, meglátjuk.
Umtiti-Semedo páros lecserélésére semmi ész érv nincs az esti meccsen.Bob_Marley írta:Én feltétlenül várok személyi változásokat a hétvégi meccshez képest, Iniesta-Semedo-Umtiti-Rakitic helyeken, adott esetben. Bár Mascherano-Umtiti csere lehet nem jó ötlet a jól fejelő Juventus játékosokkal szemben, meglátjuk.
semedot minek cserélnéd le? 23 éve4sen top fizikai állapotban elfáradt az eddigi 2 meccsén?Bob_Marley írta:Én feltétlenül várok személyi változásokat a hétvégi meccshez képest, Iniesta-Semedo-Umtiti-Rakitic helyeken, adott esetben. Bár Mascherano-Umtiti csere lehet nem jó ötlet a jól fejelő Juventus játékosokkal szemben, meglátjuk.
Félindok lehet, hogy rájött, Vidal alkalmatlan a jobbhátvéd posztjára. Persze, akkor kezdhetne Semedo, de úgy néz ki, hogy őt meg SR-rel rotálja egyelőre... Szerencsétlen Roberto csak nem tud elszabadulni onnan...Normandia írta:Reméljük ez csak spekulció, mert értelmét nem látom. Vagy lehet, nem tudunk valamit, ami ezt indokolja.
Reméljük ez csak spekulció, mert értelmét nem látom. Vagy lehet, nem tudunk valamit, ami ezt indokolja.visca el barca írta:a sport kezdője
TS - SR, piq, umt, alba - rakéta, busi, ini - messi, lajos, dembele
azon mondjuk berosálok ha SR lesz a jobb bekk....
Ez egy ótvar. Semedo miért nem kezdő? SR miért nem KP?visca el barca írta:a sport kezdője
TS - SR, piq, umt, alba - rakéta, busi, ini - messi, lajos, dembele
azon mondjuk berosálok ha SR lesz a jobb bekk....