Cestus írta:Az első meccsen, idegenben kellene valahogy megcsapni a Chelsea-t. Akkortájt a bajnokságban csak gagyi meccseink lesznek, a visszavágó környékén meg Sevilla, Athletic, Atlético.
Visszavágó a Malaga elleni idegenbeli, és a Bilbao elleni otthoni meccs között lesz.
Előtte 1 fordulóval pedig Atleti ellen otthon
Még ha nem is megcsapni(de jó lenne amúgy...

), de minimum egy idegenbeli gólos döntetlenre kéne hozni, és akkor a visszavágón nem játszhatja a Chelsea a kényelmes"álljunk a kapunkba egész meccsen hogy ne kapjunk gólt, ha esetleg gólt is kapnánk akkor majd egy kontrából elmegyünk és idegenbeli góllal tovább megyünk" játékát.
2012-ben nagyon nagy hátrány volt hogy odavágón nem sikerült betalálni(nameg hogy elaludtunk a hosszabbításban...)
Én is aggódom a játékunk miatt, de kicsit optimistább vagyok, szerintem Dembelé visszatérésével jobban helyre lehet tenni a játékot, és akár a direktebb futballt is tolhatjuk, kontrákkal fűszerezve.
Remélem Valverde is így gondolja, mert láthattuk hogy a tili-toli felállt fal ellen nem ér semmit, még úgy sem ha épp csúcsformában lévő Xaviék végzik, nemhogy a mostani középpálya...
Ki kell csalogatni őket, és gyorsan lecsapni, akkor jók lehetünk.