Nem a bírón és nem a szerencsén múlott, a Madrid meg nem érdemtelenül nyert. Azalatt az egy félidő alatt rúghattak volna 4-5-öt, mert a védelmünk olyan gyengén muzsikált, ami még a BarcaB-től is édeskevés.Tobias88 írta:Hát sajnos a futball ilyen. 3 félidő alatt sokkal jobban játszottunk, abból 1ben ember hátrányban és mégis a Madrid nyer érdemtelenül...
Ha nincs ekkora szerencséje a Madridnak vagy legalább hasonlóan bírálja el a 2 csapatot a 2 meccs alapján a 2 bíró, akkor simán nyertük volna a szuperkupát, de sajnos ez nem jött össze.
Az átlaggal ellentétben én nem tartottam volna szerencsésnek, ha Montoya kezd, Masch az első ostobasága után azért nagyjából összeszedte magát, de hogy Piquet mikor pofozza már fel valaki arra nagyon várok.
Amúgy Tito is kap egy nagy fekete pontot, mert egy a nagy átlagban jól/tűrhetően muzsikáló védelemből csinált triplanullát. Hogy a Madrid azok után, hogy kaptak 3 gólt és emberelőnyt ajándékba az orbitális védelmi hibáinkból és ezek után így játszottak a második félidőben amiatt már főjön a Madrid szurkerek feje, de én sem a bírókat, sem a szerencsét nem okolom amiatt, hogy sorozatosan magunknak osztunk ki sallereket (ugyanúgy az Osasuna ellen..)