Alexander Mahone írta:Sajnos az az első félóra került nagyon sokba. Még mindig nemértem, hogy mi a franc történt velünk akkor. Azt meg ne felejtsük el, hogy a Madrid 4 góljából 2 kapitális egyéni hibából született.
És akkor az szerinted normális a világ legjobb csapatától, hogy egyéni hibák sorát követi el a nagy meccseken ( mert ne is tagadjuk, egy ideje ez már szokásunkká vált, főleg a madrid ellen)? Egy ideje már kezdtem érezni, hogy kezd megfordulni pszichésen az állás a Clásicók terén. Pár éve mi hoztunk le minden meccset hiba nélkül, a Madrid azt sem tudta hol van, teljesen kifordultak önmagukból egy-egy klasszikus során. Aztán ez szépen lassan megfordul, most már gyakorlatilag a Madrid kezdi el profi módon, hiba nélkül lehozni a meccseket, mi meg amatőr hibák tömkelegét vétjük, össze vagyunk zavarodva és sorolhatnám. A mai meccsen a Barca már csak önmaga paródiája volt. A Guardiola csapat paródiája, egészen pontosan.
Nincs ok az aggodalomra. Még mindig mi játszunk jobban, csak a helyzeteket nem tudjuk úgy kihasználni.
Ezt nem tudom, miből szűrted le, komolyan. Minden párharcot ők nyertek meg, nem tudtunk 3-at egymás után passzolni kis túlzással, a játékosaink lézengtek és kocogtak a pályán, ők meg hajtottak mint a gép. Aztán a második félidőben 10 emberrel voltak szívesek visszaállni védekezni, ahelyett, hogy kitömtek volna minket ( amire még így is megvolt minden esélyük). Valóban mi játszottunk jobban, nem is tudom, miért nem tűnt ez fel nekem? talán azért, mert minden egyes másodpercben azon kellett izgulnom, hogy nehogy gólt kapjunk?
A helyzetek belövéséről pedig a Madrid is tudna mesélni, szerintem. Csak Higanynak volt 4 tiszta ziccere, Marcelonak egy és fél, Khedirának egy. Azt aláírom, hogy a második félidőben Alba és Pedro is tiszta ziccerben hibázott, de azért a számok nincsenek egyensúlyban.