Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Erxy
Entrenador del Barça

2012.08.29. 23:23:03

Félidőben bemegy öltözőbe Puyol, szépen leüvölt mindenkit, második félidőben tartani labdát, hátul nem hibázni.. aztán begyötörni egy gólt.. 2-2 és mehetünk haza, aztán felejtsük el ezt a meccset...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.29. 22:00:16

Barca Vs Real topik a meccs idejére zárva, majd utána ki lesz nyitva.

Nincs sok elvárásom, mindössze egy átlagos helyzetkihasználást szeretnék (nem Barcához mérten átlagost, hanem mondjuk minden 3.ziccer menjen be :D) nagy tempót, és koncentrált védelmet szeretnék...ez esetben meglesz ez az kupa megint.

persze szeretnék egy újabb Messi gólt is :D

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.08.29. 21:53:09

Rivaldo11 írta:Alapvető különbség lesz a mai meccs, és a többi clasícó között: A Realnak nem jó a döntetlen...talán több területet is hagynak majd a kp és a védelem között...ezzel pedig-ha így lesz-egészen biztosan élni tudunk majd. Ha kihasználjuk az egygólos előny nyújtotta lehetőségeket, megnyerjük a kupát :) Ja, és nem ártana, ha kivételesen ezúttal mi lőnénk a meccs 1. gólját...azt hiszem a legutóbbi 5 derbi közül ez csak egyszer, a kupavisszavágón sikeredett...Ma sokat számítana!
sztem mourinhot ismerve nem fogja előreküldeni őket támadni. A biztonsági játékkal fog kijönni a reál, nekik az is jó ha a 70.percben 0-0 ( onnan már bepattanhat 1 valahogy). A lényeg az lesz nekik h ne kapjanak gólt
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.29. 21:33:07

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi y Alexis.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.08.29. 19:56:55

Coentrao kiesése jól jöhet, szerintem jobb, mint Mono! Ő legalább hátha túlpörög a bizonyítási vágytól!
:D
Reggel óta várom azt a 22 óra 30 percet, de nagyon!!! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.29. 15:59:09

Coentrao kiesése azért előny nekünk, kezd nagyon rátalálni a játékra Madridban.

Nagyon pikáns meccs, a RM nem nagyon szokott 3-4 meccsen keresztül nyeretlen maradni, ráadásul Mourinho az egyik legjobb szakember, s biztos vagyok benne meg van a kellő stratégiája, s meccsfelépítése hogy lehet 1 gólt ledolgozni.Bízom benne nem Valdes hibáját fogjuk"visszasírni". Szokásos óriási taktikai csatára számítok, s valóban létszükséglet az első gól megszerzése.Úgy gondolom nekünk sem kell túlkockáztatni a dolgot, tartsuk a labdát, s keressük az adódó lehetőségeket, lassú víz partot most elvet követve.Bízom a fiúkban, ha hozzák a nyugodt stabil játékot elől akkor "nem lehet gond", viszont csapatszinten látok hibákat, s ez a védelmen szokott lecsapódni, hátul meg vannak néha gondok.A kulcsszó a türelem, úgy érzem jobb formában vagyunk, ha nem kapkodunk s lehozzuk tökéletesre taktikailag a meccset nem lesz gond, elől valakiről 1szer befog pattani.S itt jön a képbe nálam Pedro, imádom a csávót, ráadásul a Klasszikusokon a hidegvérű gyilkos az ember, az ő játéka nagyon kell védekezésben is, illetve elől meg a biztos lába.

Kupára fel :D
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.29. 15:22:08

Alapvető különbség lesz a mai meccs, és a többi clasícó között: A Realnak nem jó a döntetlen...talán több területet is hagynak majd a kp és a védelem között...ezzel pedig-ha így lesz-egészen biztosan élni tudunk majd. Ha kihasználjuk az egygólos előny nyújtotta lehetőségeket, megnyerjük a kupát :) Ja, és nem ártana, ha kivételesen ezúttal mi lőnénk a meccs 1. gólját...azt hiszem a legutóbbi 5 derbi közül ez csak egyszer, a kupavisszavágón sikeredett...Ma sokat számítana!
Rivaldo-A Legnagyobb.
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.29. 15:03:05

kurdt írta:
shutterisland írta:nem lesz coentrao eltiltás okán.
A spanyol szövetségben tényleg mindenki hülye! :shock:
Coentrao-t kiállítják egy bajnokin, mert beugatott a bírónak, erre a szuperkupát is ki kell hagynia.
Marcelo, Mourinho, Özil, Tito és Villa eltiltását pedig eltörlik. Érted, mert miért ne... :roll:
Estére ezt is eltörlik, nyugi.

Nem mi jártunk jobban az amnesztiával.
ZolTano
Jugador d'estrella

2012.08.29. 14:53:33

aminek a legjobba örülök az eddigiek láttán ebben az új szezonban, hogy Pedro "visszatért. Pedro az egyik lefjobbja a Barcának, ha lehet ilyet egyáltalán mondani...és biztos vagyok benn, hogy ez az idénye odaver majd!!!:) ma meg vág egyet a madridnak!!
kurdt
Megmentő :)

2012.08.29. 14:38:35

shutterisland írta:nem lesz coentrao eltiltás okán.
A spanyol szövetségben tényleg mindenki hülye! :shock:
Coentrao-t kiállítják egy bajnokin, mert beugatott a bírónak, erre a szuperkupát is ki kell hagynia.
Marcelo, Mourinho, Özil, Tito és Villa eltiltását pedig eltörlik. Érted, mert miért ne... :roll:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.29. 14:21:19

nem lesz coentrao eltiltás okán.
mess2009
Director del Fútbol

2012.08.29. 08:24:37

Alexander Mahone írta:Valdés, - Dani Alves - Mascherano - Piqué - Adriano, - Xavi - Busquets - Iniesta, - Pedro - Messi - Villa.

Puyolt tényleg csak akkor ha 100%-os, Adriano muszáj, mert így is alig vannak magas emberek, a szögleteknél megint cumiznánk, Sanchez nincs formába, Pedro pedig igen.
az a jó a mostani keretünkben, hogy a csere emberek szinte dekára azonos képességűek! Sanchez-Pedro bármelyik jó lehet, Pedro a Madrid ellen talán "szerencsésebb", Masceranonak ott KELL lennie, legalább egy ember legyen aki "visszarúg!" Villa akár kezdhet is de végig úgysem marad és ez igaz lehet Song ra is de csak a végén. azon(is) múlik a sikerünk hogy sikerül e - sokáig elkerülni a kapott gólt! és-vagy sikerül e gyorsan rúgnunk legalább egyet! különösen fontos, hogy Messinek bejöjjön az első negyedórája, mert akkor a kedve(önbizalma) is megjön és az döntő lehet mint álltalában.
az biztos, hogy a Madrid még az eddigieknél is "vadabb" lesz, ittmár nekik nem számít semmi csak a győzelem az elfogadható minden szempontból!
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.08.28. 22:13:24

Valdés, - Dani Alves - Mascherano - Piqué - Adriano, - Xavi - Busquets - Iniesta, - Pedro - Messi - Villa.

Puyolt tényleg csak akkor ha 100%-os, Adriano muszáj, mert így is alig vannak magas emberek, a szögleteknél megint cumiznánk, Sanchez nincs formába, Pedro pedig igen.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
ZotyaFace
Barça B

2012.08.28. 21:52:42

Ha Pepe kezdő lesz(amit kétlek,remélem újraindult a rendszer attól a fejsérüléstől),akkor benne van,hogy oda oda fog lépegetni Villanak,és ezt nálatok Tito is jól tudja. Szerintem nem kockáztat.

A holnapi meccshez meg annyit,hogy Barca dominanciát és Madridi védekezést várok,ahogy ma Mou is lenyilatkozta,ha nálatok lesz a labda akkor védekezünk,ha nálunk akkor "támadunk"...nos.. 80-20% labdabirtoklás mellet..nem kell magyaráznom a helyzetet :)
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.28. 21:42:44

Szabi, az a csont erősebb lett, mint eddig volt. Tehát több esély van arra, hogy a többiek sírcsontját törik el, minthogy az övét. :wink:
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.08.28. 21:37:51

ferninho írta:aham, most is lesérült egy csomó emberetek...

Puyolnak is eltört a járomcsontja a Madrid ellen.

ja nem

és amit Sánchez produkál mostanában, összetenném a két kezem ha ő kezdene
Nem azt mondtam, hogy a Madrid szándékosan sérülést okozna, de oda-vissza mennek a rugdosódások és nem hiszem h Villa lába még bírná ezt. Igazából ez volt a mondandóm és ha nem is Sanchez, de Tello kezdjen, mert nem kockáztatnám meg Villa testi épségét (egy pár belépő rosszul is elsülhet, még ha nem is sérülés okozás a célja, ezzel nem minősítve a Madridot)

Egyébként előző hsznél a túlzással éltem igazatok van, hogy bármikor kaphat egy rossz rúgást, de mégis csak eltört a lába.Nem ugyan olyan, mint volt és ezt tapasztalatból mondom.Nekem a lábfejemnél volt eltörve a kis lábujjam és a mai napig nem az igazi ha megerőltetem eléggé fáj.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
kisadrian
Barça C

2012.08.28. 21:25:45

barca99 írta:Pont ugyanannyi esélye van ennek, mint hogy Messit, Xavit, Iniestát, ... szétrúgják. Villa felépült, fokozatosan építik vissza 8(!) hónap kihagyás után a kondiját, az idő egyelőre nem sürget, ezért játszik kevesebbet. Nem mintha a padról beállva nem lehetne szétrúgni.

Én sem akarlak megsérteni, de inkább a te hozzászólásod volt olyan, mint aki megőrült, és teljesen paranoiás. Vége a karrierjének... :D

Teljesen igazad van! Lényegtelen mikor cserélik be 90 perc alatt akármikor lerúghatják..Legjobban egy Villa-Sanchez-Messi kezdőnek örülnék. :)
Messi a football Istene!
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.28. 21:17:14

Pont ugyanannyi esélye van ennek, mint hogy Messit, Xavit, Iniestát, ... szétrúgják. Villa felépült, fokozatosan építik vissza 8(!) hónap kihagyás után a kondiját, az idő egyelőre nem sürget, ezért játszik kevesebbet. Nem mintha a padról beállva nem lehetne szétrúgni.

Én sem akarlak megsérteni, de inkább a te hozzászólásod volt olyan, mint aki megőrült, és teljesen paranoiás. Vége a karrierjének... :D
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.28. 21:16:45

Nem sérült le, de ellenetek bármikor benne lehet.
Bár Villának eléggé összeforrt az a csontja, azt nehezen törik el. :)
ferninho
Madridista

2012.08.28. 21:11:42

bowlinggolyo írta: Nem akarlak megsérteni előre mondom, de te megőrültél???? :shock: :shock: :shock: Villat a kezdőbe egy Madrid ellen? Szerintem az első 10 percben úgy szétrúgnák hogy nem fél évet kell kihagynia hanem az egész karrierje véget érhet. Villa maradjon csak a padon és kezdjen Sanchez.
aham, most is lesérült egy csomó emberetek...

Puyolnak is eltört a járomcsontja a Madrid ellen.

ja nem

és amit Sánchez produkál mostanában, összetenném a két kezem ha ő kezdene
madridista
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.08.28. 21:07:58

Messi-Ini írta:Elől Messi és Pedro alap,mellettük én Villat kezdetném,hiszen bár nincs 100%-os állapotban,azért 70-80 percet nyomott a Gamperen és játszott már 2 bajnokin is csereként,így bár ezen a meccsen azért nagyobb lesz az iram,szerintem bírhat egy 60-65 percet,amikor pedig jöhetne a helyére Sanchez,aki az addigra már a fülén keresztül lélegző Arbeloat oda-vissza etetné :D
Nem akarlak megsérteni előre mondom, de te megőrültél???? :shock: :shock: :shock: Villat a kezdőbe egy Madrid ellen? Szerintem az első 10 percben úgy szétrúgnák hogy nem fél évet kell kihagynia hanem az egész karrierje véget érhet. Villa maradjon csak a padon és kezdjen Sanchez.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.08.28. 20:58:49

Na szóval :D
Már nagyon várom a holnapi meccset,bár az elmúlt években rendezett töménytelen klasszikus miatt egy ideig valahogy kiveszett belőlem az a régi "varázs",amit egy ilyen meccs elött éreztem,de múlthéten,talán a kicsit keserű tavalyi idény miatt újra éreztem ezt,aminek kimondottan tudtam örülni :lol: Most már 1 nappal a meccs elött nagyon pörgök,elképesztően várom a meccset :D

A kezdőt illetően csak annyit jegyeznék meg,hogy én Valdest a keretbe sem raknám,a helyére jöhetne Pinto :lol: :twisted:
A védelem a múlthéten tökéletes volt,most is azt a négyest várom.A középpálya adott,remélem Song holnap debütálhat végre,és beállhat a végén pár percre legalább.
Elől Messi és Pedro alap,mellettük én Villat kezdetném,hiszen bár nincs 100%-os állapotban,azért 70-80 percet nyomott a Gamperen és játszott már 2 bajnokin is csereként,így bár ezen a meccsen azért nagyobb lesz az iram,szerintem bírhat egy 60-65 percet,amikor pedig jöhetne a helyére Sanchez,aki az addigra már a fülén keresztül lélegző Arbeloat oda-vissza etetné :D

Szóval egy a lényeg :D nekem jó előérzetem van a meccsel kapcsolatban,ha nem követünk el ismét amatőr hibákat,akkor szerintem akár sima is lehet a meccs,az én tippem 1:3,a gólszerzők pedig: Higuain ill.: Messi,Villa,Iniesta
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.28. 16:21:14

Bemelegítésnek, ráhangolódásnak nem rossz a holnapi klasszikus előtt: http://www.youtube.com/watch?v=77igPno6 ... re=g-all-c
bzozo
Jugador d'estrella

2012.08.28. 15:35:02

holnap lerendezzük a madridot és senkit sem fog érdekelni hogy ki mit mond mert a BARCA jobb mint a mariska rinyával!!! 8) :twisted:

Visca el Cataluna
VISCA EL BARCA
Válasz küldése