Alexander Mahone írta:Büszkébb vagyok a csapatra mint valaha. 10 emberrel végig éltették a reményt a lehetetlen helyzetből. Nem volt szerencsénk. Majd legközelebb. Grat a Madridnak!
Én még ennél jobban nem haragudtam Messiékre. Vagyunk annyival jobb csapat h 10 emberrel is megfordítsuk a meccset. Ne értsetek félre, mikor kiestünk a Chelsea ellen vagy kikaptunk a király kupa döntőben akkor büszke voltam, de itt mintha nem is akartunk volna semmit. Egyénileg, csapatban is jobbak vagyunk mint ők, erre még a 92. percben is kocogva megyünk bedobni a labdát. V.V hibázott az első meccsen, most meg Masch és Busi. Hülyeségekből kaptuk a gólokat, de ez még nem is zavarna ha futnánk a labdáért.. Nem hibáztatom Messit ha kihagy 5 helyzetet, de ha egy helyben állva nézi ahogy körbe passzolgat a Real védelem, akkor azt akár a padról is teheti. Persze Messit nem lehet leültetni, mert bármikor képes gólt lőni, ezt ma is megmutatta, de akkor is idegesítő, hogy Villának a szélen kell játszania, miközben Messi ezen a meccsen pl néha hátrébb játszott mint Busi vagy később Song.. Megint mi tettük őket naggyá, pedig máig nem értem h ez a Real Madrid mitől lenne a világ 2., vagy egyesek szerint legjobb cspata. Mi úgy nyertük el ezt a címet, hogy az elmúlt éévekben megvertünk minden csapatot akit lehetett. A Real meg kapta sorra tőlünk a pofonokat, majd gyenge focival gyenge meccseken néha kihoztak egy-két jobb eredményt ellenünk, de elverték a Mu-t a 2 bl döntőben? Vagy ott voltak 5-ször egymás után az elődöntőben, esetleg kiejtették a Chelseat? Megszórták az Arsenalt, Leverkusent, Milant? Vagy netalán olyan szemet gyönyörködtető focit játszanak? Egyik sem, úgy h nem értem mitől lennének a legjobbak. Megint mi tettük őket naggyá azzal h nem küzdöttünk elléggé.
Összefoglalva: +: A csapat tartása és helytállása emberhátrányban a 2. félidőben, Montoya, VV, Pedro(ő legalább próbálkozott), Song, Messi csodagólja, 9 sajátnevelés a pályán:D
-:sétálgatás, vérszegény és szervezetlen védekezés, kihagyott ziccerek.
Ezzel adtunk nekik egy hatalmas lökést a szezon további részére. Nekünk gyorsan tovább kell lépnünk. Védelemből nagyon hiányzott Puyol és Alves, de Abit sem tudjuk még most sem pótolni. Hiányzott e nyugodtsága, vagy Puyol vezéregyénisége. Alves hiánya is ilyenkor látszik, de Montoya azért pótolta valamelyest. Mind1, van ilyen. A korszak folytatódik, csak egyre jobban úgy érzem h Tito és Pep tökéletesen kiegészítették egymást, de így egyedül nem lesz képes hozni a kiegyensúlyozottságot, ami 4 évig a csúcson tartotta csapatot. Nem kell, hogy ez egy korszak vége legyen, csak előre kell nézni és hozzuk el a bajnokságot.