Komolyan mondom én nem értem, hogy az edzőink mint néznek ott a kispadon, Albanak az egész álló meccsen 1!!!! használható megmozdulása sem volt, kedvetlenül végig alibizte az egész meccset, de könyörgöm ha fáradt vagy nincs kedve játszani akkor rakják be helyette a Firpot, mert ennél a lélektelen semminél amit ma művelt ezerszer jobb lett volna. Roberto szintén zenész, próbálkozni próbálkozik, de semmit nem ér el, a sebessége vetekszik egy lajháréval és akkor őt kell szélsőként játszatni a Dest helyett
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
, ja és a legjobb hogy még behozzák másik nagy kedvencemet a Trincaot
, Puigot aki meg képes lenne valami kis ötletet vinni a játékunkba meg be se hozzák
. Mindig veszekszek egyik haverommal aki azt mondogatja, hogy az ilyen meccsek meg vannak bundázva, de kezdem időnként én is azt hinni, az elmúlt 3 meccsünk második félidejébe rendszeresen annyira visszavesz a csapat a lendületéből, hogy az valami hihetetlen, mint aki szándékosan arra játszik hogy az ellenfél visszajöjjön a meccsbe és nekem itt ne jöjjenek azzal hogy mert mennyire letámadott az ellenfél meg milyen jól játszottak, NEM!! itt a Barca nem akart játszani, mert még csak azt se lehetett mondani hogy a Granada letámadott és abból lett a 2 gól, ezt a meccset hátul passzolgatva szépen le lehetett volna hozni, de nem nekünk rendszeresen az ellenfél térfeléig feltolt védelemmel kell játszani, direkt megadva az esélyt az ellenfélnek hogy lekontrázzon

. Innentől kezdve már valamelyik Madrid behúzza a bajnokságot, mert amilyen balf...ok vagyunk az ellenünk mindig jól játszó Valencia is megszívat minket a hétvégén.