Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Erre mondjuk szerintem így előre semmi szükség.defender3 írta:Gratulálok a Juvénak a győzelemhez
Jelen..hdavid írta:Ki az aki már fosik mint én?
hol írtam ezt? miért, nem lehet 4-3-3-ban játszani a Barcának ezentúl csak 3-4-3-ban? Alba a világ egyik legjobb balhátvédje, remekül tud beindulni és Messi meg is tudja játszani, igaz védekezésben nem a legjobb, de a sebességével rengeteg dolgot tud kompenzálni. Matyi viszont labdakihozatalban életveszély és a védekezésben is hektikus, egyedül az szól mellette, hogy a jól fejel..randomguy írta:Akkor álljunk ki 10 emberrel?pep71 írta: ...Crixus biztosan és teljesen egyetértek vele, ilyen komoly meccsen Matyi,AG,DS, Paco féléknek nincs helye a kezdőben...
Jordi Alba? Mond valamit a név?randomguy írta: Akkor álljunk ki 10 emberrel?
Akkor álljunk ki 10 emberrel?pep71 írta: ...Crixus biztosan és teljesen egyetértek vele, ilyen komoly meccsen Matyi,AG,DS, Paco féléknek nincs helye a kezdőben...
jólvan akkor játszassa. Nem igaz, hogy nem látta, hogy hétvégén egy spanyol kiscsapat ellen sem tudta lehozni a meccset hiba/hibák nélkül, akkor majd pont a juve ellen fogja..visca el barca írta:viccelhetsz, de ebben a 3-3-1-3-ban vagy neki, vagy AG-nak mindenképp játszania kell, és a kevésbé rosszat választottapep71 írta:naaa bravó LE, nagy troll az öreg...nem volt elég a hétvégi bohóckodás MAtyinak, Juve ellen is kell kapott gól
Három védővel még képes vagyok lenyelni a békát, de ha négy védővel fognak játszani és Mathieu-t kell néznem a baloson, akkor nem vettem elég sört.visca el barca írta:még az is lehet, hogy sima 4-3-3 lesz, várjuk ki a végét
viccelhetsz, de ebben a 3-3-1-3-ban vagy neki, vagy AG-nak mindenképp játszania kell, és a kevésbé rosszat választottapep71 írta:naaa bravó LE, nagy troll az öreg...nem volt elég a hétvégi bohóckodás MAtyinak, Juve ellen is kell kapott gól
Gomes gólban fogadtam a haverral de ezek után Mathieu gól kell (lehetőleg nem saját kapuba)S.Agüero írta: