Spanyol Kupa & Szuperkupa
- miihii
- KHAL
Igen,volt még néhány látatlanban is minimum gyanús eredmény,fordítás.Hjah,a trilliárdosoknak a fotelből több ráhatása van egy-egy meccsre,mint a játékosoknakdaffy írta:sok van mostanság,nem is jönnek a mixek. egyre biztosabb vagyok abban,hogy a pénz rendesen mozgatja ezt a sportot (is). értem ezalatt a meccsek alakulásátmiihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2
2:0ra mentek a vendégek,de a 85. ,87. ,89. percben szerzett gólokkal fordítottak a kék-fehérek. Érdekes eredmény

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sok van mostanság,nem is jönnek a mixek. egyre biztosabb vagyok abban,hogy a pénz rendesen mozgatja ezt a sportot (is). értem ezalatt a meccsek alakulásátmiihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2
2:0ra mentek a vendégek,de a 85. ,87. ,89. percben szerzett gólokkal fordítottak a kék-fehérek. Érdekes eredmény
- miihii
- KHAL
Espanyol-Mirandes 3:2

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Csak a Digi adja a meccset?
Hmm, a zselékirály spori vezette a tavaszi bajnokit is, ugye? Hát ezzel kár különösebben foglalkozni, úgy kell játszani, hogy ne legyen gondunk vele.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azt írta, hogy nekünk nem lehet panaszunk a bíráskodásra. Ha nekünk nem lehet, akkor az ellenfélnek, ergo a Real Madridnak. na mindegy ilyen pitiáner dolgon ne vesszünk össze. Szent a Béke.daffy írta:miért kell óvodás módjára kontrázni? senki nem beszélt a madridról,te meg egyből mutogatsz a másikraBarcaman1993 írta: Mert mintha a Madridnak igen, mégha fájók is a döntések...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
miért kell óvodás módjára kontrázni? senki nem beszélt a madridról,te meg egyből mutogatsz a másikraBarcaman1993 írta: Mert mintha a Madridnak igen, mégha fájók is a döntések...
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mert mintha a Madridnak igen, mégha fájók is a döntések...socio66 írta:vajon ki lenne az akire nem ugyanezt írtad volna..Fecooo írta: gratulálok... a puskás-imitátor és tejsera
egyébként-bár ne menjünk bele-,de nekünk éppen nem kell panaszkodni a klasszikusokon való bíráskodás miatt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
vajon ki lenne az akire nem ugyanezt írtad volna..Fecooo írta: gratulálok... a puskás-imitátor és tejsera
egyébként-bár ne menjünk bele-,de nekünk éppen nem kell panaszkodni a klasszikusokon való bíráskodás miatt.
gratulálok... a puskás-imitátor és tejseraab1daL írta:A Madrid elleni kupa mérkőzés első felvonását Muniz Fernández, a visszavágót pedig Teixeira Vitienes fogja vezetni.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem is az alibi szó jutott eszembe a meccs alatt. Pontosabban az a tény, hogy minél gyorsabban letudni ezt a meccset.shutterisland írta:az eredmény megfelelő, a játék képe viszont (de főleg ez az első félidőre igaz) nagyon alibiszagú volt, és e miatt kicsit csalódott voltam, vártam, hogy az első csapatba nyilván bekerülni vágyó arcok majd pörögnek a bizonyítási vágytól...na mindegy, a győzelem az győzelem, jöhet a madrid.... visca el barca
messit kifütyülték...azt is ritkán hallani

Sergi Robertónak örülök, nem először bizonyított a fiú, a jövő Barçájában abszolút helye van, ha a legidősebb tag, Xavi visszavonul. Addig azonban a B csapat rendelkezésére kell, hogy álljon, de szerintem már a nagycsapatban is megérné többet játszatni. Mindenesetre most a középpálya van olyan erős, hogy nem kell új ember.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Másrészt senki sem erősítette meg a Barcelona részéről tudtommal, hogy Pedronak 1 hetet ki kell hagynia. Nem olyan biztos az, hogy nem lesz a pályán...Drigo írta:Ez pusztán tájékoztatás. Mi is ki szoktuk írni, hogy a soron következő ellenfélből éppen ki sérül meg, ki az aki nem játszhat eltiltás miatt, stb.#David Villa# írta:Nekem nincs semmi bajom a Madriddal. Szimplán csak a sok közül egy riválisként tekintek rájuk. De az, hogy a madridista oldalon kiírják, hogy Pedro sérült és nem játszik jövő héten, az akkora mocsok, szánalmas dolog. Ennyire nem kéne nyíltan örülni a sérülésnek.
Nem kell mindenbe belekötni.
Szerk: Na a Sport kiírta, elvileg 10 nap. Na nem baj van még pár rendkívül jó csatárunk. 3 meccsre el tudjuk viselni a hiányát.
-
- Eurobarca Staff
Ez pusztán tájékoztatás. Mi is ki szoktuk írni, hogy a soron következő ellenfélből éppen ki sérül meg, ki az aki nem játszhat eltiltás miatt, stb.#David Villa# írta:Nekem nincs semmi bajom a Madriddal. Szimplán csak a sok közül egy riválisként tekintek rájuk. De az, hogy a madridista oldalon kiírják, hogy Pedro sérült és nem játszik jövő héten, az akkora mocsok, szánalmas dolog. Ennyire nem kéne nyíltan örülni a sérülésnek.
Nem kell mindenbe belekötni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Nekem nincs semmi bajom a Madriddal. Szimplán csak a sok közül egy riválisként tekintek rájuk. De az, hogy a madridista oldalon kiírják, hogy Pedro sérült és nem játszik jövő héten, az akkora mocsok, szánalmas dolog. Ennyire nem kéne nyíltan örülni a sérülésnek.
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Madrid elleni kupa mérkőzés első felvonását Muniz Fernández, a visszavágót pedig Teixeira Vitienes fogja vezetni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Pep a Bernabeu-ban tartja a szülinapját...messideco írta:Jövő szerdán Real - Barca.
Remélem, jó parti lesz...

- shutterisland
- Director del Fútbol
az eredmény megfelelő, a játék képe viszont (de főleg ez az első félidőre igaz) nagyon alibiszagú volt, és e miatt kicsit csalódott voltam, vártam, hogy az első csapatba nyilván bekerülni vágyó arcok majd pörögnek a bizonyítási vágytól...na mindegy, a győzelem az győzelem, jöhet a madrid.... visca el barca

-
- Jugador del Barça
Abszolút leírtad a lényeget...shutterisland írta:ekkora alibit régen láttam már...az osasuna SIMÁN rúghatott volna 3 gólt egy félidő alatt...amit meg a védőink csinálnak, botrányos.
értem én, hogy a továbbjutás a lényeg, de most azoknak kellene bizonyítani, akik kevesebb szerepet kapnak alapjáraton, és kb pintonál van legtöbbet a labda, gólhelyzetünk meg ha egy volt...
na mindegy, megnézem a második félidőt is, pedig ritka gyenge meccs, egy őrlángon pötyögő barcától.
nagyon rosszul kezdjük ezt a meccset!! tartalék ide vagy oda...
eza Barca színvonalon nagyon 0! totális kapkodás a gólt megelőzően!! mi a fenének kell a kapunk előtt totojázni???
megérdemelten vezet az osasuna...sajnos...
remélem a második felvonás nézhetőbb lesz!! Amúgy rojadirecta.me de nemárt néhány kiegészítő pl ustream, veetle, sopcast vagy ehez hasonló lejátszó

VISCA EL BARCA
- shutterisland
- Director del Fútbol
ekkora alibit régen láttam már...az osasuna SIMÁN rúghatott volna 3 gólt egy félidő alatt...amit meg a védőink csinálnak, botrányos.
értem én, hogy a továbbjutás a lényeg, de most azoknak kellene bizonyítani, akik kevesebb szerepet kapnak alapjáraton, és kb pintonál van legtöbbet a labda, gólhelyzetünk meg ha egy volt...
na mindegy, megnézem a második félidőt is, pedig ritka gyenge meccs, egy őrlángon pötyögő barcától.
-
- Entrenador del Barça
Hat ez legalabb 2 honap igy eslo ranezesre.... 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Capon
- Llegenda del Barça
Én ezek egyikén nézem:
http://www.ronaldo7.net/live/barcelona- ... tream.html
http://www.ronaldo7.net/live/barcelona- ... tream.html
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi