Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Január 18. Bernabeu.Barcaman1993 írta:Apropó a kupa következő fordulója a jövő héten lesz?
Na akkor egy ilyet el tudnék képzelni:ab1daL írta:Alves, Iniesta, és Maxwell nem utazik el a kupa nyolcaddöntő visszavágójára!
Alves némi fájdalmat érzett a jobb lábában, ezért nem utazik. Iniesta technikai döntés miatt maradt ki, ahogy Maxwell is, viszont a brazil azért nem utazik, mert nem sok van vissza a tárgyalásokból, hogy a PSG-hez igazoljon.
Utazik a csapattal viszont: Cuenca, Sergi Roberto, Montoya.
Ezért írtam, hogy nem törvényszerű, de benne van a pakliban, míg nálunk nem hiszem. Azért kihat, hidd el, főleg, ha nagy lélektani hadviselés lesz, esetleg reklamálható bírói döntések, stb.daffy írta:a realnak a szuperkupánál nagyobb csalódása pedig garantált,hogy nem lesz,így nem is értem,hogy miért zuhannának megKalap1988 írta: Lehet, hogy zokogtak, mert egy döntő volt, de nem zuhantak össze, mert utána láttuk mi lett a vége....
a realnak a szuperkupánál nagyobb csalódása pedig garantált,hogy nem lesz,így nem is értem,hogy miért zuhannának megKalap1988 írta: Lehet, hogy zokogtak, mert egy döntő volt, de nem zuhantak össze, mert utána láttuk mi lett a vége....
Lehet, hogy zokogtak, mert egy döntő volt, de nem zuhantak össze, mert utána láttuk mi lett a vége....daffy írta:pont a realnál fogadták már el az előző vereséget is a játékosok és az edző is,ellenben a barca a vereségkor zokogott,szóval ezt fordítva gondolomKalap1988 írta:Szerintem pedig éppen az lesz hátrányban a bajnokságban, aki kiesik a kupából ( nem végig, de 2-3 hétig rányomhatja a bélyegét a bajnoki szereplésre), ugyanis ez a barca-real lélektani küzdelem szerintem nagyon odacsaphat egy kieső csapatot. Nem törvényszerű, de főleg a reálnál ( mert nekik van szinte állandó kudarcélményük ellenünk. Persze a bent maradás valóban plusz meccseket jelent, de erre a két csapat képes azt hiszem.
nektek: betis o,malaga i,villarreal i,malaga o,sociedad o. ezek mellé elhiszem,hogy nem akartok egy valencia oda-visszát,de a real sorsolása könnyű és vastagon elfér szerintemIlúvatar írta: Én nem így látom! aki kiesik a kupából, annak kevesebb meccsei lesznek, tehát csak spanyol és BLAki tovább jut, annak van plusz meccsei, ami fárasztó. Ez befolyásolja a Spanyol Bajnokit.
Én nem így látom! aki kiesik a kupából, annak kevesebb meccsei lesznek, tehát csak spanyol és BLKalap1988 írta:Szerintem pedig éppen az lesz hátrányban a bajnokságban, aki kiesik a kupából
pont a realnál fogadták már el az előző vereséget is a játékosok és az edző is,ellenben a barca a vereségkor zokogott,szóval ezt fordítva gondolomKalap1988 írta:Szerintem pedig éppen az lesz hátrányban a bajnokságban, aki kiesik a kupából ( nem végig, de 2-3 hétig rányomhatja a bélyegét a bajnoki szereplésre), ugyanis ez a barca-real lélektani küzdelem szerintem nagyon odacsaphat egy kieső csapatot. Nem törvényszerű, de főleg a reálnál ( mert nekik van szinte állandó kudarcélményük ellenünk. Persze a bent maradás valóban plusz meccseket jelent, de erre a két csapat képes azt hiszem.
mondtam már,hogy köze nincs a kupának a bl időpontokhoz. február 9re lemegy a kupában az elődöntő és csak utána héten lesz bl,azaz a realnak csak 2 hétre rá. addig a real meccsei: mallorca i,bilbao o,zaragoza o,bilbao i,getafe i. egyik sem olyan hűde...shutterisland írta:ne legyél ebben olyan biztos, pont hogy tavaly is meg idén is inkább a papíron könnyebb meccseken botlottatok.
nüanszokon múlhatnak a dolgok, és mondjuk beiktatni a BL és bajnokság mellé egy valencia elleni oda-visszavágót biztos nem esne jól...se nekünk, sem nektek
ha a real jut tovább,az nem feltétlen jelent a bajnokságban + terhet,mert a sorsolás most könnyű,így lehet kissé tartalékolni. a 4 lehetséges csapatot pedig 2-3 alapember nélkülözésével is ki lehet ejteni. szóval aki megnyeri a párharcot,azé a kupa és szerintem a bajnokságra semmi negatív kihatással nem lesz. a bl meg még odébb van.shutterisland írta:...
Szemfüles gól volt, de ekkora hibát a kapustól, megszerzi és körbe se néz!dak900 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... satar.html
Hétvégén is eljátszhatnák a Reál ellen....
Már 5-öt is lőttek...MichaaBee írta:Az ilyenre mondják finoman és visszafogottan, hogy gyanús.visca el barca írta:az milyen komoly... sociedad-mallorca első meccsen 2-0... visszagon megszerzi a sociedad a vezetést, mondom már el is dolt, mallorca életben nem lő négyet...
nem-e?5 perc alatt
nagy meccs
érdekes amugy. iszonyatosan godolkodtam azon h játszam a mallorca továbbjutást, 4.1-ért jo odds.MichaaBee írta:Az ilyenre mondják finoman és visszafogottan, hogy gyanús.visca el barca írta:az milyen komoly... sociedad-mallorca első meccsen 2-0... visszagon megszerzi a sociedad a vezetést, mondom már el is dolt, mallorca életben nem lő négyet...
nem-e?5 perc alatt
nagy meccs
Az ilyenre mondják finoman és visszafogottan, hogy gyanús.visca el barca írta:az milyen komoly... sociedad-mallorca első meccsen 2-0... visszagon megszerzi a sociedad a vezetést, mondom már el is dolt, mallorca életben nem lő négyet...
nem-e?5 perc alatt
nagy meccs
Szerintem is, a teljes B csapat még a másodosztályba is kevés, nem hogy egy Osasuna ellen. Persze kiegészítve mjuk 3-4 "nagy" játékossal, már működhet a dolog. És attól még, hogy 4 az előny, még nem kellene minden mindegy alapon kikapni...Barcaman1993 írta:Szép kis kezdő lenne, de biztosra veszem, hogy azok játszanak majd, akik idén vmivel kevesebbet. A maradék néhány pozícióra meg jön 1-2 ember a B-ből, de ez a teljes B csapat kicsit "erős" lenne.shutterisland írta:pinto - maxwell,fontás,bartra,montoya - jds,s.roberto,rafinha - tello,deulofeu,rodri
pad : oier,planas,muniesa,riverola,thiago,kiko,cuenca
Szép kis kezdő lenne, de biztosra veszem, hogy azok játszanak majd, akik idén vmivel kevesebbet. A maradék néhány pozícióra meg jön 1-2 ember a B-ből, de ez a teljes B csapat kicsit "erős" lenne.shutterisland írta:pinto - maxwell,fontás,bartra,montoya - jds,s.roberto,rafinha - tello,deulofeu,rodri
pad : oier,planas,muniesa,riverola,thiago,kiko,cuenca