Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nekem semmi bajom Pintóval, de amikor Ő áll a kapuban, akkor kicsit "rettegéssel" várom a meccset ...Pavel írta:Ha figyeltétek az első gólt Pinto kirúgásából kaptuk. Nem értem, miért nem kellett a szokásost szélre passzolást alkalmazni. Egy elkerülhető gólt kaptunk.
Utána meg jött a szokásos blokk és pillanatok alatt egy középpályán eladott labda, és máris egál a Madrid meg az egekben.
Ha nem ez lett volna az első ilyen meccs az idén azt mondanám, hogy belefér, de a Sociedad és a Betis ellen már eljátszottuk ezt a szitut.
A végeredmény tudjuk, csak a Betis ellen sikerült felpörögnünk.
Pepnek erről a szituról el kellene beszélgetni a fiúkkal.
Igen! Valami borzasztó volt ezt nézni, hogy mennyire elkényelmesedtünk a 60. perc környékén. Eddig legalább a Real ellen nem altattuk bele magunkat a meccsbe. Márpedig ha elmegy a bajnokság, akkor ilyen meccseken megy el. Nem is hiszem el, hogy annyi és annyi előnyről eladott pont után még már a Madridot is képesek vagyunk visszahozni a meccsbe.Bob_Marley írta:Mi kényelmeskedtünk, ez főleg koncentráltságban mutatkozott meg!
Megint a nem figyelés miatt 2 perc 2 gól!És ezen el is mehetett volna a továbbjutás!Ezekre annyira kellene figyelni, hogy hihetetlen!
köszönömDrigo írta:A mai nap mondata, semmi kétség.Initom írta:Real Madrid,tanuld meg : AZ ISTEN NEM BOTTAL VER!

Egy valenciai csapatot. Valószínűleg a Valenciát, 4-1-re verték a Levantét az első meccsen.LM10 írta:Az elődöntőbe kit fogunk kapni?(remélem nem kiabálom el)
A mai nap mondata, semmi kétség.Initom írta:Real Madrid,tanuld meg : AZ ISTEN NEM BOTTAL VER!

Nem a győzelmi mámor mondatja velem, de több szempontból sem tartom elképzelhetőnek, hogy nem vették komolyan a meccset. Bármit lehet mondani Mou-ról, de minden sorozatban, minden meccsen betegesen győzni akar, az pedig, hogy rajtunk keresztül vezet az út az már neki nagyon nagy presztízs. Nem hinném, hogy direkt lead egy Clasicót, még jobban növelve a frusztrációját és a vereségei számát.d írta: idegenben l?tt gólos x-szel is elégedett lettem volna, ezek után kötelez? behúzni, bár van egy olyan érzésem, hogy a Madrid ezt amúgy sem vette túl komolyan, jöv? héten pedig nem túl látványosan, de lepasszolják a meccset.