Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg ha kevésbé anyagias szemszögből nézzük, akkor legalább 15 ezerrel több drukkerüknek tudják megadni a lehetőséget, hogy a csapattal tartson.Rinku írta:
A döntőn a jegyek fele-fele eloszlásban fogynak, nem? Tehát a jegyek egyik felét a Bilbao, a jegyek másik felét meg a Barca fogja kapja? Mert ha így vesszük, akkor tök logikus, a Bilbao közel 50 ezer jegyet kapna és ez a klubjuknak így ez jelentős bevétel!
A döntőn a jegyek fele-fele eloszlásban fogynak, nem? Tehát a jegyek egyik felét a Bilbao, a jegyek másik felét meg a Barca fogja kapja? Mert ha így vesszük, akkor tök logikus, a Bilbao közel 50 ezer jegyet kapna és ez a klubjuknak így ez jelentős bevétel! Avagy ha nem így van, valaki világosítson fel légyszi, mert én úgy emlékeszem, hogy 2009-ben Valenciában a Mestalla fele-fele arányban volt elosztva a drukkerek között.Ilúvatar írta:ab1daL írta:Most olvastam, ha összejönne egy Bilbao-Barca döntő, a Bilbao beleegyezne, hogy a Camp Nouban legyen a döntő.
WTF? ez elégé érdekes....
én a helyükben nem egyeznék bele, hiszen.... na de mindegy...
ab1daL írta:Most olvastam, ha összejönne egy Bilbao-Barca döntő, a Bilbao beleegyezne, hogy a Camp Nouban legyen a döntő.
Most olvastam, ha összejönne egy Bilbao-Barca döntő, a Bilbao beleegyezne, hogy a Camp Nouban legyen a döntő.bence-barca írta:Tavaly is így vt, ha jól emlékszem, de miután döntőbe jutottunk változtatták Valenciára a helyszínt...Alexander Mahone írta:A Nou Campba lesz a döntő.
Tavaly is így vt, ha jól emlékszem, de miután döntőbe jutottunk változtatták Valenciára a helyszínt...Alexander Mahone írta:A Nou Campba lesz a döntő.
Nem vagy egyedül, néha engem is idegesít a túlzott fetrengés. Oké, hogy odalépnek, eltalál, de nem kell hozzá négy tripla-dupla bukfenc. Feleslegesnek érzem.MQuC írta:Csak én vagyok ezen az állásponton?![]()
Adom. Elvégre ottvan Messi, Pedro, Cuenca, Cesc, Adriano. Mind jó játékosok. Ha ezzekkel a támadósrokkal nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemeljük meg a kupát...PriNcE27 írta:A Valencia nem fog gondot okozni![]()
Szerintem simán jutunk tovább a denevéreken, még úgy is, hogy Ini és Alexist hanyagolnunk kell
Pavel írta:Tévedsz, akkor kiestünk.Dzsukela írta:Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)
Nézd a bíró tudta, hogy Lassnak jött volna a piros lap. Nem tehette meg, hogy nem oszt lapot. Gondolom beugrott neki az az ötlet, hogy a reklamáló Casillasnak ad egyet, így mindenki jól jár. Hiszen Lass játékban maradt, de azért egy lap is ki lett osztva. Persze nekünk a piros jobban jött volna. De hát azért a portugál szavai nem találnak süket fülekre. Nem merte Lasst kiállítani, mert a portugál nem a parkolóban várta volna, hanem kocsival átmegy rajta.MQuC írta:Nem tetszik, hogy ennyit reklamálnak a játékosaink. És tényleg sokszor eljátszák a nagyhalált.
Mindig tudtam, hogy a focisták azért nem szentek ilyen téren, de zavaró nagyon, hogy ilyenre azért tényleg mondható, hogy segítenek meg stb. Egyből mindenki körülveszi a bírót. Szerintem ez tényleg fölösleges. Ezen a meccsen is Casillas kapott sárgát, holott ő is CSK. Ugyan annyi joga volt reklamálni mint Puyolnak.
Mostanában főleg a Marid ellen fordul elő, de akkor is zavaró kezd lenni. Csak én vagyok ezen az állásponton?![]()
Tévedsz, akkor kiestünk.Dzsukela írta:Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)