Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
salas9
Entrenador del Barça

2012.01.27. 15:53:12

MQuC írta:Csak én vagyok ezen az állásponton? :oops: :roll:
Nem vagy egyedül, néha engem is idegesít a túlzott fetrengés. Oké, hogy odalépnek, eltalál, de nem kell hozzá négy tripla-dupla bukfenc. Feleslegesnek érzem. :roll:
Kép
Dzsukela
Barça B

2012.01.27. 15:39:57

PriNcE27 írta:A Valencia nem fog gondot okozni :wink:
Szerintem simán jutunk tovább a denevéreken, még úgy is, hogy Ini és Alexist hanyagolnunk kell
Adom. Elvégre ottvan Messi, Pedro, Cuenca, Cesc, Adriano. Mind jó játékosok. Ha ezzekkel a támadósrokkal nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemeljük meg a kupát...
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.27. 14:45:55

Hát azt megmondom idén nagyon durva sorsolást kaptunk a kupában. Az Osasuna még hagyján, de ha eljutunk a döntőig az odavezető út a bajnokság (rajtunk kívül) 2 legerősebb csapatán vezet, majd a 3. legerősebb ellen a döntőben. Ez nagyon kemény sorozatterhelés. Csak szurkolni tudok, hogy Alexis felépüljön a Valencia elleni meccsre.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
PriNcE27
Jugador del Barça

2012.01.27. 14:21:08

A Valencia nem fog gondot okozni :wink:
Szerintem simán jutunk tovább a denevéreken, még úgy is, hogy Ini és Alexist hanyagolnunk kell
LM10Lionel Messi
Barça C

2012.01.27. 14:09:13

Valencia ellen nem lesz könnyű menet döntőbe jutni.Főleg így h Iniesta és Alexis Sánchez sérült. :S :( Ha meg akarjuk nyerni akkor viszont mindenkit meg kell vernünk.Szóval nem panaszkodok. 2 nagy meccs lesz szerintem. :P
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból...! Joan Laporta
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.01.27. 13:33:24

Jó, érthető, de akkor is zavaró egy kicsit az állandó roham a játtékosainktól :roll:

Persze mindenki részrehajló és a saját igazát akarja, de a mi játékosaink sem tűnnek éppen szentnek ilyenkor :S
Kép
Dzsukela
Barça B

2012.01.27. 13:17:18

Pavel írta:
Dzsukela írta:Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)
Tévedsz, akkor kiestünk.

Igaz, akkor bocs.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.27. 12:54:33

MQuC írta:Nem tetszik, hogy ennyit reklamálnak a játékosaink. És tényleg sokszor eljátszák a nagyhalált.
Mindig tudtam, hogy a focisták azért nem szentek ilyen téren, de zavaró nagyon, hogy ilyenre azért tényleg mondható, hogy segítenek meg stb. Egyből mindenki körülveszi a bírót. Szerintem ez tényleg fölösleges. Ezen a meccsen is Casillas kapott sárgát, holott ő is CSK. Ugyan annyi joga volt reklamálni mint Puyolnak.
Mostanában főleg a Marid ellen fordul elő, de akkor is zavaró kezd lenni. Csak én vagyok ezen az állásponton? :oops: :roll:
Nézd a bíró tudta, hogy Lassnak jött volna a piros lap. Nem tehette meg, hogy nem oszt lapot. Gondolom beugrott neki az az ötlet, hogy a reklamáló Casillasnak ad egyet, így mindenki jól jár. Hiszen Lass játékban maradt, de azért egy lap is ki lett osztva. Persze nekünk a piros jobban jött volna. De hát azért a portugál szavai nem találnak süket fülekre. Nem merte Lasst kiállítani, mert a portugál nem a parkolóban várta volna, hanem kocsival átmegy rajta. :D
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.01.27. 12:50:33

Ini és Alexis nélkül a Valencia ellen kemény lesz. Szerintem a legnehezebb meccs vár ránk ebben a szezonban. Valencia nagyon fel tudja szívni magát (ellenünk). Láthattuk már. Szóval remélem idegenben sikerült egy döntetlen. Itthon meg a szerdainál egy jobb játék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára #David Villa# 2012.01.27. 12:55:01-kor.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.01.27. 12:50:27

Nem tetszik, hogy ennyit reklamálnak a játékosaink. És tényleg sokszor eljátszák a nagyhalált.
Mindig tudtam, hogy a focisták azért nem szentek ilyen téren, de zavaró nagyon, hogy ilyenre azért tényleg mondható, hogy segítenek meg stb. Egyből mindenki körülveszi a bírót. Szerintem ez tényleg fölösleges. Ezen a meccsen is Casillas kapott sárgát, holott ő is CSK. Ugyan annyi joga volt reklamálni mint Puyolnak.
Mostanában főleg a Marid ellen fordul elő, de akkor is zavaró kezd lenni. Csak én vagyok ezen az állásponton? :oops: :roll:
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.27. 12:40:27

Dzsukela írta:Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)
Tévedsz, akkor kiestünk.
Dzsukela
Barça B

2012.01.27. 12:19:29

Épp most olvasom, hogy a Valencia vár ránk az Elődöntőben. Ez azért jó, mert ha történetessen az 1. mérkőzésen hibáznánk, van lehetőség javitani, mint anno a Sevilla ellen, ha jól tudom.(Javitsatok ki ha tévednék)

visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.26. 12:16:53

durván kezdünk fogyni elől. cuenca az utobbi meccsein elég halvány volt, akárcsak pedro akit alig játszt gurdiola... hihetetlen h mindenki kidől elől... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.26. 11:55:06

Csúnyán elcsesztük a második félidőt, elég körömrágósra alakult a meccs vége, de megtartottuk azért az egy gól előnyt az összesítésben. Az elődöntőben is nagy koncentrációra lesz szükség egy, a madridinál gyengébb játékerőt képviselő csapattal szemben. A mai Barça legnagyobb ellenfele saját maga, pontosabban a koncentráció hiánya egyes pillanatokban és az elbizakodottság. Gratula a fiúknak a továbbjutáshoz!
Kép
Kép
Kép
joekacsa
Barça B

2012.01.26. 10:56:21

Nem akarok hálátlannak tűni, de itt az ideje Eric Abidal utodját keresni. Sajnos túl sebezhetőek vagyunk az Ö oldalán, már nem elég fürge ehhez a fel gyorsult játékhoz. A nyáron minden féle kép igazolni kell egy baloldali védőt. A Kupa meccsről meg csak annyit hogy a második félidőben csak kicsit jobban kellet volna figyelni és rúgni a Madridnak még egyet és a kedvük is el ment volna, de a tovább jutás meg van, most már a bajnokságra és a bajnokik ligájára kell koncentrálni.
joekacsa
d
Entrenador del Barça

2012.01.26. 10:42:14

Kicsit egyik szemem sír, a másik nevet, de lehet csak elkényeztetett vagyok.
A továbbjutás megvan és végül is ez volt a cél tegnap. Nem volt rendben fejben a csapat és a Real nem nagyon akarta hagyni, hogy kibontakozzon a Barca. Sok hiba, kapkodás, figyelmetlenség. Milyen kezdés volt ez? Majdnem megismételtük a bajnoki meccsen 1. percben tálcán adott gólt. Ez meg is adta az alaphangulatot. Később persze javult a játék, kicsit visszaszorult a Real, de bőven veszélyesebbek voltak az első félidőben. Szerencsére elöl, amikor igazán kellett élesebbek voltak a srácok.
Aztán második félidő és megint eltökölünk, ahelyett, hogy bevittük volna a végső csapást. Itt volt a lehetőség, hogy egy véglegesen demoralizáló vereséget mérjünk a Realre, ennek pont az ellenkezője sikerült.

Negatívan kell kiemelni Abidalt és Piquét a rengeteg [auto_cenzúra] miatt, Alvest a sárgaveszély miatt, Busquetset, mert egy tapló, Pintot, mert a védései mellett sem tudok pozitívan értékelni egy kapust, aki az ellenfélhez passzol akár egyszer is.

A két sérülés pedig nagyon elvékonyítja már a keretet sajnos...
noname
Llegenda del Barça

2012.01.26. 07:31:09

Azért az utóbbi években a kupa valamit visszaszerzett a hírnevéből.
Idén pl a következő meccs a Valenciával lesz, a döntőben pedig(ha továbbmegyünk) nagy valószínűséggel a Bilbao jön, ami tradicionálisan erős a kupában.
A valencia elleni meccs nagyon kemény lesz. Egy-egy meccsen nagyon meg tudják nehezíteni a dolgokat, de szerencsére elég hullámzó a teljesítményük, így az oda-visszavágó nekünk kedvez, bár a kezdőcsapattal lesznek gondok.

Idegenben kezdünk. Egy döntetlennel kiegyeznék a Mestallában. :roll:
Remélem addig egy sérülés se lesz, mert elfogynak a játékosok. Így még ki tudunk állni. ugyebár a védelemmel nincs gond. Kp talán Sergi-Xavi-Cesc.
Elől pedig Messi-Cuenca-Pedro.
Jelenleg ez a legjobb, amit felvonultathatunk. Thiagonak tartok tőle h túl nagy falat lenne.
Kár idén a sok sérülésért. Nincs szerencsénk. :evil:
A Fifa egy szégyen
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2012.01.26. 01:02:29

Továbbjutottunk, ez a lényeg, de ha a szívemre teszem a kezem, akkor inkább úgy mondom, nem a real ment a következő körbe, EZ a lényeg. Ha ezt a 2. félidős teljesítményt bármely másik csapat ellen produkálják a katalánok, akkor... mit mondjak?

Jól kezdődött a meccs, a vártak szerint, "nyomott a real, mind az állat", kapkodták is a fejüket a srácok ahogy az ilyenkor lenni szokott. Meg kell jegyezni a korrektség és a futball iránti szeretet miatt, hogy szép támadásokat vezetett az ellenfél, Özil (ha ő volt) két kapufás lövése igen tetszetős volt, meg úgy az egész csapat támadó játéka és akarása.
Aztán egy pillanatnyi kihagyás, vagy hiba -ahogy szokott- és büntetett a Barca. Dani Alves gólja meg... váó! Gyöngyszem!

Aztán jött a második félidő, az amit már régen láttam, s magamban már lezártnak; kiküszöböltnek; áthidaltnak véltem: leültünk. De még hogy! A reál ellen? Most komolyan? Mire számítottak ezek? Mondjuk nyilván költőiek a kérdések mivel aki régebb óta néz Barca meccseket annak a csapat eme nem túl előnyös tulajdonsága nem teljesen új dolog. De pont ezen a meccsen, ez felért a derült égből villámcsapás érzésével. És már CR gólja előtt, de azzal meg végképp lehetett mondani: Na neeee! Ismét a korrektség miatt meg kell mondanom a portugál és a francia gólok elég szépek voltak, C lazán, Benzema pedig klasszis mozdulatokkal (esernyő Puyinak) lőtte be. De a végére megúsztuk valahogy, hurrá.

A hentesmunkát különösen nem kell részletezni, nincs új a nap alatt. De őszintén szólva ezt már sajnos bele kell kalkulálni a 90 perbe. Ha Arbeloa, Pepe, Coentrao, Ramos, Diarra, Alonso (de megtanultam már őket...) pályán vannak, ráadásként egyszerre, önámítás lenne kreatív játékra számítani végig. Alves sárgája szintén elmaradt sajnos, pedig járt volna.

Xavi mester, a szülinaposunk (már mondjuk nem), meg azt sem tudtam, hogy pályán van. Mikor a 2. félidőben mondták a nevét nálam akkor villant be, hogy nálunk olyan is van, tényleg. A teljesítménye ezúttal elég gyalázatosra sikeredett, de ez elmondható Puyolra, Fabregasra, Abidalra is. Messi sem élete formájában lubickolt, de amikor kellett, megrázta magát, tett a csapatért, előbbieknél nem éreztem ugyanezt.

Egyszóval nem játszott kimondottan jól a Barca, a real ezzel megint nem tudott mit kezdeni, de most nagyon meleg volt a pite.

Bocs a hosszért! HAJRÁ BARCA!!!
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.26. 00:41:47

Nem Pinto nyakába akarom varrni a gólt. Az első félidőben azért jól védett, de miért kell így előrevágni a labdát. Ki oldalra, mint az első félidőben és nincs meg a lehetőség a kontrára.
dak900
Jugador del Barça

2012.01.26. 00:23:50

Pavel írta:Ha figyeltétek az első gólt Pinto kirúgásából kaptuk. Nem értem, miért nem kellett a szokásost szélre passzolást alkalmazni. Egy elkerülhető gólt kaptunk.
Utána meg jött a szokásos blokk és pillanatok alatt egy középpályán eladott labda, és máris egál a Madrid meg az egekben.
Ha nem ez lett volna az első ilyen meccs az idén azt mondanám, hogy belefér, de a Sociedad és a Betis ellen már eljátszottuk ezt a szitut.
A végeredmény tudjuk, csak a Betis ellen sikerült felpörögnünk.
Pepnek erről a szituról el kellene beszélgetni a fiúkkal.
Nekem semmi bajom Pintóval, de amikor Ő áll a kapuban, akkor kicsit "rettegéssel" várom a meccset ... :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.26. 00:23:16

Szokásos Barca meccs.
2-0 után leszrom foci, amiből az ellenfél l 2 gólt, egyenlít, és izgulhatunk. a továbbjutást mellett ezt is meg kell köszönni Pepnek.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.26. 00:19:27

Ha figyeltétek az első gólt Pinto kirúgásából kaptuk. Nem értem, miért nem kellett a szokásost szélre passzolást alkalmazni. Egy elkerülhető gólt kaptunk.
Utána meg jött a szokásos blokk és pillanatok alatt egy középpályán eladott labda, és máris egál a Madrid meg az egekben.
Ha nem ez lett volna az első ilyen meccs az idén azt mondanám, hogy belefér, de a Sociedad és a Betis ellen már eljátszottuk ezt a szitut.
A végeredmény tudjuk, csak a Betis ellen sikerült felpörögnünk.
Pepnek erről a szituról el kellene beszélgetni a fiúkkal.
PriNcE27
Jugador del Barça

2012.01.26. 00:13:32

Benzem gólja után 200-al vert a szívem, míg le nem fújta a játékvezető a meccset :shock:
hihetetlen, hogy milyen könnyedén kiegyenlítettek, ezt azért nem gondoltam volna az első félidő után
nah szerintem a legnehezebb feladatunkat teljesítettük a kupában, kejtettük a Realt, innen mostmár múszály, hogy miénk legyen a trófea, mert ettől a párositástól, már csak könyebb jöhet :wink:
jah és a mai teljesítményéért megdícsérem a Realt :wink:
Balinho
Entrenador del Barça

2012.01.26. 00:09:30

Bob_Marley írta:Mi kényelmeskedtünk, ez főleg koncentráltságban mutatkozott meg!
Megint a nem figyelés miatt 2 perc 2 gól!És ezen el is mehetett volna a továbbjutás!Ezekre annyira kellene figyelni, hogy hihetetlen!
Igen! Valami borzasztó volt ezt nézni, hogy mennyire elkényelmesedtünk a 60. perc környékén. Eddig legalább a Real ellen nem altattuk bele magunkat a meccsbe. Márpedig ha elmegy a bajnokság, akkor ilyen meccseken megy el. Nem is hiszem el, hogy annyi és annyi előnyről eladott pont után még már a Madridot is képesek vagyunk visszahozni a meccsbe.

Ezzel a meccsel egyébként sokat nyert a Madrid. Ha mást nem is az utolsó 20 perc kapaszkodót jelenthet, lélektani lökést adhat. Mi meg elkezdhetjük megtanulni, hogy lassan a világ összes csapata a körmünkre ver, ha a elkezdünk tompán, dekoncentráltan futballozni lassan az előny birtokában.

Ez még nagyon visszaüthet, a bajnokságban, a BL-ben, akár a kupában egy jó Valencia/Bilbao ellen...
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.26. 00:07:55

Drigo írta:
Initom írta:Real Madrid,tanuld meg : AZ ISTEN NEM BOTTAL VER!
A mai nap mondata, semmi kétség.
köszönöm :)

Ez meg a mai nap OFFja :lol: , több ilyet ne :D Ozsi
Abi & Tito
Válasz küldése