2017.03.11. 11:34:58
Néhány nap után is alig térek magamhoz, mivel minimális esélyünk volt a továbbjutásra, de bizakodtam. Nyomtunk, beszorítottuk őket és hamar gólt szereztünk. Álomszerűen indult. Aztán hiába tiportunk, nem akart összejönni a második gól. Pont mondtam, hogy amennyiben akarunk valamit, akkor valahogy be kell préselni egyet. Szerencsére összejött. A másodikban viszonylag hamar jött a harmadik gólom. Mondtam is, hogy most kell nyugodtnak lenni, mert a Psg most váltani fog, mert érzi, hogy rezeg a léc. Sajnos bejött és gólt szereztek. Őszintén én itt feladtam. 30 perc alatt kellett volna annyit lőni, mint az eltelt 60 perc alatt. A srácoknak gratula, mert mentek előre továbbra is, de szerintem - és ez kicsit látszott is - hogy hitehagyottak lettek. Aztán jött a Neymar show...a szabadrúgást bevarrta, de sajna későn jött - gondoltam én. Aztán jött a szerintem bőven véleményes tizi, végül pedig Roberto. Álmodni sem lehetett volna szebbet! Köszi fiúk!
A fanyalgóknak, akik szerint a bíró nyomott tovább minket. 4-0-ás első meccs után a Psg magát ejtette ki, mert nagyon visszavontan játszott, és gólokkal segített minket. Az első gólunk szabályos volt, de kellett hozzá a védők balf.szkodása. Az öngólt nagyon köszönjük, mert ahhoz közünk sem volt. Az első félidőben volt itt is és ott is egy-egy kezezés.
A harmadik gólunkban megint köszönettel tartozunk a Psg védő balf.szkodásának, de akárhogy csűrik-csavarják, az bőven megadható volt, mivel teljesen elsodorta Neymart. Ezután kaptuk a gólt. Mentünk előre ugyan, de hitehagyottak voltunk kicsit. A Neymar szabad még csak egy kis szépségtapasz volt. Aztán jött a Suarez esés, ami valljuk be hogy nagy színészi teljesítmény volt. Ugyan volt kontakt, és a csávó sem a labdát nézte, de Suarez durván rájátszott. Mondjuk mindenki ezt tette volna a helyében. Bejött. A többi meg történelem, mert az utolsó gólunk abszolút szabályos volt. Az sem vitatott, sőt maga Masc is bevallotta, hogy Di Mariahoz hozzáért. Itt hibázott a bíró, de annyi szerencsénk volt, hogy nem érkezett Masc egy ütemmel hamarabb. Akkor tuti befújja. Amit még felrónak az a Piqué féle kezezés, ami nálam még ennyira sem volt kezezés, mint az első félidőben történt, inkább megadható esetek.
Összességében tehát a 6 rúgott gólt ne kelljen már magyarázni, meg azt sem, hogy a Psg a végén elhitte hogy megvan. Még egy dolog...az 5 perces hosszabbítás reális volt, mivel volt addig 5 csere, amire fél perceket szoktak tolni a bírók, 2 11-es, ami szintén hosszabbítást igényelt, plusz volt egy-két "görcsölés" is a vége felé.
Amúgy a legidiótább a Osg szempontjából az utolsó csere volt, kb 1-2 perccel a hosszabbítás vége előtt, amit kb 5 másodperc alatt lezavartak!!! Egy rutinos csapat, akár a sárgát bevállalva, de azon bő fél percet nyert volna, és akkor kb az utolsó szabadrúgásra és felívelésre nem is lett volna időnk. Ja és 3 gól 7 perc alatt. Kb a kapusig kellett volna visszajátszaniuk a labdát, eldugni a középkezdés/középkezdések után. Erre 4 sikeres passzuk volt 7 perc alatt, abból 3 a középkezdésből hátrapassz volt. Ez a bíró hibája???
Összességében a bíró hibázott, de nem az elején szórt ki 1-2 Psg játékost kamu módon, és nem 5 tizenegyest adott nekünk. Sajnos a mai fociban egy meccsen átlagban van ennyi bírói hiba, és nem hinném hogy csak a mi javunkra, hiszen ez volt az Arsenal meccsen is, és még sorolhatnám. A spanyol bajnokikról nem beszélve....