Bob_Marley írta:
Erőnléti gondokat is vélek felfedezni, Mascherano kocog vissza, leütköznek minket, elmegy a labda.
szerk:
Egy igazán jónak mondhatót tudok mondani a Tico ellenit, de ma Gomes végre fényt mutatott, s szerelt, labdát szerzett, kihasználta hogy nem negyven kiló és 120 centi. S.Agüero próbáld értelmezni, amit ír az ember.
erőnléti gondok, igen, nyeszlettek az embereink. de olyan ez mint nba-ben a pattanózás, akarat...de a psg elleni odavágón is, ők akartak, és ezért minden kétes labda az övék is volt.
gomest engedd el, iszonyat kabaré a pali, nem tudom milyen fényt mutatott neked, meg megint milyen alternatív univerzumban nézted a meccset, de folyamat leütközték, talán egy párharcot nyert, egyet meg visszafújtak neki kamura.
ez volt a fény?
Normandia írta:Ahogy olvaslak benneteket, egy sztrókot simán megúsztam azzal, hogy nem láttam a meccset.
Valaki zanzásítaná nekem?
barca, idegenbeli bl meccs, szokásos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."