Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Real ellen annyiban reménykedek a Malaganál, h ők idén megpróbálnak rámenni a kupára, hisz az egy nagy esély és képesek is lennének rá. Persze, ha nem lenne az útjukba a 2 gigász. Szóval sztem sima Reak győzelem lesz. De hátha...Leomessi14 írta:És igeeennn!
Januárban szerintem eldől,hogy ki nyeri meg a spanyol kupát!
Barca-Osasuna
Madrid-Malaga
Ezután El Classicooo!
Remele nem leszünk annyira gyengék most januárban mint eddig...
Én bírom Hortit, mint írtam is.20tek írta:Annyiban nem értek egyet, hogy szerintem nagyobb meccsekre is jó lenne Horti. Igen, jó értelemben vett idióta. De miért gondolja mindenki, hogy egy meccset csak úgy lehet közvetíteni, mint ahogy a jelenlegi magyar kommentárok teszik? Nekem nincs bajom általában velük, kivéve amikor elvesznek olyan értelmetlen statisztikákat, hogy pfffozsimiki írta:Horti tökéletes a NEM FONTOS meccsekre!
Egy ökör a jó értelemben. Én jókat szórakozok rajta, anno csak miatta megnéztem pár brazil,és később argentin bajnokit is, szakadás garantált volt.
Most egy 101%ban eldőlt kupavisszavágóra miért ne tehetnék be? Ráadásul nem is rangadó.
Kár,h Messi nincs, lőhetne vagy 4-5öt,hogy még inkább történelmet írjon:D
Ebbe én is belegondoltam, lőne kb 5 gólt, és 10-nál a bíró lefújná a meccsetozsimiki írta:Kár,h Messi nincs, lőhetne vagy 4-5öt,hogy még inkább történelmet írjon:D
Annyiban nem értek egyet, hogy szerintem nagyobb meccsekre is jó lenne Horti. Igen, jó értelemben vett idióta. De miért gondolja mindenki, hogy egy meccset csak úgy lehet közvetíteni, mint ahogy a jelenlegi magyar kommentárok teszik? Nekem nincs bajom általában velük, kivéve amikor elvesznek olyan értelmetlen statisztikákat, hogy pfffozsimiki írta:Horti tökéletes a NEM FONTOS meccsekre!
Egy ökör a jó értelemben. Én jókat szórakozok rajta, anno csak miatta megnéztem pár brazil,és később argentin bajnokit is, szakadás garantált volt.
Most egy 101%ban eldőlt kupavisszavágóra miért ne tehetnék be? Ráadásul nem is rangadó.
Kár,h Messi nincs, lőhetne vagy 4-5öt,hogy még inkább történelmet írjon:D
Igen, de a színészkedés elött SZERINTEM szépen csinálta, ahogy megtartotta.Tdavid írta:Egy sakk-matt gól.![]()
Az tizenegyes szituációt meg nem láttam.Cuenca tényleg előadott egy oscar alakítást?
Én szórakozni akarok egy meccs közben, azt megadja. Azt hogy kinél van a labda látom, ilyeneket nincs értelme mondogatni, sem a különböző hülye statisztikákat amikből semmit nem lehet kihozni... Mondj egy olyan magyar kommentátort aki élvezetesen közvetít? én ilyet nem tudok. Angoloknál van pár jó.Nem Ede72 írta: hát ha sok idióta baromságot akarsz hallani, akkor ő arra tökéletes...bár sportértéke nem sok van annak, amit mond. Konkrétan a meccsek sosem érdeklik, de az ő általa viccesnek vélt, hozzáteszem állandóan ugyanazokat a poénokat, baromságokat nyomja egyfolytában. nem véletlen, hogy állandóan brazil meccseket közvetít, amit soha nem néz senki...
Ez a meccs egy hulladék lenne amúgy, így viszont van kedvem nézni. Ízlések és pofonok. Én csípem Hortit.Nem Ede72 írta: hát ha sok idióta baromságot akarsz hallani, akkor ő arra tökéletes...bár sportértéke nem sok van annak, amit mond. Konkrétan a meccsek sosem érdeklik, de az ő általa viccesnek vélt, hozzáteszem állandóan ugyanazokat a poénokat, baromságokat nyomja egyfolytában. nem véletlen, hogy állandóan brazil meccseket közvetít, amit soha nem néz senki...