Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg azt kellene elfelejteni, és ezt tényleg bántás nélkül mondom, hogy mi állítjuk fel a kezdőt, vagy hogy ennek bármi köze van a kívánságműsorhoz. Nem, nincs, és ezt épp a kedvenceid, pl Masche, tudják a legjobban és nekik ezzel semmi bajuk nincs. Ez így van rendjén. Minden edzőnek vannak kedvencei, de Pep esetében egy olyan edzőről beszélünk, aki megnyert mindent, a spanyol kupa kivételével mindezt kétszer... Ergo egyrészt ő megteheti, másrészt biztos lehetsz benne, hogy senki sem érdemtelenül játszik, mert akkor már rég nem mi lennénk a világ legjobbjai... Épp azért szimpatikus fazon Mascherano, vagy Keita, mert ők ezt tudják, elfogadják és nem az egyéniségük, hanem a csapatérdek motiválja őket.messideco írta:El kell felejteni az ilyen kezdőt... Busquets nem maradhat ki...
Az a nem mind1! Elképesztő hogy hányféleképpen tud felállni ez a csapat.soadroli írta:Pinto, Alves, Piqué, Puyol Mascherano; Xavi, Busquets, Thiago, Pedro, Cesc, Cuenca
Üdv a klubban! Ma neten nézzük a meccsetvíscaelbarca!forever írta:most nézem hogy a mecset a digi sport +on adják....... az a gondom lenne hogy digim van, de a digisport + nem találom sehol... nem tudjátok hogy lehet beállítani ? bocsa ha off
Hát nem tudom hogy lehe-e gyorsítani az influenza lefolyását, mondjuk vitaminokkal biztosan, de az sem gyógyír mindenre.Lionel85 írta:Szerintem kapnak pár injekciót és hétvégére rendben lesznek. Az fontosabb meccs lesz. Nem is értettem volna Guardiolát, ha egynapi edzés után beteszi Leót akárcsak csereként is...Capon írta:Jobb lett volna ha Messi pihenés és regeneráció céljából nem lépett volna ma pályára és nem influenza miatt. Neki is és VV-nek is jobbulást kívánok, remélem hamar túl lesznek rajta.
Szerintem kapnak pár injekciót és hétvégére rendben lesznek. Az fontosabb meccs lesz. Nem is értettem volna Guardiolát, ha egynapi edzés után beteszi Leót akárcsak csereként is...Capon írta:Jobb lett volna ha Messi pihenés és regeneráció céljából nem lépett volna ma pályára és nem influenza miatt. Neki is és VV-nek is jobbulást kívánok, remélem hamar túl lesznek rajta.
Egyrészt nem VV véd, másrészt ezt a védelmet nem értemS.Agüero írta:igen!Jut eszembe: Alexis játszhat?![]()
vv-adriano-piqué-fontás-sergio-xavi-keita-cesc-cuenca-pedro-alexis
igen!Jut eszembe: Alexis játszhat?
Több kell, idegenben amúgy is gyengék vagyunk, meg az Espanyol-meccs után alighanem fáradtak és szétrúgottak is leszünk. Most kellene egy stabil 3-0 legalább, eldöntve a kérdéseket. A Madridot is picit meglepték tegnap, mi is kaphatunk pontrúgásból gólt bármikor, itthon is, idegenben is. Az mondjuk biztató, hogy utoljára a Milan tudott gólt szerezni a Camp Nouban! Most sem szabadna kapni, bármilyen kapott gól nélküli eredmény már oké, de azért ha min. 3 van közte, azzal eldöntjük a továbbjutást is. Viszont Messi-Iniesta-Villa nélkül ez azért nem lesz egyszerű...Bob_Marley írta:Na akkor megint kupa!
Miután szünet volt nem várok túl nagy játékot, de nem is kell, otthon nem szabad gólt kapni, s elől meg csak bepattan a labda, ráadásul van egy visszavágó is!Úgyhogy ma egy nyugodt 1 vagy 2:0t várok s remélek a srácoktól!
Cesc fog fellépni. Amióta itt van mindig az volt a dolga hogy középen segítse a támadást. Lőtt is 11 gólt. Konkrétan ő a középcsatárunk az ilyen meccseken, de egyébként Alexis is középen szokott kilépni üresbe ha éppen nem a szélen kap labdát, szóval nem lesz gond ezzel a kezdővel.Barcaman1993 írta:Nem valószínű, mert ezek közül senki sem játszik középen. Egyedül Pedro tolta múltkor a 3. ligás csapat ellen, de mintha pályán sem lett volna...visca el barca írta:pinto - alves, pique, fontas - thiago, xavi, busq, cesc - cuenca, alexis, pedro
a marca azt mondja ez lesz, nekem tetszik