Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.18. 14:10:18

Valaki megtudna dobni egy kis statisztikával a meccsről? :oops: :)

amúgy grat a csapatnak! :lol:

+ még egy videó a kupaátadásról sem lenne rossz, mert azt már nem láttam sajnos. :?
gerzsakov
Barça B

2011.08.18. 14:09:43

Kép
Egy Club mindörökre! FC BARCELONA!
"Sok évet vártam erre a pillanatra. Ez egy különleges nap. 8 év után tértem haza. Ez a legkeményebb kihívás az életemben, de tudom, hogy segítetek átjutni rajta. Remélem, hogy sok emléket adok nektek a Camp Nouban." -CESC FABREGAS
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.18. 14:01:07

egy kb 45%os barca vert meg egy kb 95%os madridot, mindezt augusztusban.
sztem nem kell "összepiszkítani" magunkat a realtól, maradjunk annyiban. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 13:54:29

Az szembetűnő volt, hogy a lepattanókra hamarabb odaértek, jobban pörögtek, gyorsabbak voltak, és sokkal többet futottak. Ha fizikálisan mi is odaérünk, ez megszűnik. Itt nagyon kijött a lemaradásunk, de szerencsére nem tudtak élni az ebből következő előnyökkel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.18. 13:47:34

Nagyon meleg volt a pite, de Messi királyunk megmentett minket. Két gól, egy gólpassz, hatalmas teljesítmény, kezdi összeszedni magát a csapatával egyetemben, Mascheranóval a meccs emberei.

Az ellenfélről nem írok semmit inkább, már megtették (és megfogják ezután is) mások, fölösleges ugyanazt elmondanom. :) A felkészülésünk jól alakult (valaki kijelentette, ez a két meccs is felkészülési meccs volt, csak téttel bíró :D), és mivel elmarad az első forduló, több idő marad összecsiszolódni.

Gratulálok a srácoknak, megérdemelték a sikert!
Kép
Kép
Kép
honda25
Jugador del Barça

2011.08.18. 12:16:36

Gratulálok a csapatnak, ha nagy nehezen is, de meglett a kupa.
Sajnos még egyáltalán nem vagyunk jó formában köszönhetően az alapozásnak.
A Reál ha ma nem tudott minket megverni, akkor már nem is kell tőlük tartani. Az első félidő egész jó volt, de a másodikban a bíró hibái miatt elszabadult a pokol.
Cesc is jól játszott abban a pár percben.
Kár a balhé miatt, megint nem tudtak emelt fővel veszíteni.
Hajrá Barca! És a Honda!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.08.18. 12:14:51

Senyera írta:Sajnos nagyon úgy néz ki hogy az ismétlést se látom mert dolgoznom kell. :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Hát lesz még 1 ismétlés (meg gondolom még párszor), de a mai napon 18.30kor a sport 2 asszem még!
Kép
Senyera
Jugador del Barça

2011.08.18. 12:10:04

Sajnos nagyon úgy néz ki hogy az ismétlést se látom mert dolgoznom kell. :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Asys
Entrenador del Barça

2011.08.18. 12:02:35

Sajnos a meccsről lemaradtam, ezért nem is véleményezném a dolgokat. Örülök a győzelmünknek, gratulálok a csapatnak.

Érdekes, hogy régebben tűkön ülve vártam a Klasszikusokat, amióta viszont Mou elkezdte a dzsihádját ellenünk, csak azért imádkozom, hogy minél gyorsabban essünk túl rajta, lehetőleg sérülések és botrány nélkül...

Olyan elkeserítő, hogy egy eseményt, ami a futball ünnepe kellene legyen, egy ilyen bolond, így elcseszi :evil:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 12:00:55

Na még 1x:
Először is hatalmas grat a játékosoknak, akik akkorát küzdöttek, hogy az valami hihetetlen. Nem is kellene kiemelni senkit, de Valdes, Alves, Masch, és Messi picit a többek fölé nőtt.
Az viszont hihetetlenül bosszant a kupagyőzelem ellenére is, hogy ezzel a "felkészüléssel" kellett nekimenni ennek a meccsnek!!! Remélem tanulunk belőle, és haknik helyett inkább alapozunk, ahogy kell...mert ez a csapat egyszerűen félkész! Több játékos bántóan gyenge fizikai állapotban van, kb 60 percre jó a csapat jelenleg. Kevés a mozgás, és a fáradtság előjöttével egyre több a pontatlanság.
Ha ezt kiküszöböljük-jól jön a plusz 1 hét a sztájk miatt-óriási szezonunk lehet megint. Mert a keretünk az valami félelmetes.
A stúdióban ülő Tamásnak pedig grat a szerepléshez!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.08.18. 11:45:04

Valaki tudna olyan linket adni, amivel letudom tölteni a tegnapi meccset? mert sajnos nem láttam!:S kis összegzést is írhattok, hogy ti hogy láttátok a meccset esetleg!:) köszönöm előre is!:)

szerk.: közbe link nem annyira fontos most nézem 15.15-kor ismétlik a meccset!
Kép
Luci17
Barça B

2011.08.18. 10:47:20

azt figyeltem meg a 2 meccs alapján h szögleteknél a hozható leginkább zavarba a védelem. Real 4 góljából 3 szöglet után esett. a hosszún rendre üresen marad az ellenfél egyik játékosa. ti nem vettétek észre?
Senyera
Jugador del Barça

2011.08.18. 10:21:36

Bob_Marley írta:A győzelmet sosem kell megmagyarázni Tocy :wink:
Más fórumokon mit írnak...szerintem nem kell vele foglalkozni, csak saját magunkkal, s örülni a győzelemnek!

Soha nem lesz olyan, hogy átmész máshova és mindenki ugyanazon a véleményen lesz, mindkét oldalon vannak renitensek!Ahogy nálunk is páran nem azt emelik ki, hogy 10szerre is megvan a győzelem a SC-ban, hanem, hogy Marcelo felrúgta Cesc-t....
Ez így igaz.A másik oldalon se foglalkoznának vele hogy hogyan nyertek.Sőt,ismerve a patkány edzőjük hozzáállását ,a focitörténelem legnagyobb győzelme lett volna.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.18. 10:00:34

Talán 20%-al jobb játékot nyújtottunk mint vasárnap, de még mindig sok volt a pontatlanság, bőven van még min javítani, de ami megnyugtató, hogy nem tértünk le az útról. Ugyanott folytatjuk ahol abbahagytuk, ezen a két meccsen pedig a hatalmas küzdőszellemünknek és a zseniális egyéni villanásoknak köszönhetjük a győzelmet! Várható volt hogy az idény elején, egy ilyen csonka felkészülés után nem a BL döntős formát fogjuk hozni.
És ami a legfontosabb továbbra is látni a csapaton a sikeréhséget, és ez a nagy dolog. Jó érzés egy újabb kupával nyitni az évet, reméljük nem az utolsó!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.18. 10:00:23

A győzelmet sosem kell megmagyarázni Tocy :wink:
Más fórumokon mit írnak...szerintem nem kell vele foglalkozni, csak saját magunkkal, s örülni a győzelemnek!

Soha nem lesz olyan, hogy átmész máshova és mindenki ugyanazon a véleményen lesz, mindkét oldalon vannak renitensek!Ahogy nálunk is páran nem azt emelik ki, hogy 10szerre is megvan a győzelem a SC-ban, hanem, hogy Marcelo felrúgta Cesc-t....
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.18. 09:51:32

Különben én azt sajnálom a legjobban, hogy nem tudunk szimplán örülni annak, hogy sikerült nyernünk a Real ellen, ráadásul egy kupadöntőben, hanem Marcelo, Pepe, Mourinho a téma+ a fél világ szerint a Barca a szemét, a színészválogatott, és igazából közünk se volt egyik meccshez se, valamint nekünk fúj a bíró is...rohadtul felidegesít, amikor olyanokat olvasok, hogy "persze, Iniesta sem kap lapot a Camp Nouban..." meg "most mondja valaki, hogy megérdemelte a Barca ezt a [auto_cenzúra] gólt..." stb...nem ezen a fórumon, máshol tele van minden ilyenekkel, miközben Pepe-Khedira-Marcelo meg csak teszi a dolgát ugye, Alonso és Benzema gólja meg nyilván kijátszott akcióból született...komolyan, nem tudok örülni a győzelemnek már, mert az ilyenek teljesen elveszik már a kedvem.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.08.18. 09:03:31

Patkánybanda ez a madrid kompletten úgy ahogy van. Remélem lesz következménye a tetteknek. Pepe pályán maradt... ez is csak a bírót minősíti. El kellene már gondolkozni végre az eltiltásán kb. örökre. Ennyit indulatból.

Gratula a tv-s szerepléshez! :shock: Csak pislogtam. Még egyszer grat.

A meccs egyébként jó volt, igazi kupadöntő fíling, persze a végétől és a real fságaitól próbálva eltekinteni. Teljesen megérdemelt győzelem. Szép volt Barca!

Egyébként muri*gyó is számíthat eltiltásra, erősen sanszos és nála már idén bizonyítási kényszer lesz (szerintem) tehát ebből a mentalitásból nem vesz majd vissza. Más kérdés, ha nem nyer semmit (erősen remélem! [-o< ) akkor tollakat növeszthet, mert lassan de biztosan repül madridból. ÚGY LEGYEN!!!

HAJRÁ BARCA!!!
skadi
Capitá del Barça

2011.08.18. 08:33:39

most már mindig így lesz?
ha nem tudnak megverni minket, jön az agyatlan mészárlás?
amit az a kis fityf@sz mit csinált? mi értelme volt annak?
a félpályánán, a felezővonal mellett... barom.
messideco
Presidente del Barça

2011.08.18. 08:14:43

Szép volt fiúk! Egy nagyon jó Real Madridot vertek meg :) Jöhetnek a portoi legények.
Amúgy Puyol hogy feszül civilben a kupával :D
Kép
"And my heart will leave you never."
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:40:09

Messi-Ini írta:
ezek már az öltözőben vannak? :D :D :D
sőt,nemhogy az öltözőben vannak,hanem már képek készültek,amelyeket már mi is láthatunk itt magyarországon... ez a technika... :D :D :D
Valdés már töltötte is föl a Facebookra, az ő oldalán már van friss poszt - mindenki ünnepel, ő meg közben nyomja a Facebookot :D

....éssss ez még nagyobb kép - lehetne, hogy Cesc térdén nem figyelne ott a jég... Sajnos kapott rá alaposan.

Kép
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:39:26

Szóval ekkora főparasztot mint Marcelo...Ilyet...Én nem is értem,rendre ezt játsza a real,és akkor még Özilnek állt följebb,Mou is beszáll a balhéba???Hát ez mi...???Áhh mondanám hogy nincs szó,de van sajnos,ez tipikus realos viselkedés...

És természetesen ezt a mostani főleg Mou éra alatti realra értem,és nem a korábbiakra természetesen régen tiszteletreméltó csapat volt a Madrid,ezt már teljesen elveszítették... ÉS a botrány az lesz,hogy Flóri,meg a többi kiáll majd a játékosok mellett,és még nekik fog följebb állni,nem tudom mit de vmit megint ki fognak találni miért is nem nyertek...És tényleg egész jók voltak,néhol szépen fociztak,de vhogy a végén azt éreztem,hogy egy ekkora suttyó csapat egyszerűen nem nyerhet,nem érdemli meg a viselkedése miatt...A labdarúgás hál Istennek igazságot szolgáltatott!!! :)

Node a lényegről,mert azért volt foci is...
Megejegyzem ha most nem vert meg minket a Madrid, akkor soha,mert a 2 csapat között óriási különbség volt erőnlétben,a Madrid játékosok szemmel láthatóan gyorsabban reagáltak,gyorsabban futottak,gyorsabban odaértek,ez nem véletlen,nálunk még nem volt meg a megfelelő alapozás...És ezért nagy csapat ez,mert ígyis behúztunk a kupát...Elképesztő mekkora egyéniségeink vannak,akik eldöntötték a mai meccset...

És most külön fejezet Messinek...Szal tényleg ez embertelen,ilyet nem lehet...A strandról fut be,az előző meccsen végig rosszul van,hány,de lő egyet meg ad egy gólpsszt,itt meg 1 gólpassz de olyan,pffff...És a gólok,szal ne szépítsük,ha ő nincs tuti nem nyerünk...Rendre megteremti magának és a társaknak a helyzeteket...Már megint ő hozta a meccset,persze nem kisebbítve a többiek érdemeit,mert persze kellett ehhez mindenki,pl Valdes nem gyenge azért,vagy Alves mit játszott ma te jó ég...De ez a 2 gólja,már megint parádé...Majdnem elsírtam magam mikor berúgta a győztes gólt,és nem azért mert hogy nyertünk,hanem mert olyan szép volt... :) :) :) Szal mekkora zsuga volt az,milyen sebességgel,megjegyzem Cescnek azért hiába látszik jó szeme van...

És Pep ma kiválóan cserélt,ezzel nyertük meg a meccset sztem,amikor behozta Adrianot gondoltam magamban,na ez az,pont ő kell még ide,kellett védekezébe is meg azért előre se rossz a srác,Keita is jó csere volt,valszeg Busi azért elfáradt,ugye ő sérült volt...és Cesc is nagy húzás volt,bár kicsit aggódtam mennyire fogja érezni,hát sok lehetősége nem volt labdába érni,de mikor megtette az jó volt...Sztem jó lesz ez,nem éreztem idegennek a csapatban,és öröm volt látni a madridiakat,hogy nem tudták hova fussanak,mindenhol volt egy zseni a kp.n,úgy játszották ki a madridot ahogy nem szégyelték,jövőben kiváncsi lennék hogy hasonló állasnál mikor időt kell húzni,labdatartás a cél,mert azért ő a miatt jött be még,legalábbis a szándék az volt,akkor ha fölállunk így,hogy Messi plusz álomkp, akkor ki veszi el tőlünk a labdát,s mennyi idő alatt...Sztem senki és soha... :D :D :D

No száz szónak is egy a vége,szép volt,Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2011.08.18. 01:41:19-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:35:26

El fanático írta:Iniestának és Valdés-nek már az ötödik!!!! :D

Kép

De rohadtul tetszik az a Real címer rajta... :D :D
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:33:26

El fanático írta:Iniestának és Valdés-nek már az ötödik!!!! :D

Kép
ezek már az öltözőben vannak? :D :D :D
sőt,nemhogy az öltözőben vannak,hanem már képek készültek,amelyeket már mi is láthatunk itt magyarországon... ez a technika... :D :D :D
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:31:06

Iniestának és Valdés-nek már az ötödik!!!! :D

Kép
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2011.08.18. 01:29:03

FCB.Gabesz írta:" barca megint nyert MEGÉRDEMELTEN... az kvára nem érdekel h kiviszi haza a kupát mer jelentéktelen a lényeg h megin sokkal jobb volt a madrid..."

ezt modanom sem kell 1 madridista írta. többen így látják meg h mázlisták vagyunk,csak én nem értek velük nagyon egyet?
Inkább úgy mondanám, hogy te vagy az egyetlen, aki foglalkozik azzal, hogy ők mit mondanak.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Válasz küldése