Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akik nem lesznek itt, mivel a dél-amerikaiak extra pihenőt kaptak.szajko írta:Inkább Maxwell vagy Adriano.Tocy írta:Azért én Planas helyett mindenképp Abidalt játszatnám. Többivel egyetértek.
Inkább Maxwell vagy Adriano.Tocy írta:Azért én Planas helyett mindenképp Abidalt játszatnám. Többivel egyetértek.
Azért én Planas helyett mindenképp Abidalt játszatnám. Többivel egyetértek.Barcaman1993 írta:Na csütörtökön végre ismét meccs van.A dél-amerikai szekció nem lesz, úgyhogy egy ilyen kezdőre gondoltam:
Pinto-Montoya, Puyol, Fontás, Planas-Thiago, Keita, Iniesta-Pedro, Cesc, Cuenca
Nincs benne,kivettek rohadekok streamje meg persze nincsMichaaBee írta:Most a digisek szívhatják kivételesen a fogukat.szajko írta:igen, a sportklub.TT írta:adja TV a meccset?![]()
![]()
Legalábbis én a miskolci csatornakiosztásban nem véltem sportklubot felfedezni, pedig digi+ van.
Szerintem a Xavi-Cesc-Ini hármasból legalább az egyiket ki lehetett volna venni és ahelyett még egy fiatal.lui1698 írta:Elég erős kezdő, gondolom Pep le akarja tudni az első meccsen a párharcot, aztán hazai pályán meg bizonyíthatnak a "kicsik".fcbpete írta:#fcblive OFFICIAL Barça lineup: Pinto, Puyol, Fontàs, Maxwell, Keita, Dos Santos, Xavi, Iniesta, Cesc, Villa and Tello
Elég erős kezdő, gondolom Pep le akarja tudni az első meccsen a párharcot, aztán hazai pályán meg bizonyíthatnak a "kicsik".fcbpete írta:#fcblive OFFICIAL Barça lineup: Pinto, Puyol, Fontàs, Maxwell, Keita, Dos Santos, Xavi, Iniesta, Cesc, Villa and Tello
Most a digisek szívhatják kivételesen a fogukat.szajko írta:igen, a sportklub.TT írta:adja TV a meccset?
igen, a sportklub.TT írta:adja TV a meccset?
Kösz, most már megértettemsjd írta:Leírom újra (bár tegnap már egyszer leírtam Neked):Barcaman1993 írta:Bár nem értem, hogy Montoyát miért nem hívta föl egy meccs erejéig, főleg úgy, hogy Alves és Adriano nincs itt.
MONTOYA U21 VÁLOGATOTT MECCSRE MEGY!
Leírom újra (bár tegnap már egyszer leírtam Neked):Barcaman1993 írta:Bár nem értem, hogy Montoyát miért nem hívta föl egy meccs erejéig, főleg úgy, hogy Alves és Adriano nincs itt.
"A hét első edzésén már nem volt ott a középpályáson(Thiago) kívül Alves, Adriano és Cuenca sem, illetve hétfőn este elutazik nemzeti csapatához Messi és Mascherano is."Tocy írta:Adrianot amúgy behívták?
Adrianot amúgy behívták?noname írta:Majd kiderül mennyire gyenge.Tocy írta:Valdes-Maxwell,Piqué,Fontás,Abidal-Dos Santos,Keita,Rafinha-Deulofeu,Villa,Tello. Nem túl erős, de így is nyerni kellene. A csatársor elég gyengus...