Bajnoki Mérkőzések
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Az Atlético úgy tűnik, kifingott, mint minden évben ilyenkor. Ki szerint leszünk bajnokok? Szerintem igen. 

Szerintem kezdeni fognak. Amúgy is nyomatja őket Koeman általában, most pedig egyfajta felkészülés is lesz ez a Klasszikusra. Abban már inkább bízom, hogy sikerül egy félidő alatt eldönteni a meccset, és akkor a második félidőre már nem kell kimenniük.davi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem kell ahhoz sárgaveszély hogy elintézzék, lásd Mingueza kiállítása a semmire a válogatott meccsendavi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...

Messi kezdeni fog, nem lenne jó egy kötelező győzelmet elszórakozni a klasszikus előtt. Meg hát ő most nem játszott a válogatottban sem,De Jong viszont padozhat szerintem, az ő posztján amúgy is jobban benne van a sárga.davi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem látom még mindig a Barcelona gond nélküli kötelező győzelmeit Leo nélkül, de ezzel együtt is egyetértek. A Real ellen kötelező nyerni, ha bajnoki címre ácsingózunk.davi10 írta: ↑2021.04.04. 10:11:29Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Eléggé összejött minden a Valladolid-nál, korona, sérülések, a SPORT 12 lehetséges hiányzóról ír. Persze ez elsülhet visszafelé is, felküldik a kicsiket, akik széthajtják magukat, de érdemes lenne 2x meggondolni, hogy kell-e nekünk Messi és De Jong a kezdőbe 4 sárgával a Real előtt...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Egy kis nosztalgia:
https://www.facebook.com/197394889304/v ... 6453295271
https://www.facebook.com/197394889304/v ... 6453295271
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem igazán értem, hogy ennek mi a köze a VAR-hoz. Azért mert vannak sportszerűtlen dolgok, akkor pont nem kellene még rápakolni. Sok esetben jó, hogy van VAR , de rengeteg helyzet van, amikor kifejezetten káros. Ráadásul így is annyi téves ítélet születik, mint égen a csillag. Gondoljunk itt pl. a tizenegyesekre. Közel ugyanannyi kétes szituáció marad, amit rosszul ítélnek meg vagy következetlenek. És akkor várni kell 3-4 percet, amíg megy fent a diskurzus, utána pedig még a bíró visszanézi. Teljesen elveszti a hangulatát az egész foci. Vagy tegnap elkezdték VAR-ozni a gólt, mert vagy 2 perccel előtte Moriba kelt fel a földről és átesett rajta a védő.pep71 írta: ↑2021.03.22. 19:40:22Szerintem meg az nem való a futballba, ahogy egyre inkább teret nyer maga a sportszerűtlenség....Atalanta írta: ↑2021.03.22. 18:37:58Tisztelt pep71!
Amit Ön mond az már nem futball, hanem videojáték.
Futballban semmi helye a technikának, max a gólvonal technológia, ami még oké.
A foci egyszerűségében szép, igy szerette mindenki, nem szabad atechnikának és uj szabályoknak teret engedni.
Inkább nézzenek el egy lest, minthogy percekig ácsorogjanak a játékosok itéletre várva, nem lehet felhőtlenül örülni, vagy percek mulva döntést hozni és visszafujni valamit.
A legrosszabb tényleg az, hogy nem tudsz rendesen örülni egy gólnak, mert szinte mindet visszanézik és várni kell hogy megadják-e vagy nem. Engem ez tud legjobban felcseszni.
Nem rossz a VAR, csak sztem rosszul használják.
-
Forca Barca!!!!
Szerintem meg az nem való a futballba, ahogy egyre inkább teret nyer maga a sportszerűtlenség. Ami alatt a sok színéskedést, reklamálást(pl. Alba ezért unszimpatikus, Ramos is mikor egy durva belépő után még ő mászik bele a bíró meg a másik játékos pofájába és még neki áll feljebb), időhúzást, alattomos viselkedést értem, aminek oka nyilván , hogy a győzelemért mindent meg kell tenni , mert annál több pénz lesz majd. Tehát a pénz már rég felülírja a sportszerűséget.Atalanta írta: ↑2021.03.22. 18:37:58Tisztelt pep71!
A foci egyszerűségében szép, igy szerette mindenki, nem szabad atechnikának és uj szabályoknak teret engedni.
Inkább nézzenek el egy lest, minthogy percekig ácsorogjanak a játékosok itéletre várva, nem lehet felhőtlenül örülni, vagy percek mulva döntést hozni és visszafujni valamit.
Egy perc alatt bármilyen szitu visszanézhető, ennél egy Barca vs kiscsapat ellen, ha döntetlen vagy a kiscsapat vezet akkor a kapus egy kirúgással több időt elhúz, sőt amikor a kapus megfogja a labdát, szabály szerint 6mp-ig lehetne a kezében, ehelyett 15-20 mp-ig tartogatják, időhúzás miatt. A VAR legalább sportszerűségre törekszik , meg ha vannak is hibái , de folyamatosan fejlődni fog.
Állítólag a régi fociban amikor kiment valakiről a labda taccsra , akkor az tette fel a kezét , akiről kiment, na ez lenne a sport lényege. Most meg egy meccsen nincs olyan bedobás vagy szöglet vagy bírói ítélet , amit ne reklamálna meg valamelyik játékos , holott teljesen egyértelmű a helyzet . Ezt lehet hívni sok mindennek csak sportnak nem, szerintem.
Tisztelt pep71!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MA29 2021.03.23. 09:51:29-kor.
nem kell hibáztatni a VAR-t, néha ad, néha elvesz. Ráadásul nem is kritikus helyzetben történt. Ez a szabály, nekünk is szokott ilyen mákunk lenni.
Az a jópár tizenegyes amit ítéltek ellenünk jóval nagyobb gond. Őszi Klasszikus, CR vs Araujo, múlthéten mindkét meccsen.. azokkal kell kezdeni valamit, a lesszabályt hagyjuk békén.
Btw Busquetset ‘15 őszén láttam így focizni, ez is Koeman érdeme. Összerakta rendesen a csapatot, így tovább.
őszintén remélem hogy sr nem fog Dest kárára játszani és nem állunk vissza miatta 433-ra.
Az a jópár tizenegyes amit ítéltek ellenünk jóval nagyobb gond. Őszi Klasszikus, CR vs Araujo, múlthéten mindkét meccsen.. azokkal kell kezdeni valamit, a lesszabályt hagyjuk békén.
Btw Busquetset ‘15 őszén láttam így focizni, ez is Koeman érdeme. Összerakta rendesen a csapatot, így tovább.
őszintén remélem hogy sr nem fog Dest kárára játszani és nem állunk vissza miatta 433-ra.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Azért elég nagy elvárás lenne egy partjelzőtől elvárni, hogy felvegye pl. Dembelé-vel a futóversenyt, amikor ő amellett, hogy játékvezető, rendes munkája is van, nem csak edzenie kell és valószínűleg 10+évvel idősebb is. A csapatból ez a legtöbbeknek(talán csak Araújonak) úgy sem megy, hogy egész életükben erre edzettek/edzenek. Lehetetlen minden pillanatban pont vonalban lenni, ezért van a VAR, amúgy a játékvezetők kb 98%-ban helyes döntést hoznak, a hibák pedig általában kiegyenlítődnek, de korántsem olyan könnyű dolguk, mint ahogy a TV-ből látszik. Előbb-utóbb amúgy a komolyabb bajnokságokban feleslegesek lesznek a partjelzők, minden ítéletet meg lehet hozni szinte másodperceken belül a VAR-on keresztül(egy kirúgással van, hogy elhúznak fél percet a kapusok..), sőt szerintem amúgy maga a fő játékvezető sem kéne, mert akkor nem lehetne rá nyomást helyezni,meg reklamálni mint pl. Ramos szokta, de amúgy is pl. egy BL döntő, óriási felelősség alapból, lehetne olyan is, hogy a VAR szobában lenne 3-4 játékvezető és a komolyabb szitukról együtt döntenének(tizenhatoson belüli kezezések, kiállítások, második sárga), nem egy emberre lenne tolva a felelősség és lehetnének jóval idősebb szakemberek is, pl. a jó öreg Collina, mert attól, hogy a pályán nem tud már úgy futkározni, az ítélőképessége még lehet teljesen jó.
VAR önmagában hasznos és vannak pozitív hozadékai.
Ezzel együtt megmaradtak szubjektív esetek, melyek a VAR finomítások után sem fognak változni.
Vonalkázni, szerkeszteni hangyafa..nyit lehet, de például a labda elrúgás pillanatát ehhez igazítva ennyire pontosan sosem. Amíg nem lesz a labdákban és a cipőkben valami visszajelző, addig megmarad a szubjektivás.
Dembi gól vagy nem gól, nézőpont kérdése.....na, de ha egy BL döntő múlik ilyenen???
Van teendő és fejlesztés VAR ügyben is.
Ezzel együtt megmaradtak szubjektív esetek, melyek a VAR finomítások után sem fognak változni.
Vonalkázni, szerkeszteni hangyafa..nyit lehet, de például a labda elrúgás pillanatát ehhez igazítva ennyire pontosan sosem. Amíg nem lesz a labdákban és a cipőkben valami visszajelző, addig megmarad a szubjektivás.
Dembi gól vagy nem gól, nézőpont kérdése.....na, de ha egy BL döntő múlik ilyenen???
Van teendő és fejlesztés VAR ügyben is.

Aki esetleg nem látta volna.. Partjelzőt érdemes nézni.. sehol nem volt vonalban, de behúzta.. nevetséges. Mindegy, bőven nem ezen múlt.

- Subinho
- Director del Fútbol
Így van, mindenki nagyon jó volt, nekem már a Lucho féle 2015-16-os Barcát juttatta eszembe. Végre megint jó nézni Barca meccset. Végig!
Dembelé is jó volt most és ami a legfontosabb, annál a 2 gólnál nem az égbe lőtt! Fejődik. Nálam mindkettő gól volt. Nem értem, hogy lehetett az les! Nagyon jó szándékkal egyvonal, de akkor is Demb válla a védő lábával. Ez bizony NEM volt les. Nem értem, miért nem ment ki megnézni a bíró. Az ilyen 2 mm-es leseket nem szabadna megadni, kéne egy tűréshatár, pl. 5 cm, mert ez így nagyon gáz, hogy mm-re kikockázzák, megrajzolják. Hol van itt a támadó foci támogatásra???
Dembelé is jó volt most és ami a legfontosabb, annál a 2 gólnál nem az égbe lőtt! Fejődik. Nálam mindkettő gól volt. Nem értem, hogy lehetett az les! Nagyon jó szándékkal egyvonal, de akkor is Demb válla a védő lábával. Ez bizony NEM volt les. Nem értem, miért nem ment ki megnézni a bíró. Az ilyen 2 mm-es leseket nem szabadna megadni, kéne egy tűréshatár, pl. 5 cm, mert ez így nagyon gáz, hogy mm-re kikockázzák, megrajzolják. Hol van itt a támadó foci támogatásra???
- Titinho
- Director del Fútbol
Tyűűű hát ez a tegnapi produkció nem semmi volt.
Jár a pacsi mindenkinek, nagyon nagy elszántság mutatkozott az egész csapaton. Az eddigi (idei) legnagyobb gyengesésünket sikerült most a magunk javára fordítani, mégpedig a helyzetkihasználást. Játszottunk mi már hasonlóan, csak akkor ugye 20 kapura lövésből két gólt lövünk, nem úgy mint most, hogy 11-ből 6-ot.
Nagyon tetszett a meccs első percétől az intenzitás amivel kezdtünk, és az hogy még 0-4-nél is ment a folyamatos letámadás, presszing, előre játék. Ebben óriásit fejlődött a csapat.
Egyénlieg is mindenki odatette magát, Dest az elmúlt hetek kapufái után után megérdemelte végre a gólokat, ő az egyik akinek a legjobban bejött ez az új hadrend.
Valamint Moriba is nagyon nagy elánnal szállt be, a pályán töltött 25 perce alatt a legtöbb párharcot ő nyerte meg (8), valamint a legtöbb sikeres csel (5) is az övé lett az egész csapatból. Jaa és felírhat magának még egy gólpasszt is.
Nagyon meggyőző volt tehát a csapat, grat mindenkinek!
A VAR-ról nem nyilatkoznék, megették mások, egyetértek velük. Múltkor Griezmann most Dembi elől vesznek el egy gólt egy ilyen marhaság miatt.

Jár a pacsi mindenkinek, nagyon nagy elszántság mutatkozott az egész csapaton. Az eddigi (idei) legnagyobb gyengesésünket sikerült most a magunk javára fordítani, mégpedig a helyzetkihasználást. Játszottunk mi már hasonlóan, csak akkor ugye 20 kapura lövésből két gólt lövünk, nem úgy mint most, hogy 11-ből 6-ot.
Nagyon tetszett a meccs első percétől az intenzitás amivel kezdtünk, és az hogy még 0-4-nél is ment a folyamatos letámadás, presszing, előre játék. Ebben óriásit fejlődött a csapat.
Egyénlieg is mindenki odatette magát, Dest az elmúlt hetek kapufái után után megérdemelte végre a gólokat, ő az egyik akinek a legjobban bejött ez az új hadrend.
Valamint Moriba is nagyon nagy elánnal szállt be, a pályán töltött 25 perce alatt a legtöbb párharcot ő nyerte meg (8), valamint a legtöbb sikeres csel (5) is az övé lett az egész csapatból. Jaa és felírhat magának még egy gólpasszt is.
Nagyon meggyőző volt tehát a csapat, grat mindenkinek!

A VAR-ról nem nyilatkoznék, megették mások, egyetértek velük. Múltkor Griezmann most Dembi elől vesznek el egy gólt egy ilyen marhaság miatt.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Entrenador del Barça
VAR- Totális szereptévesztésben vannak, akik ezt a szobában értékelik. Nekik nem körző, vastag színű filc, meg derékszögű vonalzó kellene hogy az eszközük legyen, hanem a támadó foci támogatása, és annak az eldöntése,hogy a támadó helyzet előnyben volt előrébb a legutolsó védőnél.
Elképesztő,hogy berajzolják az előredőlő, azaz megnduló játékos legelső vállas pontját, majd vetület ábrázolással kimutatják, hogy a hangya szerszámával az előrebb volt a legutólsó védőnél!
Szerencsére Dembi tudott egy szabályos gólt s rúgni, ami legalább olyan szép volt,mint a meg nem adott.
Nagyszerűen játszott tegnap a csapat, hajtott a megnyert meccs után is. Griez munkája nagyon tetszett,talán őt még külön is megemlíteném ha már szoktuk a negatív értelemben is. Valahogy így kell egy csapatnak működnie.
Ami viszont nagyon szembetűnő, az Messi. Pontosabban,hogy egyenlőre a nélküle módban, amire reméljük nem mostanában kerül sor, mire mennénk, mert nem látom,hogy egy métert is léptünk volna előre abban, hogy mi lesz majd akkor.
Elképesztő,hogy berajzolják az előredőlő, azaz megnduló játékos legelső vállas pontját, majd vetület ábrázolással kimutatják, hogy a hangya szerszámával az előrebb volt a legutólsó védőnél!
Szerencsére Dembi tudott egy szabályos gólt s rúgni, ami legalább olyan szép volt,mint a meg nem adott.
Nagyszerűen játszott tegnap a csapat, hajtott a megnyert meccs után is. Griez munkája nagyon tetszett,talán őt még külön is megemlíteném ha már szoktuk a negatív értelemben is. Valahogy így kell egy csapatnak működnie.
Ami viszont nagyon szembetűnő, az Messi. Pontosabban,hogy egyenlőre a nélküle módban, amire reméljük nem mostanában kerül sor, mire mennénk, mert nem látom,hogy egy métert is léptünk volna előre abban, hogy mi lesz majd akkor.
Nekem az tetszett a legjobban a tegnapi meccsen,hogy bár megvolt a 2 gólos vezetés a félidőben, nem úgy jöttek ki a másodikra,hogy ez megvan,lehet lazsálni. Még 0-4 után is megvolt a harcias játék,és ilyet azért elég ritkán lehetett látni a múltban. Kezd nagyon tetszeni ez a csapat,remélem sikerül azzal a 2-3 emberrel erősíteni a nyáron,és Messivel ebből még lehet egy nagyon jó csapat jövőre, illetve így tavaszra 

Ezt írtam énis kb. Idő kellett a fejlődéshez( én azt hittem az idei teli szezon rámegy) de szerencsére megkapott igazolások nélkül is pörög a csapat. Pl én évek óta Busi ékező vagyok, de el kell ismerni, hogy mostanság ő is jól tolja..
Peter írta: ↑2021.03.22. 01:00:22Ajánlom figyelmedbe a szezonkezdetet, kb 12. fordulóig, majd onnan az összeállításokat, felállásokat, cseréket aztán lépegess az időben..... Senki sem mondta, hogy csettintésre megy1994barca írta: ↑2021.03.22. 00:44:44Azért te sem gondolod komolyan, hogy új edző ekkora klub körüli kakiban majd kb egyből a maximumot fogja kihozni a csapatból?! Ez a fejlődés igen is Koeman érdeme is! És igen (mint ahogyan ő maga is többszőr nyilatkozta) idő kell amíg látni lehet majd a fejlődést... kellett hozzá egy fél év...
- Subinho
- Director del Fútbol
Anno Rijkardot és Luís Enriquét mindenki el akarta küldeni féltávnál, mert rossz volt nézni a csapat bénázását, a taktikát, a cseréket, stb. Aztán összeállit a csapat és a tavasz szenzációs volt.
A PSG elleni első meccset kivéve most is ez van. Baromi jól össze van most rakva a csapat és itt a csapat szón a lényeg!
Jó nézni most a meccseket és most tényleg nagyon várom már a klasszikust!
Ez az év az új csapat építésé, nem baj, ha nem nyerünk semmit, a jövőre nézve viszont úgy érzem, igenis sok kupát fog nyerni ez a csapat!
A PSG elleni első meccset kivéve most is ez van. Baromi jól össze van most rakva a csapat és itt a csapat szón a lényeg!
Jó nézni most a meccseket és most tényleg nagyon várom már a klasszikust!
Ez az év az új csapat építésé, nem baj, ha nem nyerünk semmit, a jövőre nézve viszont úgy érzem, igenis sok kupát fog nyerni ez a csapat!
Ajánlom figyelmedbe a szezonkezdetet, kb 12. fordulóig, majd onnan az összeállításokat, felállásokat, cseréket aztán lépegess az időben..... Senki sem mondta, hogy csettintésre megy1994barca írta: ↑2021.03.22. 00:44:44Azért te sem gondolod komolyan, hogy új edző ekkora klub körüli kakiban majd kb egyből a maximumot fogja kihozni a csapatból?! Ez a fejlődés igen is Koeman érdeme is! És igen (mint ahogyan ő maga is többszőr nyilatkozta) idő kell amíg látni lehet majd a fejlődést... kellett hozzá egy fél év...
Azért te sem gondolod komolyan, hogy új edző ekkora klub körüli kakiban majd kb egyből a maximumot fogja kihozni a csapatból?! Ez a fejlődés igen is Koeman érdeme is! És igen (mint ahogyan ő maga is többszőr nyilatkozta) idő kell amíg látni lehet majd a fejlődést... kellett hozzá egy fél év...
Peter írta: ↑2021.03.21. 23:08:44Nem tudom, Te mire gondolsz pontosan amikor csapatot emlegetsz. Szerintem az állománnyal sosem volt baj, a keret adott volt a szezon elejétől. Nagy kritikus voltam én is, de Koeman töketlenségeiben, lassúságában, módszereiben, hozzáállásában, kvázi edzői tevékenységében láttam az okokat. Nem volt összhang a játékosok képessége és a játékrendszer között. Az idő és az események utólag is ezt bizonyítják. Túl sok forduló és idő veszett kárba. A mai szintre jóval előbb eljuthattunk volna és a BL búcsú forgatókönyve is más lett volna. Ezen már kár keseregni, a lényeg az, hogy legalább látszik, van ebben a csapatban olyan, amit ki lehet hozni....![]()
Grat a csapatnak.
Végre előjött a nosztalgiafaktor belőlem.
Pár észrevétel a meccsel kapcsolatban, ami már előző meccseken is feltűnő volt:
1.: védekezésnél de Jong visszalép a védőfalba, és Mingueza lép fel a kp-ra védekezni. Labdakihozatalnál meg de Jong kapja a labdát, és hozza ki, mint anno Busi. Ilyenkor Mingueza visszalép. Busi marad a kp-n szigorúan.
2.: Griezman vissza lett véve egy box-to-box játékosnak, ami szerintem sokkal jobban fekszik neki. Talán még a görcs sincs benne, hogy neki kellene a gólokat termelnie. Sokkal kevesebb labdát is ad el, és a védekezésben is könnyebben be tud így segíteni. Sokkal hasznosabb játékos most így, de szerintem 120 milláért erre a szerepre kicsit drága.
3.: Messi is letámad, fut, küzd.
4.: Biztos vagyok benne, hogy a csapatnak az is jót tett, hogy lezárult a vezetőség körüli herce-hurca.
5.: Grat Koemannak, hogy felismerte végre, hogy kinek hol kell játszania. Hogy sikerült összeraknia a csapatot egységessé, harcossá, mentálisan is kirángatta őket a pöcegödörből. És nem utolsó sorban fizikálisan is végre bírják a meccseket.
6.: ELŐSZÖR ÉRZEM ÉVEK ÓTA, hogy most el tudjuk kapni a Realt. Végre érzem azt, hogy most megint kitömhetjük őket. Ősszel nem lepett meg a zakó, csak az bántott, hogy akkor egy gatyarossz Realtól kaptunk ki. Akik most sincsenek túl jó formában. Jó lenne visszavágni nekik az őszi meccsért.
Végre előjött a nosztalgiafaktor belőlem.

Pár észrevétel a meccsel kapcsolatban, ami már előző meccseken is feltűnő volt:
1.: védekezésnél de Jong visszalép a védőfalba, és Mingueza lép fel a kp-ra védekezni. Labdakihozatalnál meg de Jong kapja a labdát, és hozza ki, mint anno Busi. Ilyenkor Mingueza visszalép. Busi marad a kp-n szigorúan.
2.: Griezman vissza lett véve egy box-to-box játékosnak, ami szerintem sokkal jobban fekszik neki. Talán még a görcs sincs benne, hogy neki kellene a gólokat termelnie. Sokkal kevesebb labdát is ad el, és a védekezésben is könnyebben be tud így segíteni. Sokkal hasznosabb játékos most így, de szerintem 120 milláért erre a szerepre kicsit drága.
3.: Messi is letámad, fut, küzd.
4.: Biztos vagyok benne, hogy a csapatnak az is jót tett, hogy lezárult a vezetőség körüli herce-hurca.
5.: Grat Koemannak, hogy felismerte végre, hogy kinek hol kell játszania. Hogy sikerült összeraknia a csapatot egységessé, harcossá, mentálisan is kirángatta őket a pöcegödörből. És nem utolsó sorban fizikálisan is végre bírják a meccseket.
6.: ELŐSZÖR ÉRZEM ÉVEK ÓTA, hogy most el tudjuk kapni a Realt. Végre érzem azt, hogy most megint kitömhetjük őket. Ősszel nem lepett meg a zakó, csak az bántott, hogy akkor egy gatyarossz Realtól kaptunk ki. Akik most sincsenek túl jó formában. Jó lenne visszavágni nekik az őszi meccsért.
Azoknak akik reagáltak korábban a hülyeségeimre:

A meccsel kapcsolatban pedig: korábban, amikor még nagyon jók voltunk, akkor az volt a jellemző, hogy a betömörülő csapatok ellen szenvedtünk ezzel az oldalpasszos focival, de mindig szétvertük azokat, akik kitámadtak (kis csapatokra gondolok, nem BL).
Koeman óta viszont az volt jellemző, hogy a kitámadó csapatok ellen is szenvedünk, vagy kikapunk. Lehet ezt már Valverde is behozta. Most viszont ezzel a kicsit kontrás új taktikával újra zúzzuk a kitámadó csapatokat.
Ennyit akartam mondani.

A meccsel kapcsolatban pedig: korábban, amikor még nagyon jók voltunk, akkor az volt a jellemző, hogy a betömörülő csapatok ellen szenvedtünk ezzel az oldalpasszos focival, de mindig szétvertük azokat, akik kitámadtak (kis csapatokra gondolok, nem BL).
Koeman óta viszont az volt jellemző, hogy a kitámadó csapatok ellen is szenvedünk, vagy kikapunk. Lehet ezt már Valverde is behozta. Most viszont ezzel a kicsit kontrás új taktikával újra zúzzuk a kitámadó csapatokat.
Ennyit akartam mondani.