2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, csak ha egy fiatal 2 gyengébb meccs után kikerül tartósan, akkor nem fog fejlődni. Értem hogy kb. Minden edző 0 kockazatot vállal, ha tét van, és az öregekben bízik, de nekem ez nem tetszik. Ősszel nem igen volt tét és sérülések miatt nem volt opció. De meg is haláltak a fiatalok. Pl Araujo. Pedri már mióta gyenge. Nem kitenni kellene, csak neha pihentetni. Azért Puig esete már pikkelés. SR minek???bence0330 írta: ↑2021.04.29. 18:03:32Utóbbit nem értem én sem, Araujo viszont tragikus formában játszott mostanában az utolsó sérülése óta, gondolom lassan akarja visszaépíteni. Piqué szerintem is sokkal jobb jelenleg sajnos...
Umtiti nagyobb meglepi, lehet, hogy itt már az eladására is gondolunk...
Máshogy fogalmaznék. Soha nem volt egy olyan játékos, aki kiemelkedik a mezőnyből, de végre eljött ez az idő is...davi10 írta: ↑2021.04.29. 18:11:41Ennyi. Csak rá kellett kérdezni a sajtótájékoztatón, hogy nem kéne-e Pedri-t pihentetni
Moriba kezdése szerintem jó döntés, az eddigiek alapján megérett rá. Umtiti továbbra is időzített bomba, SR-re meg nincsenek szavak. Soha nem volt egy olyan játékos, aki kiemelkedik a mezőnyből, de amióta visszatért hatalmas nagy nulla.
Utóbbit nem értem én sem, Araujo viszont tragikus formában játszott mostanában az utolsó sérülése óta, gondolom lassan akarja visszaépíteni. Piqué szerintem is sokkal jobb jelenleg sajnos...
Ez már korábban is gond volt, már a Soci ellen is kisárgázhatta volna magát legalább az egyik, de megúsztuk így a Real ellen nem volt gond, de most nem vagyok biztos benne, hogy be fog jönni ez a taktika.Titinho írta: ↑2021.04.26. 12:30:12Viszont így, hogy tegnap Griz és Mingu is sárgát kapott így megint új helyzet állt elő.
Jelenlegi négy sárgás játékosok: Messi, de Jong, Griz, Mingu.
Na most vagy a Granada ellen szedik össze és nem játszanak a Valencia ellen, vagy a Vale ellen és akkor nem játszanak az Atma ellen. Mármint nem direkt, lehet véletlenül is pont úgy jön össze.
Poén lenne ha Messi, Griz kipontozódna mondjuk egy Atma ellen, és mehetne a Braith-Dembelé kettős előre.![]()
Attól még ez már a mi kezünkben van. Elég ikszelni a Ticóval, ha a többit nyerjük. Mi diktáljuk a tempót, csütörtökön meg kell verni a Granadát és elsők vagyunk.Barcaforever írta: ↑2021.04.25. 23:08:01Óvatosnak kell lenni, veszélyes meccs lesz nagyon az ATM elleni, egyszer elkövettük már azt a hibát, hogy elhittük, hogy a madridi el classicónak csak egy eredménye lehet, aztán néztünk mint egy kisiskolás.
Most aranyláz van, a rendszer nem igazán érdekel senkit.grgly50 írta: ↑2021.04.26. 07:53:20Lehet, hogy rájött, de nem tanul belőle. Vagy csak sokára. Csökönyös, mint a szamár.PorSiempre írta: ↑2021.04.26. 06:51:42A rendszer ott esett szét, amikor Robi bejött a remekül játszó Dest helyére. Nem voltak meg a felfutások, nem volt meg a védekezés, eltűnt a veszély a szélső támadásainkból.
Remélem Koeman is rájött erre.