Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.10. 11:45:41

MessiNeymarSuarez írta:
visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2556817

:D

csávó nem jött zavarba, biztos nem ma kezdte a szakmát :D

jövő7i sorsolással kapcsolatban, megint ott motoszkál bennem, hogy mind a 4, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat benn van a 8 között, egy 14/15-ös sorsolás megint erősen kinéz...
Elfogadnám, akkor legalább nem kerültünk össze az Atletivel... :lol:
nem akarlak elkeseríteni, de az atleti nincs benne a 4-ben. juve, bayern, mi, real :wink:

127. alkalommal nézem meg az utolsó gólt, tök vicces. igazából senki nem is mozdult a labdára, csak SR. ha ő is az elejétől játszott volna, lehet nem lett volna meg benne az erő, hogy odaérjen és belekotorjon. de ami ennél is viccesebb, hogy amint bent van a labda, először senki nem örül, és tök mókás látni, hogy lényegében mind a 11 játékos egyszerre kinéz az asszisztensre (kivéve mascheranot, ő háttal volt, és előbb örült, aztán jutott eszébe, hogy azért ő is megfordul :D ). aztán nem lenget, és ez annyira megzavarta a mienket, hogy 11-en, 20 irányba kezdtek el egyszerre futni. TS hátra, messi a szurkolókhoz, mascherano is hátra, de volt olyan is aki azt se tudta merre szaladjon :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.10. 11:28:23

Ez de komoly meló lehet :shock: :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
barca0417
Entrenador del Barça

2017.03.10. 10:52:36

BarcafanTomee írta:Elvileg 400 000 euró bónuszt kapnak a játékosok a történelmi fordításért.
oké csak fizessék be utána az adót rendesen :twisted: de amúgy megérdemlik.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.10. 10:42:05

jövő7i sorsolással kapcsolatban, megint ott motoszkál bennem, hogy mind a 4, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat benn van a 8 között, egy 14/15-ös sorsolás megint erősen kinéz...
Elfogadnám, akkor legalább nem kerültünk össze az Atletivel... :lol:

Egyetlen ellenfélt akarok igazán elkerülni, az pedig a Torrente FC...Folyton megszivatnak minket(nameg saját magunkat mi), kerüljenek csak össze a többiekkel :D De szerintem fix hogy őket kapjuk vagy a Bayernt.

Egy jó Barca-Dortmundot nagyon megnéznék, rég találkoztunk, elég hangulatos meccsek lennének.. :D Bár Tuchel öröme nem tudom mennyire lenne utólag őszinte, ha kiderülne hogy velünk kerülnek össze. :)

A közvetítő meg vagy nagyon profi, vagy teljesen hidegen hagyja a foci, esetleg mind2 :D
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.10. 10:29:24

kz86 írta:
Subinho írta:Indexen főcím
Az index cikkén én is meglepődtem.
Egyetlen egy dolgot fűzök ehhez hozzá, Index=/=Sportújságírás. Az egy szánalmas hírportál, aminek minél több kattintás kell.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.10. 10:18:44

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2556817" target="_blank

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
markionni
Capitá del Barça

2017.03.10. 09:58:21

Subinho írta:Egyrészről, így van, más meccsen is vannak téves döntések, de nem ilyenek, sokkal egyértelműbbek, mint az említett lesgólos BL győzelem, vagy pl. a Liverpool BL győzelme, ahol Gerard akkorát homorított, megették, BL-t nyertek vele. De emlékszem én még régről Chelsea elleni párharcokra, amikor úgy esett ki a Barca, hogy a Chelsea szögletnél hátulról lefogták Valdest, aki nem tudott mozdulni a labdára, gól lett, kiestünk... Szerintem egy gól volt véleményes, ez a Suarez féle 11 szituáció... csak hát pont ezért támad mindenki, hogy akkor meg pont kiesünk... DE az egész meccsen végig SOKKAL jobb volt a Barca, ahogy írtad is, Ter Stegennek önmagában több passza volt mint bármelyik PSG játékosnak :) Szal ez asszem nem kérdés... csak hát, bele lehet kötni... bele is kötnek... ez van. Amíg nincs videobíró, felesleges bírózni, mert tudjuk, a gól az amit a bíró megad. Pont ezért nem is szoktam fordított esetben sem bírózni, mert a jelenlegi rendszerrel a tévedés lehetősége bőven benne van...
Mondjuk szerintem ez nem feltetlen a helyes erv hogy azert erdemeltetek tovabbjutast mert sokkal jobbak voltatok, hiszen azert volt egy elso meccs is ahol akkor a PSG sokkal sokkal jobb volt, raadasul millio lehetoseget alakitott ki, ti meg nem sokat. Tehat jo meccsekben meg mindig 1-1 az eredmeny. Szvsz azert erdemeltetek meg inkabb mert a PSG nem tudott ferfikent kiallni, hihetetlen gyavasag amit muveltek, valamint latszodott hogy nelyik csapat es melyiket vasaroltak csak ossze, ami egy ideig elviszi a csapat eredmenyesseget de donto szitukban nincs meg az az egymasert valo kuzdes ami a legjobb csapatok ismerve. :)
Subinho
Director del Fútbol

2017.03.10. 09:48:53

Egyrészről, így van, más meccsen is vannak téves döntések, de nem ilyenek, sokkal egyértelműbbek, mint az említett lesgólos BL győzelem, vagy pl. a Liverpool BL győzelme, ahol Gerard akkorát homorított, megették, BL-t nyertek vele. De emlékszem én még régről Chelsea elleni párharcokra, amikor úgy esett ki a Barca, hogy a Chelsea szögletnél hátulról lefogták Valdest, aki nem tudott mozdulni a labdára, gól lett, kiestünk... Szerintem egy gól volt véleményes, ez a Suarez féle 11 szituáció... csak hát pont ezért támad mindenki, hogy akkor meg pont kiesünk... DE az egész meccsen végig SOKKAL jobb volt a Barca, ahogy írtad is, Ter Stegennek önmagában több passza volt mint bármelyik PSG játékosnak :) Szal ez asszem nem kérdés... csak hát, bele lehet kötni... bele is kötnek... ez van. Amíg nincs videobíró, felesleges bírózni, mert tudjuk, a gól az amit a bíró megad. Pont ezért nem is szoktam fordított esetben sem bírózni, mert a jelenlegi rendszerrel a tévedés lehetősége bőven benne van...
Barca_10
Entrenador del Barça

2017.03.10. 09:32:07

Subinho írta:Azért nekem kicsit elcseszte a kedvem a sok b#zi, aki undorító Barcázott, mert hogy a bíró is beállt a Barcába, meg hogy megvették a meccset... Mindenhonnan ez folyik, Indexen főcím, stb. Komolyan miért kell ez??? Aki látta a meccset, látnia kellett, 1 csapat volt, aki megérdemelte, nem is kérdés... De akkor miért kell ezt?
Nem kell velük foglalkozni. Egy gondolatot fűznek csak hozzá. Amikor a másik csapat lesgollal szerzett vezetést a BL döntőben nem lattam ilyen cikkeket,és valahogy nem is voltak ennyire felháborodva. Marquinhos buta volt,Suarezt pedig ismerjük mennyire dorzsolt. A spori megette,ennyi a történet. 6 gólt ne kelljen már megmagyarázni..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.10. 07:56:04

Subinho írta:Azért nekem kicsit elcseszte a kedvem a sok b#zi, aki undorító Barcázott, mert hogy a bíró is beállt a Barcába, meg hogy megvették a meccset... Mindenhonnan ez folyik, Indexen főcím, stb. Komolyan miért kell ez??? Aki látta a meccset, látnia kellett, 1 csapat volt, aki megérdemelte, nem is kérdés... De akkor miért kell ezt?
Ter Stegennek önmagában több passza volt mint bármelyik PSG játékosnak de azért nem érdemeltük meg a továbbjutást... :lol:

Nem szabad az ilyenekkel törődni, kárognak mert már bontották a pezsgőt 3-1-nél aztán a végeredmény az lett hogy" butthurt"-ök lettek(ahogy nemzetközien szokták fogalmazni :lol: :lol: )

Szimplán elkeseredettek, mert félnek a Barcától ennyire egyszerű, amit meg is értek. Nem lehet könnyű más csapat szurkolójaként folyton egy olyan Barcától tartani ahol Messi,Iniesta,Neymar,Suarez és egyéb nehézágyú van és bármikor dagadtra verheti a szeretett csapatát az embernek.
Komolyan hálát adhatunk a sorsnak, hogy ez a 80-90-es évekbeli UFO invázió pont a Barcelonához került, nagyon elvagyunk kényeztetve. ( Én is mit össze tudok károgni hogy jajj csak 4 BL-t nyertünk 9 év alatt, miaz :lol: )

Ha Iniesta lőtt volna egy 70 méteres gólt a mi térfelünkről arra is ráfognák hogy csalás és les vót'.Vicces hogy a PSG-sek sem reklamálnak, sőt a Francia lapok sem, pedig ők azért mégiscsak jobban érintettek :D

Amúgy a műsorokban arrol beszéltek hogy akkora töltetet kaptak a fiúk ezzel, hogy nagyon esélyes hogy övéké lehet a kupa. Úgy legyen =D>

Piqué ahogy mondta a BL meccs után, remek eredmény, jó nagyot buliznak, de vissza kell szállni a földre és javulni mert még nem nyertünk semmit, ez a jó hozzáállás =D>
kz86
Jugador del Barça

2017.03.10. 07:52:49

Az index cikkén én is meglepődtem. Szerintem egy ekkora hírportál nem engedhetné meg magának, hogy közöl egy ennyire elfogult és egyoldalú cikket. Azt persze nem említi a kedves szerző, hogy a Mascherano-Di Maria esetnél Di Maria már rég elrúgta a labdát, amikor Masch odacsúszott, vagy azt, hogy Neymart 2 kézzel lerántották a 16-oson belül, vagy azt, hogy Marquinhos egyértelműen Suáerzt, nem pedig a labdát támadta a 16-oson belül és volt is kontakt, ráadásul bután oda is kapott Suárez arcához, így simán befújható volt a büntető.

A hatereknek csak a bírózás maradt, nekünk pedig egy életreszóló élmény. Ez van...
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.09. 23:54:01

Tobias88 írta:Már nyolcadjára nézem vissza, de tényleg 6-1 lett... :mrgreen:
Én is a vidiket nézem egész este, még mindig hihetetlen. Egyébként úgy vagyok vele hogy megérdemeltük hogy miénk legyen a futballtörténelem egyik legnagyobb meccse azok után amit az elmúlt 10 évben letettünk.
Érdekes látni hogy mennyire ünnepelt a csapat a meccs után, ami persze jogos is de ne felejtsük el hogy semmi nem történt csak ott vagyunk a 8 között a BLben ami azért nálunk alap. Kivancsi vagyok mi lesz a Depor ellen, de ha megint meggyőző játékkal tudnánk nyerni sok góllal az nagyon jó lenne.

Kovetkezobe bárkit is kapjunk, azért reméljük ez elég szép lecke volt ahhoz, hogy rájöjjenek arra hogy idegenbe is kell focizni mert egy ilyet még egyszer nem úszunk meg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tobias88
Entrenador del Barça

2017.03.09. 23:48:14

Már nyolcadjára nézem vissza, de tényleg 6-1 lett... :mrgreen:
94:39 6 - 1
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.03.09. 23:33:15

Elvileg 400 000 euró bónuszt kapnak a játékosok a történelmi fordításért.
Messithebest
Director del Fútbol

2017.03.09. 23:09:01

hát, sose hittem volna hogy a tavalyi NBA döntő után, valaha csak bármi hasonlót is átfogok élni mégegyszer... Iniesta góljánál éreztem utoljára hasonlót Barca meccs miatt, az sem most volt már.. én úgy vagyok vele hogy innentől a BL-ben minden meccs ajándék, az sem érdekel ha az összes kupát bukjuk idén, ezt az élményt sosem fogom elfelejteni. VISCA!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.09. 22:56:32

TripleH írta:
Nero. írta:Szánalmas trollfocinak a vergődése csak engem irritál?
A nevükben vállalják, hogy trollok, ne várj mást.
De egyszer azt mondják hogy egyáltalán nem foglalkoznak a külföldi focival, utana meg az az egyetlen témájuk de akkor is beégnek.
A TrollFootball kifejezetten vicces és jó, de ezek a bohócok szánalmas vesztesek.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.03.09. 22:52:06

A nevükben vállalják, hogy trollok, ne várj mást.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.03.09. 22:48:39

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.09. 22:33:34

ntibi67 írta:A társaságunk a Monacót szeretné,mert akkor kocsiba ülnénk és egy egyhetes túrában,megnéznénk mind a két meccset.
Elfogadnám, a Dortmunddal együtt.. :lol:

Már nem merem azt mondani hogy "a többi csapat ellen unalmas", mert ezt mondtuk a PSG meccs előtt, és hát minden lett csak unalmas nem :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.03.09. 22:26:47

Nálam le vannak tiltva több mint egy éve, így szerencsére azt sem látom ha valamelyik ismerősöm lájkolja őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.09. 22:16:02

Szánalmas trollfocinak a vergődése csak engem irritál?
ntibi67
Capitá del Barça

2017.03.09. 21:47:27

A társaságunk a Monacót szeretné,mert akkor kocsiba ülnénk és egy egyhetes túrában,megnéznénk mind a két meccset.
Legendinho
Jugador del Barça

2017.03.09. 21:27:12

S.Agüero írta:Tico/City-t kapunk, szinte biztos vagyok benne, szokás szerint őket szoktuk. :D
City jöhet, velük szerintem nem lenne gond Pep ide vagy oda. Egyedül a Bayernt érzem most nagyon erősnek, de ők meg olyan focit játszanak, ami nekünk még talán feküdne is. De nem haragudnék meg ha gyengébb ellenfél jönne, aztán tolnánk egy tavalyi Real-t és a döntőig alibiznénk a kisebb csapatok ellen...

Szerk: Höhö :lol:

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aNAge8w_700b.jpg" target="_blank
Bartomeu, OUT NOW!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.03.09. 20:45:31

Messias2 írta:Számomra még mindig hihetetlen, hogy arról beszélgettek, hogy kit kaphatunk a kövi körben.
Teljesen leírtam a csapatot a 4-0 után. Cavani gól után pedig majdnem azt cselekedtem, mint veb. :D

Egyébként így visszanézve a meccset higgadtan azt kell mondjam, hogy a játékosaink még az 1. Neymar gól után sem hitték el, hogy lehet esélyünk, kivéve persze a brazilt.
Ezzel én is így vagyok, keresem hogy vajon a PSG kivel lesz összesorsolva, aztán rájövök hogy hihetetlen, DE MI jutottunk tovább.. :lol: =D>

ÉS még mindig furcsa hogy érzem azt hogy várom a sorsolást, de még sokszor nem tudom hogy miért, aztán rájövök hogy bizony érdekeltek vagyunk, mikor 1 napja ilyenkor senki nem gondolta volna ezt.. :D =D>
Messias2
Director del Fútbol

2017.03.09. 20:39:38

Számomra még mindig hihetetlen, hogy arról beszélgettek, hogy kit kaphatunk a kövi körben.
Teljesen leírtam a csapatot a 4-0 után. Cavani gól után pedig majdnem azt cselekedtem, mint veb. :D

Egyébként így visszanézve a meccset higgadtan azt kell mondjam, hogy a játékosaink még az 1. Neymar gól után sem hitték el, hogy lehet esélyünk, kivéve persze a brazilt.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Válasz küldése