Mondjuk megvárnám a vart, van az a szög ahonnan ez is les volt.

Lehet igazad van és én olvastam túl sok okoskodó fb-kommentet az utóbbi időbencsababarca írta: ↑2021.03.21. 22:09:34Dembelét meg a legtöbbször megvédem, bárcsak úgy lenne ahogy írod, akkor már lenne 50 gólja![]()
Totàl nincs igazad Dembelével kapcsolatban, pl a Psg ellen sem szerzett gólt, de megvédtem, sőt kb egyedüliként magyaráztam, és álltam bele a játékos értékelő cikkben, amiben konkrétan hazudtak vele kapcsolatban.
Dembelé is gyenge ma, ki mondta hogy nem?davi10 írta: ↑2021.03.21. 21:56:35Lentebb írtam, mentünk 4 a 3-ba, és nem passzol, hanem belevezeti a védőkbe.
Elhiszem, hogy igyekszel optimista lenni, de a Dembele-fikázókra is általában csak akkor reagálsz, amikor éppen gólt szerez (ugyanez Busquets-el fordítva) úgy nem nehéz úgy beállítani, hogy igazad van![]()
Nekem ma a szokásosnál önzőbbnek tűnt, lehet nincs igazam. De tökmindegy, hála Istennek, egyelőre elbírja ezt a csapat.
Szerk.: Közben írtál is szépeket Busquets-ről, hagyd is figyelmen kívül ezt a részt
De hogy a 2. hsz-edre is reagáljak kicsit a fogalmakon lovagolva, önzőbbnek tituláltam, nem önzőnek, vannak fokozatok. De amúgy azzal sem értek egyet, hogy egy önző játékos ne tudna örülni más góljának, pláne nem, ha Ő adja a gólpasszt![]()