Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Csak összejött a négy gól, pedig az első félidőben nagyon sok helyzet maradt ki...bence0330 írta: ↑2025.04.09. 22:55:08Hát, ősz végén-télen kicsit aggódtam, amikor a támadóhármasunkból alapvetően csak kettő maradt, hogy az már túl nagy rizikó, ha nem fognak ki jó napot, de így, hogy megint gyilkológép triónk van, egyre nehezebb lesz megállítani ezt a csapatot.
Le a kalappal mindenki előtt. Nálam DJ és Lewy a meccs legjobbjai, de mindenki más remekelt. Yamalnak is megjött a gólja, kellett neki, Rapha meg a megúszott hülyesége után csak odarakott két szép gólpasszt. Fermín gólpasszának is örülök, meg persze Fati epizódszerepének.![]()
Ő IS

Töltsd le a hola football alkalmazást( reklám mentás és hd-ban is tudod nézni) ja és ingyenes
Köszi szépen, remélem, működik.
Raphinhának szerintem a válogatott meccs tett be kicsit mentálisan, a szombati balhéja sem volt véletlen, annyira nem jellemző. Talán eltelt már annyi idő, hogy teljesen lehiggadjon, fejben helyre rázódjon. És volt ideje rápihenni is a meccsre, legutóbb télen tudott ennyit szusszanni, éles meccseken pedig lehet rá számítani, főleg a BL-ben. Ő szerintem elő fog lépni. Nálam inkább Lewy a kérdőjel. Ha kijön belőle a gyilkos ösztön és hatékony lesz, akár most tovább lőhet minket az elődöntőbe. A lehetőségei minden bizonnyal meglesznek, nagyon kellene hogy most éles legyen.bence0330 írta: ↑2025.04.09. 10:48:43Az egyértelműnek tűnik, hogy ha más szempontokból is, Yamal és Raphinha hatékonyságán/formáján fog múlni a dolog, ami jelenleg sajna kicsit megkérdőjelezhető. A Betis ellen egyik sem volt jó, de remélhetőleg jókor találnak vissza a formájukhoz. Kapu előtt szerintem jelenleg egyiknek sincs önbizalma. De majd meglátjuk.
Gondolom az az érdekes kérdés, hogy ki lesz 10-es poszton, Gavi vagy Fermín. Én nem is tudom, melyikre szavaznék, mindkettőben benne van a váratlan gól, mindkettő harcos, nagyon hasonlóak. Talán Fermín lenne a kezdőm. Ha váratlant akarna húzni Flick, akkor betehetné még Ferránt oda, vagy "szélre" second strikernek, Raphát meg 10-esbe. Kár, hogy Olmóra nem lehet számítani, jó lenne eggyel több meccsdöntő faktor a pályán.
Igazából a mostanság sűrűn kirotált Lewy sem 100%, hogy kezdeni fog, de azért sanszos. Mindegy is, mindketten jó formában vannak, ha megtaláljuk őket.
A belső védősor sem egyértelmű, főleg, hogy Inigo játéka kérdéses. De szerintem kötelező lenne Ara Guirassyék ellen.
Plusz Pena sem az első késése után lett a padra rakva, pedig nem a kihagyhatatlan kategória volt. Egy alapos fejmosás egy fiatal játékosnak talán még jobban is használ, sőt még lehet, hogy a meccsen is jobban odatenné magát emiatt. Aztán hétvégén akár otthon is hagyhatná, túl fontos meccs ahhoz, hogy egy kulcsjátékos kimaradjon a támadósorból. Nem egy olyan mérkőzés, amit csak "hozni" kell, egy egygólos győzelemmel én nem felétlenül lennék elégedett, még ha a játék alapján nem is lenne veszélyben a kimenetel. Koundét is lehetett dobni a padra a hazai Rayo ellen (ráadásul játszott is), de ebben a helyzetben nem vagyok biztos, hogy Flick egyáltalán meghúzta volna.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.09. 10:38:47A háttérsztorit nem ismerjük, ha jogos okkal késett igazoltan, akkor más a helyzet, amúgy állítólag Araujo is késett bár ő aligha fog kezdeni
Flick amúgy a meccs előtti beszédről késést szigorúbban veszi mint az edzésről késést
Viszont késéstől függetlenül remélem Yamalt leveszi a 60-adik perc körül amikor szokásosan kezd beszürkülni(addig remélhetőleg eltesz 1-2 gól/gólpasszt), a BL legfontosabb részére nagyon okosan kéne beosztani a perceit.
Na az nagyon kéne, hogy ő jó napot fogjon ki. Nála a BL meccsek nem mindig sülnek el jól, de azért idén mintha ebben lett volna javulás, szerintem úgy a meccsek felén jó, remélem, hogy a kedvenc csapata ellen így lesz.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.09. 11:21:00PLusz Lewandowski kedvenc áldozata a Dortmund, akik ellen a legtöbb gólt szerezte még úgy is hogy évekig ott játszott.
Reméljük Raphinha hozza a szokásos formáját, ősszel is volt hogy bajnokin frusztrált, pontatlan volt aztán God Mode-ba kapcsolt a BL meccsrebence0330 írta: ↑2025.04.09. 10:48:43Az egyértelműnek tűnik, hogy ha más szempontokból is, Yamal és Raphinha hatékonyságán/formáján fog múlni a dolog, ami jelenleg sajna kicsit megkérdőjelezhető. A Betis ellen egyik sem volt jó, de remélhetőleg jókor találnak vissza a formájukhoz. Kapu előtt szerintem jelenleg egyiknek sincs önbizalma. De majd meglátjuk.
Gondolom az az érdekes kérdés, hogy ki lesz 10-es poszton, Gavi vagy Fermín. Én nem is tudom, melyikre szavaznék, mindkettőben benne van a váratlan gól, mindkettő harcos, nagyon hasonlóak. Talán Fermín lenne a kezdőm. Ha váratlant akarna húzni Flick, akkor betehetné még Ferránt oda, vagy "szélre" second strikernek, Raphát meg 10-esbe. Kár, hogy Olmóra nem lehet számítani, jó lenne eggyel több meccsdöntő faktor a pályán.
Igazából a mostanság sűrűn kirotált Lewy sem 100%, hogy kezdeni fog, de azért sanszos. Mindegy is, mindketten jó formában vannak, ha megtaláljuk őket.
A belső védősor sem egyértelmű, főleg, hogy Inigo játéka kérdéses. De szerintem kötelező lenne Ara Guirassyék ellen.
Pontosan. Ebben a BL-kiírásban két meccset is a hajrában fordítottuk meg, a Dortmund ellenit meg az egyik Benfica ellenit. Máshogy zártuk volna az alapszakaszt, ha például 10 perccel rövidebb a nettó játékidő...
Teljesen jó ötlet. A kosárlabdában működik is, számolják a csapatfaltokat. Öt dobófalt után egy negyedben automatikusan büntetőtet kap az ellenfél, a kisebb szabálytalanságok, nem dobófaltok után is.Zoldbela írta: ↑2025.04.08. 19:49:38Bevezetném a sárga lapok csapatszinten való kezelését oly módon, hogy ha valamely csapat tagjai egy meccsen összeszednek négy sárgát, akkor egy játékost le kell venniük a pályáról. Ez az adott mérkőzésre szóló csapatbüntetés, és nem jelentené a lehozott játékos automatikus eltiltását.
Bevezetném a sárga lapok csapatszinten való kezelését oly módon, hogy ha valamely csapat tagjai egy meccsen összeszednek négy sárgát, akkor egy játékost le kell venniük a pályáról. Ez az adott mérkőzésre szóló csapatbüntetés, és nem jelentené a lehozott játékos automatikus eltiltását.